نحوهی شرکت در آزمون سه آ به چه صورته؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط monirs انجام شده
سلام خسته نباشید دوستان
کسی هست امروز آزمون سه آ رو شرکت کرده باشه؟
چرا اینطوری بود!؟
من تا حالا شرکت نکرده بودم اصلا گیج شدم
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-شیمی -
اره منم هنگ کردم
-
سلام
یعنی خیلی سخت بود؟
در سطح قلم چی بود؟ -
و منی ک تجربیم و انسانی آزمون دادم
به اختصاصیا ک رسیدم متوجه شدم -
@sania-andiravan
نه کاری با سختیش ندارم اتفاقا خوب بود سوالاش ولی زمان ازمون مشکل داشت و اینکه مثلا شیمی من هرکاری کردم فقط سوال اولش میومد یعنی کلا یه سوال از شیمی رو دیدم هرچی زدم نیومد و یه سری مشکلات دیگه
-
و منی ک تجربیم و انسانی آزمون دادم
به اختصاصیا ک رسیدم متوجه شدم -
@sania-andiravan
نه کاری با سختیش ندارم اتفاقا خوب بود سوالاش ولی زمان ازمون مشکل داشت و اینکه مثلا شیمی من هرکاری کردم فقط سوال اولش میومد یعنی کلا یه سوال از شیمی رو دیدم هرچی زدم نیومد و یه سری مشکلات دیگه
فاطمه حسینی 3
آها مشکلاتش اینجوری بوده
امیدوارم حل بشن این مشکلات -
فاطمه حسینی 3
آها مشکلاتش اینجوری بوده
امیدوارم حل بشن این مشکلاتدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
واقعا خدا کنه
-
سلام
کسی برای هنگ کردن آزمون راه حلی پیدا کرده؟
من هنوز وقت آزمونم تموم نشده و بیشتر سوالای اختصاصی بدون جوابند و هربار که وارد میشم هنگ می کنه. -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درود. گفتن ۴ ساعت وقت داره از هر ساعتی که وارد بشی ولی من ساعت ۹ وارد شدم تایمر برام زده بود زمان باقیمانده: ۳ ساعت
-
درود. گفتن ۴ ساعت وقت داره از هر ساعتی که وارد بشی ولی من ساعت ۹ وارد شدم تایمر برام زده بود زمان باقیمانده: ۳ ساعت
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شدهMatin Mousavi 1 نکنه اونایی که امروز آزمون ندادن کلا نتونن آزمون بدن؟
خطای سامانه ست دیگه -
Matin Mousavi 1 نکنه اونایی که امروز آزمون ندادن کلا نتونن آزمون بدن؟
خطای سامانه ست دیگهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ali-valicheki من برای زمانش در تعجبم
. زمانش ۳ ساعت و خُردهای بود. چهار ساعت نبود
-
سلام
من هنوز وقت آزمونم تموم نشده و بیشتر سوالای اختصاصی بدون جوابند و هربار که وارد میشم هنگ می کنه.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام
منکه اصلا نفهمیدم چیکار کردمتاحالا شرکت نکرده بودم ازمون های سه آ رو کلا گیج بودم
انشاءالله ک درستش کنن
-
@sania-andiravan
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه حسینی 3 آره دقیقا منم همین مشکل رو داشتم
-
سلام
منکه اصلا نفهمیدم چیکار کردمتاحالا شرکت نکرده بودم ازمون های سه آ رو کلا گیج بودم
انشاءالله ک درستش کنن
فاطمه حسینی 3
من آزمون یکش رو که شرکت کردم هیچ مشکلی نداشت
این شماره دو فکر کنم یک اشکال فنی کوچک داره. -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من شیمی هرکاری کردم سوال اول فقط میومد و وقتش هم مشکل داشت
-
من شیمی هرکاری کردم سوال اول فقط میومد و وقتش هم مشکل داشت
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسر سوالای شیمی همش فک میکردم مشکل از منه یا گوشیم مشکل داره
-
سلام
من هنوز وقت آزمونم تموم نشده و بیشتر سوالای اختصاصی بدون جوابند و هربار که وارد میشم هنگ می کنه. -
@ali-valicheki من برای زمانش در تعجبم
. زمانش ۳ ساعت و خُردهای بود. چهار ساعت نبود
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 البته خب طبیعیه که زمانش از ۳ساعت مثلا ۵۹ دقیقه شروع بشه.شاید اون تایمی که برای وارد شدن به سایت صرف شده رو حساب کرده