چالش 21 روزه 6 صبحی ها 🤓✌
-
سلام روزتون بخیر
بعد 3 روز اومدم گزارش ساعت بیداری بدم😅😂
سه روز پیش ساعت 7
دوروز پیش ساعت 8😓
و امروزم ساعت 7بیدار شدم (ان شالله فردا ساعت 6:30✌️✌️)
شبا حدودا ساعت 12 میخوابم ظهر ها هم یکی دوساعت میخوابم (در کل نزدیک به 8:30ساعت خواب) به نظرتون یکم خوابم زیاد نیست یا اگه خواب رو کمتر کنم به کیفیت آسیب میزنه🤔 -
سلام روزتون بخیر
بعد 3 روز اومدم گزارش ساعت بیداری بدم😅😂
سه روز پیش ساعت 7
دوروز پیش ساعت 8😓
و امروزم ساعت 7بیدار شدم (ان شالله فردا ساعت 6:30✌️✌️)
شبا حدودا ساعت 12 میخوابم ظهر ها هم یکی دوساعت میخوابم (در کل نزدیک به 8:30ساعت خواب) به نظرتون یکم خوابم زیاد نیست یا اگه خواب رو کمتر کنم به کیفیت آسیب میزنه🤔Mr B سللم
ظهر زیاد میخوابی
زود صبحا بیدار شو مثلا ۵:۳۰ یا ۶ اگه میخوابی ظهر ها .
از هر طرف کنترل کن دیگه 👌
البته بستگی به شرایط بدنیت داره که چقدر خواب لازم داشته باشی . -
Mr B سللم
ظهر زیاد میخوابی
زود صبحا بیدار شو مثلا ۵:۳۰ یا ۶ اگه میخوابی ظهر ها .
از هر طرف کنترل کن دیگه 👌
البته بستگی به شرایط بدنیت داره که چقدر خواب لازم داشته باشی .Yegane Dehqan یک ساعت ظهرا فکر کنم خوب باشه یا اینکه درحد نیم ساعت باید بخوابم🤔
-
سلام
امروز و یادم رفت بذارم
۱۶ آبان روز دوم
خواب:۱.۵
بیداری :۷:۱۰ -
من همین الان یه سوالی برام پیش اومده . از نظر روانشناسی ما نمیتونیم ساعت خوابمون رو بفهمیم . مثلا ما ساعت ۱۱ میریم تو رخت خواب چشمامون رو میبندیم و ممکنه ساعت ۱۱ و نیم خوابمون ببره . حالا شما عزیزان از کجا میفهمین چه ساعتی خوابتون میبره؟؟؟؟؟
-
من همین الان یه سوالی برام پیش اومده . از نظر روانشناسی ما نمیتونیم ساعت خوابمون رو بفهمیم . مثلا ما ساعت ۱۱ میریم تو رخت خواب چشمامون رو میبندیم و ممکنه ساعت ۱۱ و نیم خوابمون ببره . حالا شما عزیزان از کجا میفهمین چه ساعتی خوابتون میبره؟؟؟؟؟
mahdi shokry خیلی سخت میگیری هاا😄
-
mahdi shokry خیلی سخت میگیری هاا😄
kianoosh alavi نه بیاین دقیق برسی کنیم
-
kianoosh alavi نه بیاین دقیق برسی کنیم
بچه هااااا
پس از این به بعد هر وقت خوابتون رفت دقیق ساعت بزنین
حدودی به درد ما نمیخوره😂😂😂 -
بچه هااااا
پس از این به بعد هر وقت خوابتون رفت دقیق ساعت بزنین
حدودی به درد ما نمیخوره😂😂😂kianoosh alavi نه اخه بعضیا میگن ما ۱ و چهل پنج دقیقه خوابمون برد . الان دقیقا اون چهل و پنج دقیقه رو چجوری محاسبه میکنن؟؟
مثلا چرا نمیگن ساعت ۲ خوابیدیم ؟؟ -
kianoosh alavi نه اخه بعضیا میگن ما ۱ و چهل پنج دقیقه خوابمون برد . الان دقیقا اون چهل و پنج دقیقه رو چجوری محاسبه میکنن؟؟
مثلا چرا نمیگن ساعت ۲ خوابیدیم ؟؟ -
mahdi shokry من مثلا ۱۱ میرم تو رخت خواب ولی توی گزارش میزنم ۱۱:۱۵
حدودی میگم .
ولی تایم بیدار شدنم رو دقیق میگم😁 -
mahdi shokry تقریبی میگیم°.°
مثلاً اگر ساعت خواب واقعی ۱۲ باشه میگم ۱۲:۲۰...
ولی فکر کنم هدف اصلی چالش اینکه سحر خیز باشیم و شش بیدار بشیم( ꈍᴗꈍ) -
mahdi shokry من مثلا ۱۱ میرم تو رخت خواب ولی توی گزارش میزنم ۱۱:۱۵
حدودی میگم .
ولی تایم بیدار شدنم رو دقیق میگم😁Yegane Dehqan یه سوال
بعد از ظهر نمیخوابین؟؟؟ -
Yegane Dehqan یه سوال
بعد از ظهر نمیخوابین؟؟؟mahdi shokry قبلا میخوابیدم ولی الان سعی میکنم تو زنگ تفریحم که ۱ ساعت ریلکس کنم چون خواب ، خواب میاره .
-
mahdi shokry تقریبی میگیم°.°
مثلاً اگر ساعت خواب واقعی ۱۲ باشه میگم ۱۲:۲۰...
ولی فکر کنم هدف اصلی چالش اینکه سحر خیز باشیم و شش بیدار بشیم( ꈍᴗꈍ)@zeinab-j-i بله ، سحر خیز باش تا کامروا باشید .
-
Yegane Dehqan یه سوال
بعد از ظهر نمیخوابین؟؟؟mahdi shokry من اگه بعد ظهر بخوابم حالم بد میشه تا اینکه سرحال شم!
-
mahdi shokry قبلا میخوابیدم ولی الان سعی میکنم تو زنگ تفریحم که ۱ ساعت ریلکس کنم چون خواب ، خواب میاره .
Yegane Dehqan اره منم بعد از ظهر چای میخورم چون کافئین داره باعث سر حال شدن میشه
-
Yegane Dehqan اره منم بعد از ظهر چای میخورم چون کافئین داره باعث سر حال شدن میشه
mahdi shokry به نظرم باید عادت کرد که بعد از ظهرها نخوابیم .
البته بستگی به بدن هر فرد داره . نیم ساعت خواب واقعاااا عالیه .
من قبلا ساعت ۱ به نیت نیم ساعت میخوابیدم و بلند میشدم میدیدم ساعت ۴ شده 😅😁🤦♀️
ولی گفتم اینجوری بخواد پیش بره که ... 😐
گفتم کنکوری هستی خجالت بکش ، ظهر نخوابی بهتره😅 -
mahdi shokry به نظرم باید عادت کرد که بعد از ظهرها نخوابیم .
البته بستگی به بدن هر فرد داره . نیم ساعت خواب واقعاااا عالیه .
من قبلا ساعت ۱ به نیت نیم ساعت میخوابیدم و بلند میشدم میدیدم ساعت ۴ شده 😅😁🤦♀️
ولی گفتم اینجوری بخواد پیش بره که ... 😐
گفتم کنکوری هستی خجالت بکش ، ظهر نخوابی بهتره😅Yegane Dehqan اره منم ساعت ۲ میخوابیدم ساعت ۴ و نیم بلند میشدم بعد میگفتم بیا کل بعد ازظهر رفت 😐 دیگه درس نمیخوندم 🤣😂