هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
fatemeh8181 بلع 
- 
fatemeh8181 این حرفت بسی کلمات داشت حس میکنم  نم چرا نم چرا 
- 
تازه ی متن معرفی هم داشت 
- 
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg چیو اینو fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg میدونی چرا انجام نشد 
 چون یه چیزایی شد که برام مهم تر از این پاکسازی شد
 البته بعدشم متاسفانه اون بحثه پیش نیومد      M Tg کجاشو 
 ببین کلی گفتم نشد که بشه
 چیزای مهم تری بود که ارزش وقت گزاشتن رو این موضوع برام کم اهمیت شد
- 
fatemeh8181 اون موقع حوصله نداشتم اصن    
 تهش دیدم ارزش نداره و موندم!خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: fatemeh8181 اون موقع حوصله نداشتم اصن    
 تهش دیدم ارزش نداره و موندم!کار خوبی کردی موندی عزیزم 
- 
fatemeh8181 این حرفت بسی کلمات داشت حس میکنم  نم چرا نم چرا M Tg مثلا : اع ، خب ک چی    
 یا : اع ، به ما چه   
- 
fatemeh8181 اون موقع حوصله نداشتم اصن    
 تهش دیدم ارزش نداره و موندم!خانومِ_دوست_داشتنی    
 خوب کردی موندی
 دفعه بعدی بی من نریا       
- 
M Tg اره 
- 
M Tg مثلا : اع ، خب ک چی    
 یا : اع ، به ما چه   خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg مثلا : اع ، خب ک چی    
 یا : اع ، به ما چه      ببین مشکل از من نبود اع مشکوکی بود ببین مشکل از من نبود اع مشکوکی بود
 نرگسم فهمید  
- 
M Tg مثلا : اع ، خب ک چی    
 یا : اع ، به ما چه   
- 
متنش این بود: 
 رادیو مدیکال( قسمت چهل وسوم)  
 مصاحبه با یاسین پرویزی   ️ ️
 دانشجوی پزشکی دانشگاه همدان 
 پرسیدین از الان بخونم میشه؟؟ یاسین اومد خودشو مثال زد ک شده!!
 یاسین سال اول قبول شده، دهم و یازدهم هم و تابستون دوازدهمو تا ابان درگیر المپیاد سلول های بنیانی بودو برای کنکور درس نخونده، از سال یازدهم ازمون شرکت میکرده ولی شاید سر جمع سه روز برای ازمون میخونده و میانگین ترازش ۵۵۰۰ بوده...
 سال دوازدهمم مهر و ابان کم و بیش شرو کرده ولی باساعت مطالعه کم و بی کیفیت تا اینک از اذر جدی خونده و تونسته تو سال دوازدهم میانگین تراز ۶۳۰۰ داشته باشه  
 نقاط مثبت یاسین از زبون خودش این بوده ک از تغییر روش مطالعشو و چالش نترسیده و باهاش روبرو شده و همیشه امیدوار بوده!!
 شنبه شب ساعت ۱۰ منتظرتونیم  
 #رادیو_مدیکال
- 
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg مثلا : اع ، خب ک چی    
 یا : اع ، به ما چه      ببین مشکل از من نبود اع مشکوکی بود ببین مشکل از من نبود اع مشکوکی بود
 نرگسم فهمید  M Tg خیلی    
- 
متنش این بود: 
 رادیو مدیکال( قسمت چهل وسوم)  
 مصاحبه با یاسین پرویزی   ️ ️
 دانشجوی پزشکی دانشگاه همدان 
 پرسیدین از الان بخونم میشه؟؟ یاسین اومد خودشو مثال زد ک شده!!
 یاسین سال اول قبول شده، دهم و یازدهم هم و تابستون دوازدهمو تا ابان درگیر المپیاد سلول های بنیانی بودو برای کنکور درس نخونده، از سال یازدهم ازمون شرکت میکرده ولی شاید سر جمع سه روز برای ازمون میخونده و میانگین ترازش ۵۵۰۰ بوده...
 سال دوازدهمم مهر و ابان کم و بیش شرو کرده ولی باساعت مطالعه کم و بی کیفیت تا اینک از اذر جدی خونده و تونسته تو سال دوازدهم میانگین تراز ۶۳۰۰ داشته باشه  
 نقاط مثبت یاسین از زبون خودش این بوده ک از تغییر روش مطالعشو و چالش نترسیده و باهاش روبرو شده و همیشه امیدوار بوده!!
 شنبه شب ساعت ۱۰ منتظرتونیم  
 #رادیو_مدیکالخانومِ_دوست_داشتنی 
 نه اع از جهت خوب بود
 کلا تنها کسی که از چتای قبلم یادمه ایشون بود
 همیشه متناشو میخوندم
 کلا بچه موفقی بود
- 
M Tg اره @masoumeh-shokrollahi چرا تا الان فامیل شمارو شَکوری میخوندم؟:|  
- 
پدر من نیستی ببینی عکستو یه انجمن دیدن  
- 
M Tg خیلی    خانومِ_دوست_داشتنی نرگس دوس داشتنی به دل نگیر فاطی خیلی مهربونه ولی این اع رو خیلی باحال گف   
- 

- 
خانومِ_دوست_داشتنی 
 نه اع از جهت خوب بود
 کلا تنها کسی که از چتای قبلم یادمه ایشون بود
 همیشه متناشو میخوندم
 کلا بچه موفقی بودfatemeh8181 آره تا ب خودم اومدم بپرسم چی چی شده اخراج شد!! 
 خیلی ذوق کردم اینو دیدم
- 
خانومِ_دوست_داشتنی نرگس دوس داشتنی به دل نگیر فاطی خیلی مهربونه ولی این اع رو خیلی باحال گف   M Tg      
 اع
- 
fatemeh8181 آره تا ب خودم اومدم بپرسم چی چی شده اخراج شد!! 
 خیلی ذوق کردم اینو دیدمخانومِ_دوست_داشتنی اره منم نفهمیدم چرا اخراج شده فقط یبار که چک کردم زده اخراج 

|
 |

شعردانه
شعردانه