نحوهی شرکت در آزمون سه آ به چه صورته؟
- 
سلام خسته نباشید دوستان کسی هست امروز آزمون سه آ رو شرکت کرده باشه؟ 
 چرا اینطوری بود!؟
 من تا حالا شرکت نکرده بودم اصلا گیج شدم
 راه-ابریشمی-ها-زیست
 راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
 راه-ابریشمی-ها-شیمی
- 
اره منم هنگ کردم  
- 
و منی ک تجربیم و انسانی آزمون دادم 
 به اختصاصیا ک رسیدم متوجه شدم 
- 
@sania-andiravan نه کاری با سختیش ندارم اتفاقا خوب بود سوالاش ولی زمان ازمون مشکل داشت و اینکه مثلا شیمی من هرکاری کردم فقط سوال اولش میومد یعنی کلا یه سوال از شیمی رو دیدم هرچی زدم نیومد و یه سری مشکلات دیگه   
- 
و منی ک تجربیم و انسانی آزمون دادم 
 به اختصاصیا ک رسیدم متوجه شدم 
- 
@sania-andiravan نه کاری با سختیش ندارم اتفاقا خوب بود سوالاش ولی زمان ازمون مشکل داشت و اینکه مثلا شیمی من هرکاری کردم فقط سوال اولش میومد یعنی کلا یه سوال از شیمی رو دیدم هرچی زدم نیومد و یه سری مشکلات دیگه   فاطمه حسینی 3 
 آها مشکلاتش اینجوری بوده
 امیدوارم حل بشن این مشکلات 
- 
فاطمه حسینی 3 
 آها مشکلاتش اینجوری بوده
 امیدوارم حل بشن این مشکلات @sania-andiravan واقعا خدا کنه 
- 
سلام 
 کسی برای هنگ کردن آزمون راه حلی پیدا کرده؟
 من هنوز وقت آزمونم تموم نشده و بیشتر سوالای اختصاصی بدون جوابند و هربار که وارد میشم هنگ می کنه.
- 
درود. گفتن ۴ ساعت وقت داره از هر ساعتی که وارد بشی ولی من ساعت ۹ وارد شدم تایمر برام زده بود زمان باقیمانده: ۳ ساعت      
- 
درود. گفتن ۴ ساعت وقت داره از هر ساعتی که وارد بشی ولی من ساعت ۹ وارد شدم تایمر برام زده بود زمان باقیمانده: ۳ ساعت      Matin Mousavi 1 نکنه اونایی که امروز آزمون ندادن کلا نتونن آزمون بدن؟  
 خطای سامانه ست دیگه
- 
Matin Mousavi 1 نکنه اونایی که امروز آزمون ندادن کلا نتونن آزمون بدن؟  
 خطای سامانه ست دیگه@ali-valicheki من برای زمانش در تعجبم   . زمانش ۳ ساعت و خُردهای بود. چهار ساعت نبود . زمانش ۳ ساعت و خُردهای بود. چهار ساعت نبود
- 
سلام 
 من هنوز وقت آزمونم تموم نشده و بیشتر سوالای اختصاصی بدون جوابند و هربار که وارد میشم هنگ می کنه.سلام 
 منکه اصلا نفهمیدم چیکار کردم تاحالا شرکت نکرده بودم ازمون های سه آ رو کلا گیج بودم تاحالا شرکت نکرده بودم ازمون های سه آ رو کلا گیج بودمانشاءالله ک درستش کنن 
- 
@sania-andiravan نه کاری با سختیش ندارم اتفاقا خوب بود سوالاش ولی زمان ازمون مشکل داشت و اینکه مثلا شیمی من هرکاری کردم فقط سوال اولش میومد یعنی کلا یه سوال از شیمی رو دیدم هرچی زدم نیومد و یه سری مشکلات دیگه   فاطمه حسینی 3 آره دقیقا منم همین مشکل رو داشتم   
- 
سلام 
 منکه اصلا نفهمیدم چیکار کردم تاحالا شرکت نکرده بودم ازمون های سه آ رو کلا گیج بودم تاحالا شرکت نکرده بودم ازمون های سه آ رو کلا گیج بودمانشاءالله ک درستش کنن 
- 
من شیمی هرکاری کردم سوال اول فقط میومد و وقتش هم مشکل داشت 
- 
من شیمی هرکاری کردم سوال اول فقط میومد و وقتش هم مشکل داشت سر سوالای شیمی همش فک میکردم مشکل از منه یا گوشیم مشکل داره     
- 
سلام 
 من هنوز وقت آزمونم تموم نشده و بیشتر سوالای اختصاصی بدون جوابند و هربار که وارد میشم هنگ می کنه.
- 
@ali-valicheki من برای زمانش در تعجبم   . زمانش ۳ ساعت و خُردهای بود. چهار ساعت نبود . زمانش ۳ ساعت و خُردهای بود. چهار ساعت نبودMatin Mousavi 1 البته خب طبیعیه که زمانش از ۳ساعت مثلا ۵۹ دقیقه شروع بشه.شاید اون تایمی که برای وارد شدن به سایت صرف شده رو حساب کرده