Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. حس درس خوندن ندارم!:(
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای

حس درس خوندن ندارم!:(

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
27 دیدگاه‌ها 10 کاربران 1.2k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • فاطمه عبدی فامف آفلاین
    فاطمه عبدی فامف آفلاین
    فاطمه عبدی فام
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام دوستان، حس درس خوندن ندارم، ینی اصلا ندارم، هر وقت میام تو اتاق درس بخونم،هر کاری میکنم درس خوندنم نمیاد، گوشی رو برمیدارم با اون ور میرم...
    دیگه خسته شدم از این اوضاع...
    نزدیکه دو ماهه مدرسه ها شرو شده، و هنوزم که هنوزه من از هر کتاب در حد یک درس خوندم، اونم کلا یادم رفته...
    الان صفر صفرم...
    مدرسه مونم باز شده، قراره از فردا برم مدرسه، ولی همه ی درسام عقبم، هیچ کدومم درست حسابی یاد نگرفتم، حسشم ندارم بلند شم درسای فردا رو بخونم🙂
    حالم خیلیییی بدهههه،نمیدونم چیکار کنمممم🙂خستممممم!
    میخوام درس بخونم ولی یکی انگار وسوسم میکنه که نه، هنوز وقت زیاده، بیخیال... ینی حاضرم یه روز کامل بیکار و بیعار بشینم به در و دیوار زل بزنم، ولی یه صفحه کتاب نخونم!
    راستش هر چی میکشم از دست این کرونا میکشم، قبل کرونا همه ی درسام ۲۰میشدم و معدل سال های گذشتمم ۲۰بود، اونروز معلم دوران ابتداییمو دیدم، معلم گف تو خیییلییی زرنگی، اصلا میتونم بگم نخبه ای🙂
    گند زدم به زندگیم... چرا این جوری شدم من؟ چرا انقد بیخیال شدم! چرا این قد بی هدف شدم! صب تا شب/شب تا صب، کپیدم تو خونه، بیرون هم نمیرم، افسرده ی افسره شدم، حتی برای زندگی کردن و نفس کشیدن هم انگیزه ندارم 🙂
    کسی راه حلی برای من نداره؟ من چیکار کنم؟ خیلی دارم عذاب میکشم، لطفا کمکم کنید🙏

سارا M 0س Tannaz DalirT Zari MmZ mehdi jalilpourM سید حسین قربانی 1س 7 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • فاطمه عبدی فامف فاطمه عبدی فام

سلام دوستان، حس درس خوندن ندارم، ینی اصلا ندارم، هر وقت میام تو اتاق درس بخونم،هر کاری میکنم درس خوندنم نمیاد، گوشی رو برمیدارم با اون ور میرم...
      نزدیکه دو ماهه مدرسه ها شرو شده، و هنوزم که هنوزه من از هر کتاب در حد یک درس خوندم، اونم کلا یادم رفته...
      الان صفر صفرم...
      مدرسه مونم باز شده، قراره از فردا برم مدرسه، ولی همه ی درسام عقبم، هیچ کدومم درست حسابی یاد نگرفتم، حسشم ندارم بلند شم درسای فردا رو بخونم🙂
      میخوام درس بخونم ولی یکی انگار وسوسم میکنه که نه، هنوز وقت زیاده، بیخیال... ینی حاضرم یه روز کامل بیکار و بیعار بشینم به در و دیوار زل بزنم، ولی یه صفحه کتاب نخونم!
      راستش هر چی میکشم از دست این کرونا میکشم، قبل کرونا همه ی درسام ۲۰میشدم و معدل سال های گذشتمم ۲۰بود، اونروز معلم دوران ابتداییمو دیدم، معلم گف تو خیییلییی زرنگی، اصلا میتونم بگم نخبه ای🙂
      گند زدم به زندگیم... چرا این جوری شدم من؟ چرا انقد بیخیال شدم! چرا این قد بی هدف شدم! صب تا شب/شب تا صب، کپیدم تو خونه، بیرون هم نمیرم، افسرده ی افسره شدم، حتی برای زندگی کردن و نفس کشیدن هم انگیزه ندارم 🙂

سارا M 0س آفلاین
      سارا M 0س آفلاین
      سارا M 0
      خیرین کوچک دریا دل

فاطمه عبدی فام
      سلام
      گلم دهمی؟!

اگ ب قیمت از دست دادنِ آرامشته زیادی گرونه!
      پس رهاش کن بره؛)

فاطمه عبدی فامف 1 پاسخ آخرین پاسخ
      6
      • سارا M 0س سارا M 0

فاطمه عبدی فام
        سلام
        گلم دهمی؟!

فاطمه عبدی فامف آفلاین
        فاطمه عبدی فامف آفلاین
        فاطمه عبدی فام
        دانش آموزان آلاء

سارا M 0 بله

سارا M 0س 1 پاسخ آخرین پاسخ
        4
        • aysa headaryA آفلاین
          aysa headaryA آفلاین
          aysa headary
          دانش آموزان آلاء

دقیقا منم همینجوریم.دقیقا کپ شما

1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • Mr PassiveM آفلاین
            Mr PassiveM آفلاین
            Mr Passive
            دانش آموزان آلاء

برو کار کن باو
            حس درس نیس نخون خب

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1

الان صفر صفرم...

Tannaz DalirT آفلاین
              Tannaz DalirT آفلاین
              Tannaz Dalir
              دانش آموزان آلاء تجربی خیرین کوچک دریا دل

فاطمه عبدی فام دختر جون قبلن رو ول کن کی رو دیدی تو متوسطه اول وراهنمایی کمتر از ۲۰ بگیره الان مهمه اگ از الان سفت وسخت نچسبی به درست امیدی نیست که بعدا اوضاع بهتر بشه.

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2

سارا M 0 بله

سارا M 0س آفلاین
                سارا M 0س آفلاین
                سارا M 0
                خیرین کوچک دریا دل

فاطمه عبدی فام

من دهم ی مدت دقیقاااا حس و حال تو رو داشتم،
                اینقد دلم گرفته بود ک اصلا میگفتم حالا مگه چیه قید کنکور میزنم دیگه فوقش🤷🏻‍♀️

یعنی ببین به کجا رسیدم ک کلا من هدفم ۱۰۰ بار عوض شد ، هرچقدر من بیشتر درس نمیخوندم و زمان جلوتر میرفت، من ناراحت تر ، عصبی تر و هدفم هی کوچیک تر میشد انگار خودم رو کلا گم کرده بودم... و داشتم با کوچیک کردن هدفم خودم رو آروم میکردم!!
                خب دلیلش چی بود؟!
                دلیلش این بود که برنامه درست و حسابی نداشتم
                تازه من همش میگفتم وقت ندارم، اینقد گفتم وقت ندارم و نمی رسم که کل خانواده تعجب کرده بودن، داداشم می‌گفت بابا تو ک تازه دهمی😐😂
                چجور حالم رو خوب کردم؟! با درس خوندن و برنامه اصولی ریختن
                ببین به قول خواهرم که شاهد تمام ناراحتیای من بود، می‌گفت میدونی چرا حالت اینطوریه؟! چون درس نمیخونی!! این حالی ک تو داری فقط با درس‌خواندن حل میشه!!
                ببین عزیزم من درسته بالاخره به خودم اومدم و دوباره هدف خودم رو بازسازی کردم ولی ی حسرت نصیبم شد که چرا زمان رو بیخود از دست دادم؟! چرا اینقد فکرای بیخود میکردم؟! واقعا چرا هی میگفتم
                درس نمیتونم بخونم!!! بشین با خودت فک کن ببین هدفت چیه؟! اصلا فک نکن ک عقبی!! دقیقا همین فکر مثل سم برات عمل میکنه و هی باعث میشه تو بگی وای حس درس‌خواندن نیست و من نمیتونم!
                هدفت رو بنویس
                بعد بیا روی کاغذ هدف گذاری کن ک درس ها رو چقد باید بخونی تا به مدرسه برسی و طبق اون
                برنامه ریزی کن! یادت باشه برای شروع کردن اصلا نیازی نیست ک عالی باشی و در بهترین شرایط ممکن باشی! ولی یادت باشه برای عالی بودن حتما باید شروع کنی...
                الان آبان هستیم و خیلیم عالیه اگه شروع کنی به درس خوندن، دیر نشده اصلا ولی اگه به خودت نیای الان، ممکنه دیر و سخت تر بشه:)) مشکلی ک داری اصلا بزرگ و پیچیده نیست بلکه طرز فکرت بزرگ و ترسناکش کرده...
                پس:
                ✅هدفت رو بازسازی کن
                ✅هدف گذاری کن همه درسارو
                ✅طبق هدف گذاری برنامه ریزی کن
                ✅یادت باشه حس خوندنِ درس فقط با شروع به درس‌خواندن میاد سراغت وگرنه من بگم برو فلان کار کن و استراحت کن و برو مسافرت مثلا و.... حس درس خوندن نمیاد سراغت تازه بیشتر هم ازت فاصله میگیره...
                این آخری ک گفتم خیلی مهمه و کافی برای مشکلی ک تو داری:))
                موفق باشی❤

اگ ب قیمت از دست دادنِ آرامشته زیادی گرونه!
                پس رهاش کن بره؛)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                4

الان صفر صفرم...

Zari MmZ آفلاین
                  Zari MmZ آفلاین
                  Zari Mm
                  دانش آموزان آلاء

فاطمه عبدی فام سلام.ی معلمی داشتم.گفت بهترین کار اینکه ک چندتا دوست باشین ک ب هم انگیزه بدین.هروز گزارش کاراتونو ب هم بگید.هروز از هم کمک بگیرید.من همچین دوستی ندارم اما خوشحال میشم اگه قبول کنی.بتونیم با امید واری و حس خوب دادن ب هم ایندمونو بسازیم.من اراده دارم .و انگیزشم دارم.اما دوست دارم کسی باشه بتونم ازش کمک بکیرم و کمکم کنه.

3
                  • Zari MmZ Zari Mm

فاطمه عبدی فام سلام.ی معلمی داشتم.گفت بهترین کار اینکه ک چندتا دوست باشین ک ب هم انگیزه بدین.هروز گزارش کاراتونو ب هم بگید.هروز از هم کمک بگیرید.من همچین دوستی ندارم اما خوشحال میشم اگه قبول کنی.بتونیم با امید واری و حس خوب دادن ب هم ایندمونو بسازیم.من اراده دارم .و انگیزشم دارم.اما دوست دارم کسی باشه بتونم ازش کمک بکیرم و کمکم کنه.

فاطمه عبدی فامف آفلاین
                    فاطمه عبدی فامف آفلاین
                    فاطمه عبدی فام
                    دانش آموزان آلاء

Zari Mm واییی ارهه، خیلی خوب میشهههه😍

Zari MmZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2

Zari Mm واییی ارهه، خیلی خوب میشهههه😍

Zari MmZ آفلاین
                      Zari MmZ آفلاین
                      Zari Mm
                      دانش آموزان آلاء

@فاطمه-عبدی-فام.واقعا قبول میکنی؟؟من ک از خدامه.تا روز کنکور فقط ازت سوال میپرسم😂😂

فاطمه عبدی فامف 2 پاسخ آخرین پاسخ
                      3
                      • Zari MmZ Zari Mm

@فاطمه-عبدی-فام.واقعا قبول میکنی؟؟من ک از خدامه.تا روز کنکور فقط ازت سوال میپرسم😂😂

فاطمه عبدی فامف آفلاین
                        فاطمه عبدی فامف آفلاین
                        فاطمه عبدی فام
                        دانش آموزان آلاء

Zari Mm ارهه، به خدا منم انگیزه میگیرم اینجوری🙂❤

2
                        • Zari MmZ Zari Mm

فاطمه عبدی فامف آفلاین
                          فاطمه عبدی فامف آفلاین
                          فاطمه عبدی فام
                          دانش آموزان آلاء
                          این پست پاک شده!
                          2

Zari Mm ارهه، به خدا منم انگیزه میگیرم اینجوری🙂❤

Zari MmZ آفلاین
                            Zari MmZ آفلاین
                            Zari Mm
                            دانش آموزان آلاء

فاطمه عبدی فام من اسمس زهراس.رشتمم تجربیه.صبها ساعت ۶پا میشم.اما مدرسه نمیرم.ایشالا فردا .گزارش هرکار ک کردم رو برات میفرستم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            3

این پست پاک شده!

Zari MmZ آفلاین
                              Zari MmZ آفلاین
                              Zari Mm
                              دانش آموزان آلاء
                              این پست پاک شده!
                              3
                              • Zari MmZ Zari Mm

این پست پاک شده!

فاطمه عبدی فامف آفلاین
                                فاطمه عبدی فامف آفلاین
                                فاطمه عبدی فام
                                دانش آموزان آلاء
                                این پست پاک شده!
                                2

این پست پاک شده!

Zari MmZ آفلاین
                                  Zari MmZ آفلاین
                                  Zari Mm
                                  دانش آموزان آلاء
                                  این پست پاک شده!
                                  3
                                  • Zari MmZ Zari Mm

این پست پاک شده!

فاطمه عبدی فامف آفلاین
                                    فاطمه عبدی فامف آفلاین
                                    فاطمه عبدی فام
                                    دانش آموزان آلاء
                                    این پست پاک شده!
                                    2

این پست پاک شده!

Zari MmZ آفلاین
                                      Zari MmZ آفلاین
                                      Zari Mm
                                      دانش آموزان آلاء

فاطمه عبدی فام باش😍

3
                                      • Zari MmZ Zari Mm

فاطمه عبدی فام باش😍

فاطمه عبدی فامف آفلاین
                                        فاطمه عبدی فامف آفلاین
                                        فاطمه عبدی فام
                                        دانش آموزان آلاء

Zari Mm بیخیال شدی؟:|

3

Zari Mm بیخیال شدی؟:|

Zari MmZ آفلاین
                                          Zari MmZ آفلاین
                                          Zari Mm
                                          دانش آموزان آلاء
                                          این پست پاک شده!
                                          1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          4
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه