هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@دختر-بهار 
 چطوری خوبی
 چرووووو؟
- 
fatemeh8181 بله  amir ahmadi من کی همچین کاری کردم هههههههههااااااااااااااااا 
- 
شد شد نشد به همه میگم موندم تا ایرانمو اباد کنم 
 شبتون به خیر
 غماتونم به خیر باشه
 البت با اجازه ی شما ناظم گرام ک اینو منافات با عرق ملی ندونید
 فعلا
- 
amir ahmadi من کی همچین کاری کردم هههههههههااااااااااااااااا 
- 
fatemeh8181 بله  amir ahmadi راستی تک دلت چطوره خوبه؟؟ 
 خودت خوبی؟
- 
 شبتون به خیر
 غماتونم به خیر باشه
 فعلا
- 
اصن شما دوتا بلاک تامام   
- 
amir ahmadi من کی همچین کاری کردم هههههههههااااااااااااااااا fatemeh8181 او اوو حساس نشو حساس نشو   
- 
amir ahmadi بفرما خو بگو 
 تو گردن نمیگیری اونوقت میگی من میببرم میدوزم و.....
- 
اصن شما دوتا بلاک تامام   amir ahmadi دایییییی واقعا که قدر نمیدونی که فقط ماییم که هوای دلتو داریم بعد اینطور؟؟؟   
 راستی نمیخوای زن دایی بیاری اینجا باهاش آشنا شیم؟؟  
- 
M Tg کجایی 
- 
 شبتون به خیر
 غماتونم به خیر باشه
 فعلاramses kabir شب خوش   
- 
M Tg کجایی 
- 
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg کجایی حانیه نیسی هستم 
- 
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg کجایی حانیه نیسی هستم M Tg چخبراا 
- 
M Tg چخبراا fatemeh8181 الان میگم ی دیقه وایسا عزیزم 
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @دختر-بهار عجب       fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @دختر-بهار 
 چطوری خوبی
 چرووووو؟نه خوب نیستم:)) @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نمیدونم من از طرف خودم تبریک گفتم میتونی تایپک بزنی دوباره اینکه غم نداره   و منی که تابحال توی عمرم ندیدم برای کسی که تولدشه یا مراسمی هست دوبار مراسم بگیرن براش:)) 
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @دختر-بهار عجب       fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @دختر-بهار 
 چطوری خوبی
 چرووووو؟نه خوب نیستم:)) @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نمیدونم من از طرف خودم تبریک گفتم میتونی تایپک بزنی دوباره اینکه غم نداره   و منی که تابحال توی عمرم ندیدم برای کسی که تولدشه یا مراسمی هست دوبار مراسم بگیرن براش:)) @دختر-بهار اخه چرو 
 رقیه که تاریخ نمیدونسته
 اگه میدونی تو تاریخش بگیر

|
 |

شعردانه
شعردانه

️
️