هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
fatemeh8181 دقیقا
حالا تو حالت عادی دو روز طول میکشه اون آهنگ کوفتی رو پیدا کنیا
زارت همون لحظه میاد
H_R آخ آخ زدی به هدف اونا انگار فقط برای سکته دادنن
-
ramses kabir
اهان اوکی مرسی همون میخواستم مطمعن بشم میتونم قبل بهمن اصلیاشو تمو کنم یا نهبقیشو یکاری میکنم حالا
فقطم وقت بیاری از خودت تعریف میکنیا
مرسییfatemeh8181
نه دیگ تعریف نمیکنم بخاطر تو
اخه چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
فقط یه چیزی اگ رفتی هر موسیقی سعی کن معلمِت دختر باشه چون اکثر معلمای پسر یکم چِششون چپ میزنه
بعد هم باید قبلش بهت هشدار بدم که گیتار سه یا چهار ماهِ اول دستتو به شدت میبره و زخم میکنه مخصوصا سر انگشتاتو اگ واست ظرافت و اینای دستت مهمه پیشنهاد میکنم نری چون بعد از یه مدت انگشتات زبر میشن(البته سر انگشتات بیشتر و انگشت اشاره ی دست چپت بیشتر)و این زخما هم خیلی وقتا ممکنه از شدت درد نزارن تمرین کنی و اگ وقت ازاد داری برو سمتش
چون من اوایل واسه تمرین هر اهنگی 4 یا 5 ساعت وقت میزاشتم و خیلی از وقتمو میگرفت:||
همین دیگه تا فعلا بقیش یادم نمیاد -
H_R آخ آخ زدی به هدف اونا انگار فقط برای سکته دادنن
fatemeh8181 یه مثال برابر هم میشه واسه اون آهنگ هایی زد ک سر آزمون و امتحانا آدم یادم میاد و زمزمه میکنه
حالا تو حالت عادی یه کلمه هم یادت نی
-
ramses kabir
دیگه یکم صب کن بنم میرسم یانه اگه نرسم یه زحمتی برات دارم
پروهم خودتیfatemeh8181
اتفاقا راحت باش من کلا عاشقِ کمک به ملتم
بعدشم اصا نمیخواستم بگم پرروها چرا اخه خودتخریبی میکنی -
fatemeh8181
نه دیگ تعریف نمیکنم بخاطر تو
اخه چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
فقط یه چیزی اگ رفتی هر موسیقی سعی کن معلمِت دختر باشه چون اکثر معلمای پسر یکم چِششون چپ میزنه
بعد هم باید قبلش بهت هشدار بدم که گیتار سه یا چهار ماهِ اول دستتو به شدت میبره و زخم میکنه مخصوصا سر انگشتاتو اگ واست ظرافت و اینای دستت مهمه پیشنهاد میکنم نری چون بعد از یه مدت انگشتات زبر میشن(البته سر انگشتات بیشتر و انگشت اشاره ی دست چپت بیشتر)و این زخما هم خیلی وقتا ممکنه از شدت درد نزارن تمرین کنی و اگ وقت ازاد داری برو سمتش
چون من اوایل واسه تمرین هر اهنگی 4 یا 5 ساعت وقت میزاشتم و خیلی از وقتمو میگرفت:||
همین دیگه تا فعلا بقیش یادم نمیادramses kabir
نه این استاده اشناس نمیتونه چپ بزنه
عجبا
میدونم بابا اینارو
خیلی وقته میخاستم برم نشده امیدوارم بتونم برم تواین چن ماه اگه بشه که شکر از این بیکاریم اندکی کم میشه
زبری دستم که میدونم ولی خب یه چیز دیگه برام مهم ترهدیگه مرسیی
-
fatemeh8181 یه مثال برابر هم میشه واسه اون آهنگ هایی زد ک سر آزمون و امتحانا آدم یادم میاد و زمزمه میکنه
حالا تو حالت عادی یه کلمه هم یادت نی
H_R وای اره بعد شادو وقدیمی پلی میشه
-
fatemeh8181
اتفاقا راحت باش من کلا عاشقِ کمک به ملتم
بعدشم اصا نمیخواستم بگم پرروها چرا اخه خودتخریبی میکنیramses kabir
این کمکم دیگه اگه چاره ای نباشه مزاحمت میشم ولی خب سعیم بر اینه خودم تمومش کنم -
بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم
فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم
اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد
من و ساقی به هم سازيم و بنیادش براندازیم -
ramses kabir
دیگه یکم صب کن بنم میرسم یانه اگه نرسم یه زحمتی برات دارم
پروهم خودتیfatemeh8181
البت زبریِ سرِ انگشتا خوبه
چون در حالت عادی اگ زبر نباشه به شدت انگشتت درد میگیره که بت گفتم مانع از تمرین کردنت میشه
ولی کم کم که سر انگشتا پینه میزنه دیگه راحت میشی
بعد از 3 یا 4 ماه تمرینِ مداوم دیگه حتی دردشو حس نمیکنی
و میتونی 24 ساعته تمرین کنی
یه چیزِ دیگه هم که هست اینه ک گیتارِ در حد نرمال بگیر مثلا حدود 1 تا 3 ملیون تومن زیرِ یه میلیون تومن ارزششو نداره بخری چون هم اذیتت میکنه هم یه چند ماه هر روز کوک در میکنه و اعصابتو میریزه به هم و هم اینکه صداهاشون زیاد خوب نی و چن ماه زمان میبره تا چوب صدای گیتارو بگیره و اب دیده بشه -
fatemeh8181
چون در حالت عادی اگ زبر نباشه به شدت انگشتت درد میگیره که بت گفتم مانع از تمرین کردنت میشه
یه چیزِ دیگه هم که هست اینه ک گیتارِ در حد نرمال بگیر مثلا حدود 1 تا 3 ملیون تومن زیرِ یه میلیون تومن ارزششو نداره بخری چون هم اذیتت میکنه هم یه چند ماه هر روز کوک در میکنه و اعصابتو میریزه به هم و هم اینکه صداهاشون زیاد خوب نی و چن ماه زمان میبره تا چوب صدای گیتارو بگیره و اب دیده بشهramses kabir
اوهوم
این زخمای کوچیک دیه فک نکنم باعث درد بشه
زیاد مهم نی این چیزا برام
مهم اصل مطلبه که امیدوارم خوب بشه -
fatemeh8181
یه چیزِ دیگه هم که هست اینه ک گیتارِ در حد نرمال بگیر مثلا حدود 1 تا 3 ملیون تومن زیرِ یه میلیون تومن ارزششو نداره بخری چون هم اذیتت میکنه هم یه چند ماه هر روز کوک در میکنه و اعصابتو میریزه به هم و هم اینکه صداهاشون زیاد خوب نی و چن ماه زمان میبره تا چوب صدای گیتارو بگیره و اب دیده بشهramses kabir اره خب معلومه
فعلا که هی عقب میوفته برم پوففف -
جانننن ؟؟؟
میاد در مورد رسیدن به هدف میگه ؟
اینکه بعد 30 سال کسی نرسه بی دستو پاعه ؟؟
بعله دیگه
بازیگره
لابد سختی نکشیدی که ان حرفا رو میزنی
لابد اطرافت پدری رو ندیدی که بعد از 60 سال کار شرمنده
خونوادش بشه
یاس قشنگ میگه
اگه بخوام از اعتبار و شرف بگذرم
که الآن باید نصفِ این شهرو سند بزنم -
-
کرواسی چرا داره ادا المانیاو درمیاره
-
لیکن
"نفس بکش من اون هوارو میبوسم
نفس. احسان خواجه امیری" -
ramses kabir
اوهوم
این زخمای کوچیک دیه فک نکنم باعث درد بشه
زیاد مهم نی این چیزا برام
مهم اصل مطلبه که امیدوارم خوب بشهfatemeh8181
و ی نکته ی دیگه هم که هست و باس بت بگم اینه ک
اصولا گیتارو کسی میره که میخواد باهاش اهنگ بخونه و صداش تقریبا مناسبه(نمیگم صدایِ من خوبه من خودم شانسی یه روز گفتن برو موسیقی منم همینطوری گیتارو برداشتم)
ولی از لحاظ موسیقیاییش اگ بخوام بگم اصلش واسه اوناییِ که خوششون از اواز میاد
و اگ تو صدات مناسب نیس و بهترین گزینه رفتن به سمت ساز هاییه که میشه باشون همنوازی کرد چون راحت تو گروه های موسیقی جا باز میکنن
مثه سنتور و سه تار و ویولن و چنگ
که من خودم اگ گیتار نبودم صد در صد میرفتم سنتور -
__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقیقه 70
7 1 -
fatemeh8181
اصولا گیتارو کسی میره که میخواد باهاش اهنگ بخونه و صداش تقریبا مناسبه(نمیگم صدایِ من خوبه من خودم شانسی یه روز گفتن برو موسیقی منم همینطوری گیتارو برداشتم)
و اگ تو صدات مناسب نیس و بهترین گزینه رفتن به سمت ساز هاییه که میشه باشون همنوازی کرد چون راحت تو گروه های موسیقی جا باز میکنن
که من خودم اگ گیتار نبودم صد در صد میرفتم سنتورramses kabir
من اصن برا این چیزا نمیرم راستش
دلیلم کلا فرق داره برا این یه مدتم نیس 4ساله ولی درگیر درس بودم نشد و هی عقب افتاد
بنظرم الان بهترین وقته و اینکه میتونم اون کارم انجام بدم -
ramses kabir اره خب معلومه
فعلا که هی عقب میوفته برم پوفففfatemeh8181
یا هم اگ پولت میرسه برو پیانو که آرزویِ هر کسیِ که خوشش از موسیقی میاد
چون هم برا تک نوازی محشره
هم برا همنوازی
هم میشه باهاش بهترین اهنگا رو خوند هم میشه تمامیِ اهنگا رو باش زد
مثلا بعضی اهنگا هستن که مخصوصِ ویولنِ و با گیتار نمیشه زد ولی اهنگای تمامیِ ساز ها رو میتونی روی پیانو اجرا کنی
نا سلامتی مادرِ تمامیِ ساز هاست:)) -
fatemeh8181
که من خودم اگ گیتار نبودم صد در صد میرفتم سنتورramses kabir مرسی ولی درکل امیدوارم بتونم از اینا که گفتی استفاده کنم:)))