هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ramses kabir
پوفففف
حتما خودتو میگی که اون پسترو پاک کردیfatemeh8181
والله تو این قضیه من با دشمن دستم تو یه کاسه است
میگم یه غیور مردی بود
که اسمشو نمیگم ولی اول اسمش خانم مریم ناظمه است -
fatemeh8181
میگم یه غیور مردی بود
که اسمشو نمیگم ولی اول اسمش خانم مریم ناظمه استramses kabir آره آره اصلا نگفتین
-
و منی که نفهمیدم تولد کیه
-
amir ahmadi داییییییییییی
-
amir ahmadi تولد فاطمه و بهار
fatemeh8181
دختر پاییز -
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
گاهی وقتا که تو اوج کودکی داری ساعتارو میگذرونی اون وقتا که ساعت زندگی رو دور تنده سریع تموم میشه اون لذت ها اون دغدغه های بچگونه با همون سرعت یه سری افراد میشن خاطره ی کودکی میشن اونا که همدم دغدغه های بچگیمون بودن و الان دلتنگی برا بعضیاشون امونمونو بریده همونایی که گاهی وقتا دیدنشون حتی از دورم یا یه سلام خشک خالی زنده میشه شیطنتامون تو ذهن هردو رژه میره رفیق دوران کودکی هام اون شیطنتات و بازی هامون اینکه همیشه بهم میگفتی دخترک دروازبان همیشه هروقت میومدم واسه فوتبال همیشه اول سراغم میومدی .الان 7روزه نیستی ها حواست هست 7روزه ها چندساله دیگه همو ندیده بودیم ولی انتظار این خبرو نداتم بعد چندسال قرار بود اذر بری سربازی قرار بود کلی زندگی کنی ...... آخ بمیرم واسه دل خواهرت چکار میکنه الان.... نمیتونم بیام دست من نیست.... حیففف
گاهی وقتا که تو اوج کودکی داری ساعتارو میگذرونی اون وقتا که ساعت زندگی رو دور تنده سریع تموم میشه اون لذت ها اون دغدغه های بچگونه با همون سرعت یه سری افراد میشن خاطره ی کودکی میشن اونا که همدم دغدغه های بچگیمون بودن و الان دلتنگی برا بعضیاشون امونمونو بریده همونایی که گاهی وقتا دیدنشون حتی از دورم یا یه سلام خشک خالی زنده میشه شیطنتامون تو ذهن هردو رژه میره رفیق دوران کودکی هام اون شیطنتات و بازی هامون اینکه همیشه بهم میگفتی دخترک دروازبان همیشه هروقت میومدم واسه فوتبال همیشه اول سراغم میومدی .الان 7روزه نیستی ها حواست هست 7روزه ها چندساله دیگه همو ندیده بودیم ولی انتظار این خبرو نداتم بعد چندسال قرار بود اذر بری سربازی قرار بود کلی زندگی کنی ...... آخ بمیرم واسه دل خواهرت چکار میکنه الان.... نمیتونم بیام دست من نیست.... حیفففمرسی که گزاشتیش
چقدر الان دیدمش دلم براش تنگ شد
دیروز هفتمش بود
چه دنیایی شده
-
خب نخوندم همش رو که
اونو نوشتی برا کسی که تولدشهبرا من نیس که
-
amir ahmadi تولد فاطمه و بهار
fatemeh8181
دختر پاییز@roghayeh-eftekhari دوتا باهم
-
@roghayeh-eftekhari دوتا باهم
amir ahmadi آره
-
fatemeh8181
میگم یه غیور مردی بود
که اسمشو نمیگم ولی اول اسمش خانم مریم ناظمه است -
خب نخوندم همش رو که
amir ahmadi ممنونم چه دایی مهربونی هستی تو
-
amir ahmadi ممنونم چه دایی مهربونی هستی تو
@roghayeh-eftekhari خواهش
-
@roghayeh-eftekhari خواهش
amir ahmadi خیلی لطف داری اصلا
-
خب نخوندم همش رو که
amir ahmadi خوبی دایی که من میبرم میدوزم میپوشم کارتتو برمیدارم اژانس میگیرم میفرستمت خونه
ارعععععععع -
amir ahmadi خوبی دایی که من میبرم میدوزم میپوشم کارتتو برمیدارم اژانس میگیرم میفرستمت خونه
ارععععععععfatemeh8181 وااای
-
@roghayeh-eftekhari
-
فقط همین که نباید همچین کاری میکردی:)
حداقل از نظر من -
-
ارععععععععfatemeh8181 بله