هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: از۱۲ گذشته 
 ب حرفام توجه نکن اصن شده گاهی بیام حرفای ۱۲ به بعد خودمو بخونم بگم کی اینارو نوشته آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: از۱۲ گذشته 
 ب حرفام توجه نکن اصن شده گاهی بیام حرفای ۱۲ به بعد خودمو بخونم بگم کی اینارو نوشته از اثراتِ درس خوندن زیاده 
- 
چقد الکی به خودمون سخت میگیریم زندگیو نه؟ 
- 
@saghi-mortazavi اوه نو    من از چیزای نا جذاب خوشم میاد من از چیزای نا جذاب خوشم میاد amir ahmadi خوشت نیاد الان  
- 
چقد الکی به خودمون سخت میگیریم زندگیو نه؟ 
- 
چقد الکی به خودمون سخت میگیریم زندگیو نه؟ آسِمان آبی نه 
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: از۱۲ گذشته 
 ب حرفام توجه نکن جنیفر ال هالم تو یه جمله توصیف میکنه 
 "فاجعه"
- 
آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: از۱۲ گذشته 
 ب حرفام توجه نکن اصن شده گاهی بیام حرفای ۱۲ به بعد خودمو بخونم بگم کی اینارو نوشته از اثراتِ درس خوندن زیاده _F_SSU_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: از۱۲ گذشته 
 ب حرفام توجه نکن اصن شده گاهی بیام حرفای ۱۲ به بعد خودمو بخونم بگم کی اینارو نوشته از اثراتِ درس خوندن زیاده الان قابلیت یه جیغ فرابنفشو دارممممم چطوری   ️ ️
- 
الان داره مثل سیر و سرکه میجوشه 
 مغزمو میگم
- 
@roghayeh-eftekhari اوکی  
- 
الان داره مثل سیر و سرکه میجوشه 
 مغزمو میگم
- 
_F_SSU_ 
 حبه انگور_
 موافقم 
- 
_F_SSU_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: از۱۲ گذشته 
 ب حرفام توجه نکن اصن شده گاهی بیام حرفای ۱۲ به بعد خودمو بخونم بگم کی اینارو نوشته از اثراتِ درس خوندن زیاده الان قابلیت یه جیغ فرابنفشو دارممممم چطوری   ️ ️آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _F_SSU_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: از۱۲ گذشته 
 ب حرفام توجه نکن اصن شده گاهی بیام حرفای ۱۲ به بعد خودمو بخونم بگم کی اینارو نوشته از اثراتِ درس خوندن زیاده الان قابلیت یه جیغ فرابنفشو دارممممم چطوری   ️ ️عااااالی 
 مثل گل قالی
 تو چه طوری؟ 
- 
@roghayeh-eftekhari کی؟ 
 کلی خداحافظی کردم نه اینکه حتما الان برم نه اینکه حتما الان برم
- 
amir ahmadi خوشت نیاد الان  @saghi-mortazavi باش  
- 
@roghayeh-eftekhari محدودیت دارم  
- 
@roghayeh-eftekhari کی؟ 
 کلی خداحافظی کردم نه اینکه حتما الان برم نه اینکه حتما الان برم