هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چرا آدم ها قدر همو ندارن ... حتما باید همو از دست بدیم ک قدر همو داشته باشیم ؟ اقا به قران حرف دل منو زدی.... 
- 
mrz نمیشه منم خیلی جستم ولی نشد 
- 
سلام  
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan وای چه دلت پرهههه ولی شکمم خالیه   اسمت دقیقا چیه :| اصلا درگیرم باهاش :| اسمت دقیقا چیه :| اصلا درگیرم باهاش :|
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چرا آدم ها قدر همو ندارن ... حتما باید همو از دست بدیم ک قدر همو داشته باشیم ؟ اقا به قران حرف دل منو زدی.... rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چرا آدم ها قدر همو ندارن ... حتما باید همو از دست بدیم ک قدر همو داشته باشیم ؟ اقا به قران حرف دل منو زدی.... ... 
- 
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  اگه نقاشی اون ۲ تا لایک داره مال من باید چن تا داشته باشه؟؟؟؟؟ اگه نقاشی اون ۲ تا لایک داره مال من باید چن تا داشته باشه؟؟؟؟؟
 همون 2 تا@njzamin تا الان ۴ تا 
- 
@njzamin تا الان ۴ تا 
- 
@njzamin خخخخخخخ حقته 
- 
@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: همه نقاشی میذارن ماهم بذاریم پس  
  یوزر نیم وسط عکسو چرا برداشتی ؟ 
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب من برم لباس مشکی پیدا کنم ... خدافظ دوستان بای sobhan 
- 
بای بکس تا شب 
- 
@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: همه نقاشی میذارن ماهم بذاریم پس  
  یوزر نیم وسط عکسو چرا برداشتی ؟ 
- 
@dr-sobhan خخخخخخخخ لایک 

|
 |

شعردانه
شعردانه