هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
z Gheibi همانا ما ملتو ضایع نمیکنیم
البته جز این معلم سرتقا ک فک میکنن عقل کلن
خوبه خوبه یه دکتر خوب شو برامون -
H_R معلما خیلی خوبن اصلا پشت سرشون صحبت نکن یه معلم بد بهتر از یه استاد متوسطه
چشم شما دعا کن -
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری عالیه
از قسمت سختش عبور کردین اما به کم قانع نشین و مسیر پیشرفت را ادامه بدین
واقعا؟
سختیش همین بوده ؟خداکنه
اره ادامه میدم
-
__chakisaldva__
پاساژ و بازار خوب کجا برم؟
به جز صدف و آریا و ستاره..maryam111
چی میخوای بخری که بجز اینا مدنظرته
همیناس دیگه هرچی میخوای همونجا بخر -
@سجاد-ذوالفقاری به نظرم بله ، اون موقع که اینجا رو ترک کردین اگر واقعا رفته باشید سراغ درسا سختی اصلیش رد شده
ادامه پر قدرت و صعودی
-
ramses kabir
گیتار چند جلسه بری میتونی یه چیز ساده بنوازیfatemeh8181
ساده مثلا چقد ساده؟
بستگی داره یکی مثه من که استعدادش خوبه توی جلسه ی دوم جینگل بِلز و سمفونی 9 بِتهوونو یاد گرفتم توی اخرِ جلسه ی 6ام دو سه تا ریتم ساده میزدم
البت ناگفته نمونه کلاسِ موسیقی فقط در حدیش خوبه که بری نت و اکورد خونی رو یاد بگیری بقیشو میتونی خونه ادامه بدی
و کلاس ها هم در هفته یه جلسه است اونم نیم ساعته که نرفته باس برگردی خونه البتِ خصوصیاشو میگم
ولی اگ گروهی بری یک ساعت و نیم است و خیلی شلوغ میشه و نمی صرفه وقت و هزینه صرفش کرد
و بنظرم همین دو سه ماهِ اولو برو بیِسش بیاد دستت بعد تو خونه با یوتیوب بقیه اشو ادامه بده
کاری که خودم کردم
هرجایی هم راهنمایی خواستی بگو کمکت میکنم:)) -
maryam111
چی میخوای بخری که بجز اینا مدنظرته
همیناس دیگه هرچی میخوای همونجا بخر__chakisaldva__ شت
کلا در هر زمینه ای تو یزد نباید دنبال قیمت مناسب بود -
از مضخرف ترین لحظه ها میتونه اون باشه ک هندزفری ب گوشی خواب رفتی یهو پلی لیست میره روی آهنگ خیلی بلند و تند
به هفت جد و آباد...
-
fatemeh8181
ساده مثلا چقد ساده؟
بستگی داره یکی مثه من که استعدادش خوبه توی جلسه ی دوم جینگل بِلز و سمفونی 9 بِتهوونو یاد گرفتم توی اخرِ جلسه ی 6ام دو سه تا ریتم ساده میزدم
البت ناگفته نمونه کلاسِ موسیقی فقط در حدیش خوبه که بری نت و اکورد خونی رو یاد بگیری بقیشو میتونی خونه ادامه بدی
و کلاس ها هم در هفته یه جلسه است اونم نیم ساعته که نرفته باس برگردی خونه البتِ خصوصیاشو میگم
ولی اگ گروهی بری یک ساعت و نیم است و خیلی شلوغ میشه و نمی صرفه وقت و هزینه صرفش کرد
و بنظرم همین دو سه ماهِ اولو برو بیِسش بیاد دستت بعد تو خونه با یوتیوب بقیه اشو ادامه بده
کاری که خودم کردم
هرجایی هم راهنمایی خواستی بگو کمکت میکنم:))ramses kabir
اهان اوکی مرسی همون میخواستم مطمعن بشم میتونم قبل بهمن اصلیاشو تمو کنم یا نهبقیشو یکاری میکنم حالا
فقطم وقت بیاری از خودت تعریف میکنیا
مرسیی -
fatemeh8181
ساده مثلا چقد ساده؟
کاری که خودم کردم
هرجایی هم راهنمایی خواستی بگو کمکت میکنم:))ramses kabir ببخشید میشه یه سوال بپرسم!؟
-
از مضخرف ترین لحظه ها میتونه اون باشه ک هندزفری ب گوشی خواب رفتی یهو پلی لیست میره روی آهنگ خیلی بلند و تند
به هفت جد و آباد...
H_R اره خیلی بَده
-
H_R اره خیلی بَده
fatemeh8181 زَهرم ترکید
-
fatemeh8181 زَهرم ترکید
-
fatemeh8181 بعد حالا ایرانی هم خوبه این خارجیا نمیدونم چ کوفتی دارن یهو بعضیاشون از اول از اوج میزنن
-
fatemeh8181
ساده مثلا چقد ساده؟
کاری که خودم کردم
هرجایی هم راهنمایی خواستی بگو کمکت میکنم:))ramses kabir
دیگه یکم صب کن بنم میرسم یانه اگه نرسم یه زحمتی برات دارم
پروهم خودتی -
fatemeh8181 بعد حالا ایرانی هم خوبه این خارجیا نمیدونم چ کوفتی دارن یهو بعضیاشون از اول از اوج میزنن
H_R
اره لعنتیا اصن یه سر میری پیش عزراییل عزیز -
__chakisaldva__ شت
کلا در هر زمینه ای تو یزد نباید دنبال قیمت مناسب بودmaryam111
هوم