هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@دختر-بهار خیلی بده همچین حسی
-
@دختر-بهار این ساعت باحال 12:34
-
@دختر-بهار این ساعت باحال 12:34
-
میخواستم بگم زیاد نزار هیجانات برا درس خوندن افسارتو به دست بگیره چون وسطاش ادم به یه لحظاتی میرسه جا میزنه
منطقی پیش برو اونم چون دهمی و همه اینارو تجربه کردم:)) -
@دختر-بهار از قشنگی موضوع بنا به دلایلی نمیخوای ببینی یا زجرش؟!
-
میخواستم بگم زیاد نزار هیجانات برا درس خوندن افسارتو به دست بگیره چون وسطاش ادم به یه لحظاتی میرسه جا میزنه
منطقی پیش برو اونم چون دهمی و همه اینارو تجربه کردم:))fatemeh8181 اوهوم میدونم چی میگی
-
امیدوارم بتونی عالی پیش بری
-
دبیر زیستمون میگه تو لایه مخاطی رگ خونی نیست بعد تو تصویر کتاب که مربوطه به جذب مواد بود رگ خونی بودش الان حرف کدوم درسته؟!
-
امیدوارم بتونی عالی پیش بری
fatemeh8181 مرسی گلم
-
دبیر زیستمون میگه تو لایه مخاطی رگ خونی نیست بعد تو تصویر کتاب که مربوطه به جذب مواد بود رگ خونی بودش الان حرف کدوم درسته؟!
@yasin-sheibak
-
@yasin-sheibak
fatemeh8181 به مولا جلو خنده مو گرفته بودم سر کلاس نخندم بهش
-
fatemeh8181 سلام
-
@دختر-بهار از قشنگی موضوع بنا به دلایلی نمیخوای ببینی یا زجرش؟!
@yasin-sheibak شاید هردو
یه چیزی هرچقدر هم اذیتم کنه هرچقدر هم زجرم بده یه گوشه دلم همیشه برای هر چیزی یه شادی میکنم
مثلا اینکه خداروشکر که سر من اومد سر یکی دیگه نیومد که یکی دیگه زندگیش خراب بشه و زجر بکشه
یا مثلاً یاد یه چیزی خیلی اذیتم کنه خوشحالم یه گوشه دلم که درسته واقعی ندارم یه چیزی رو اما تو خیالم که دارمش و تو خیالم باهاش زندگی میکنم:) -
fatemeh8181 سلام
HADAF MAN سلام
-
@yasin-sheibak شاید هردو
یه چیزی هرچقدر هم اذیتم کنه هرچقدر هم زجرم بده یه گوشه دلم همیشه برای هر چیزی یه شادی میکنم
مثلا اینکه خداروشکر که سر من اومد سر یکی دیگه نیومد که یکی دیگه زندگیش خراب بشه و زجر بکشه
یا مثلاً یاد یه چیزی خیلی اذیتم کنه خوشحالم یه گوشه دلم که درسته واقعی ندارم یه چیزی رو اما تو خیالم که دارمش و تو خیالم باهاش زندگی میکنم:)@دختر-بهار ببین قرار نیست هر اتفاقی که تو زندگی ادم میوفته زجر بکشه ازش درس بگیر از اتفاقای زندگیت نزار دوباره تکرار بشه
بعدشم کسی که تو زندگیت نیست و رفته ارزش فکر و خیال نداره -
خوبی
-
@دختر-بهار ببین قرار نیست هر اتفاقی که تو زندگی ادم میوفته زجر بکشه ازش درس بگیر از اتفاقای زندگیت نزار دوباره تکرار بشه
بعدشم کسی که تو زندگیت نیست و رفته ارزش فکر و خیال نداره@yasin-sheibak من به شخصه از غیر هم جنس خودم ضربه خوردم نمیگم همشون یکی هستن ولی تو این سنی که هستم فهمیدم که یک چیزه اضافی هستش جلو درسمو میگیره
ولی در عین حال نمیگم عشق و علاقه بده من شاید درصدی از این که دارم درس میخونم بخاطر رسیدن به کسی باشه -
خوبی
fatemeh8181 مرسی عزیز تو چطوری