IMG_20230513_182124_241.jpg
سلام آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه 🙂
فرض کن🤔
یک فرصت طلایی داریی برای گل کردن توپ
برای رسیدن به آرزوهات و آیندهای که میخواستی
کنکور هم دقیقا اون فرصت طلاییس تا به خودت ثابت کنی، میتونی😎
یکی راههای تمرین برای کنکور، آزمون آزمایشیه
با این معیارها👇🏻
• سوالاتش مشابه کنکور باشه
• با بزرگترین جامع آماری که کنکور سال قبلش باشه تو رو بسنجه
• و در آخر پاسخنامه ویدیویی در اختیارت قرار بگیره
آزمونی مثل سهآ 👈🏻 آزمون آنلاین آلاء
۳ مرحله آزمون جامع سهآ
۲۶ اردیبهشت جمع بندی دوازدهم، دقیقا قبل از امتحانات نهایی
۲۷ و ۳۰ خرداد، شبیه ساز کنکور
تازه، اولین مرحلش هدیه ما به شماست
و مرحله دوم و سوم با ۴۰ درصد تخفیف
ثبتنام و دریافت هدیه
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم
@ریاضیا
@تجربیا
سلام به همه عزیزان...
امروز 27 خرداد 401 آزمون سه آ رو دادم ولی اصلا خوب نبود... در زیر نویس محل ثبت نام گفته شده روز آزمون پیامک فایل پی دی اف به شرکت کننده ها ارسال میشه تا خواستن چاپ کنن و آزمون رو روی کاغذ یا حتی روی پی دی اف بدن... در حالی که پیامک برای من نیومد و من مجبور شدم وارد محیط آزمون بشم و بعد خارج شم تا برام قابلیت دانلود دفترچه رو بیاره و اونو دانلود کنم...
گذشت و من دانلودم تموم شد و آزمون رو سر زمان مشخص شده توی دفترچه دادم و پاسخ هاش رو تو پاسخ نامه کاغذی خودم نوشتم و اومدم که وارد سایت بکنم..ولی دیدم نوشته مهلت آزمون شما به پایان رسیده! و آزمونم صفر داده شد!(کاری نداریم که عصری پیامک اومد جواب ها اومده ولی تا شب هیچ جوابی روی سایت نبود...!) منم منتظر جواب ها بودم تا دستی آزمونمو صحیح کنم و درصد بگیرم...
لطفا به این مورد رسیدگی کنید که کسایی که میخوان تو یه دفترچه چاپی یا با پی دی اف آزمون بدن زمانشون الکی مصرف نشه و اشتباها نگه وقت تون تمومه(یا یا حالت اضافه کنید که در صورت دانلود پی دی اف یک مقداری زمان اضافه برای وارد کردن جواب ها باشه یا طبق گفته اولیه صبح آزمون لینک دفترچه ها رو پیامک بدید تا با وارد شدن به محیط آزمون از زمان مون کم نشه)
وقت همگی بخیر یا علی مدد
نحوهی شرکت در آزمون سه آ به چه صورته؟
-
سلام خسته نباشید دوستان
کسی هست امروز آزمون سه آ رو شرکت کرده باشه؟
چرا اینطوری بود!؟
من تا حالا شرکت نکرده بودم اصلا گیج شدم
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-شیمی -
اره منم هنگ کردم
-
و منی ک تجربیم و انسانی آزمون دادم
به اختصاصیا ک رسیدم متوجه شدم -
@sania-andiravan
نه کاری با سختیش ندارم اتفاقا خوب بود سوالاش ولی زمان ازمون مشکل داشت و اینکه مثلا شیمی من هرکاری کردم فقط سوال اولش میومد یعنی کلا یه سوال از شیمی رو دیدم هرچی زدم نیومد و یه سری مشکلات دیگه
-
-
فاطمه حسینی 3
آها مشکلاتش اینجوری بوده
امیدوارم حل بشن این مشکلات -
@sania-andiravan
واقعا خدا کنه
-
درود. گفتن ۴ ساعت وقت داره از هر ساعتی که وارد بشی ولی من ساعت ۹ وارد شدم تایمر برام زده بود زمان باقیمانده: ۳ ساعت
-
Matin Mousavi 1 نکنه اونایی که امروز آزمون ندادن کلا نتونن آزمون بدن؟
خطای سامانه ست دیگه -
@ali-valicheki من برای زمانش در تعجبم. زمانش ۳ ساعت و خُردهای بود. چهار ساعت نبود
-
سلام
منکه اصلا نفهمیدم چیکار کردم تاحالا شرکت نکرده بودم ازمون های سه آ رو کلا گیج بودمانشاءالله ک درستش کنن
-
فاطمه حسینی 3 آره دقیقا منم همین مشکل رو داشتم
-
فاطمه حسینی 3
من آزمون یکش رو که شرکت کردم هیچ مشکلی نداشت
این شماره دو فکر کنم یک اشکال فنی کوچک داره. -
من شیمی هرکاری کردم سوال اول فقط میومد و وقتش هم مشکل داشت
-
سر سوالای شیمی همش فک میکردم مشکل از منه یا گوشیم مشکل داره
-
Matin Mousavi 1 البته خب طبیعیه که زمانش از ۳ساعت مثلا ۵۹ دقیقه شروع بشه.شاید اون تایمی که برای وارد شدن به سایت صرف شده رو حساب کرده