هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
خیلی چیزا یاد میگیره آدم 
 اینکه توی گرفته ترین حالت ممکن یه کاری کنه بهش خوش بگذره و به روی خودش نیاره که هوا چقدر گرفته/:
- 
@dr-mahh الان من منفی دادم ، خیلی خوشحالی؟ 
- 
@dr-mahh 
 نه هنوز
- 
@dr-mahh الان من منفی دادم ، خیلی خوشحالی؟ خانومِ_دوست_داشتنی ارع والا    
- 
خانومِ_دوست_داشتنی ارع والا    @dr-mahh ببخشید دیگه این کامنت نمیتونم خوشحالت کنم سه تاش مصرف شد    
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری معمولی  عاا دایی بلاخره اون روزی رو که بگی عالیم میبینم و نون خامه ایشو ازت میگیرم مطمعا باش 
- 
@dr-mahh ببخشید دیگه این کامنت نمیتونم خوشحالت کنم سه تاش مصرف شد    خانومِ_دوست_داشتنی      
 جبران میکنم عزیزم 
- 
خیلی چیزا یاد میگیره آدم 
 اینکه توی گرفته ترین حالت ممکن یه کاری کنه بهش خوش بگذره و به روی خودش نیاره که هوا چقدر گرفته/:maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خیلی چیزا یاد میگیره آدم 
 اینکه توی گرفته ترین حالت ممکن یه کاری کنه بهش خوش بگذره و به روی خودش نیاره که هوا چقدر گرفته/:هوا که تصقیر توعه   
- 
@roghayeh-eftekhari 
 عا خیلی
- 
خانومِ_دوست_داشتنی      
 جبران میکنم عزیزم @dr-mahh من مثبت دوست دارم صدف عزیزم    
 خواستی از خوشحال ذوق کنم دنبالم کن   
 فول لایک کنی دیگه تامااااام
 کراش میزنم روت   
- 
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خیلی چیزا یاد میگیره آدم 
 اینکه توی گرفته ترین حالت ممکن یه کاری کنه بهش خوش بگذره و به روی خودش نیاره که هوا چقدر گرفته/:هوا که تصقیر توعه   amir ahmadi باشه اونم تقصیر من 
 اصن کج بودن محور زمینم تقصیر من
 خوبه؟
 بعد اصلا اینجا هوا استعاره بود
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری معمولی  عاا دایی بلاخره اون روزی رو که بگی عالیم میبینم و نون خامه ایشو ازت میگیرم مطمعا باش @سجاد-ذوالفقاری مرسی دایی جان  امیدوارم امیدوارم 
- 
@dr-mahh من مثبت دوست دارم صدف عزیزم    
 خواستی از خوشحال ذوق کنم دنبالم کن   
 فول لایک کنی دیگه تامااااام
 کراش میزنم روت   

|
 |

شعردانه
شعردانه