هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0
عب نداره حالا البته که میخوای بیا منو بزن
درکت میکنمنه زدن نمیخوام
فقط نیاز دارم یکی پاهامو ماساژ بده :_)@f-seif-0 ببشید دیه رقیه بپر اژانس بگیر برو پیشش
-
@yasin-sheibak
نام ببر درداشو؟؟fatemeh8181 ببین من مشکلی ندارم فعله خب ولی کلا ساختار پسر یا مرد جوریه که نشون نمیده نمیتونه نشون بده!
-
@f-seif-0 بعدشم مردا چون نشون نمیدن ینی شادن؟؟ سخت جونن؟؟ چه میدونی تو دل مردا چی میگذره؟!
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0 بعدشم مردا چون نشون نمیدن ینی شادن؟؟ سخت جونن؟؟ چه میدونی تو دل مردا چی میگذره؟!
ینی فک کردی ما نشون میدیم؟
حالا من لوسم تو خونه همه میفهمن بابام دورم میگرده ولی خیلی از دخترا نمیتونن حرف بزنن سکوت میکنن :اا -
@f-seif-0 باش...حیا رو گفتی منظورت رو فهمیدم فک کنم تقریبا ولی مرد هم داره درداشو!!
@yasin-sheibak
جوک میگیا چه دردی بگید ماهم بدونیم -
@f-seif-0 ببشید دیه رقیه بپر اژانس بگیر برو پیشش
fatemeh8181 ها میرم
-
حالا من لوسم تو خونه همه میفهمن بابام دورم میگرده ولی خیلی از دخترا نمیتونن حرف بزنن سکوت میکنن :اا@f-seif-0
اوهم خوبه که بابات اینجوریه:)) -
حالا من لوسم تو خونه همه میفهمن بابام دورم میگرده ولی خیلی از دخترا نمیتونن حرف بزنن سکوت میکنن :اا@f-seif-0 حالا پسر خیلی مشکلی نداره اینو قبول دارم ولی مردی که متاهل خیلی مشکلاتش از شماها بیشتره
-
@yasin-sheibak
جوک میگیا چه دردی بگید ماهم بدونیمfatemeh8181 ببین من دختر نیستم که دردتون رو بفهمم شما هم پسر نیستین که مارو درک کنید الانم میگم من مشکلی ندارم از یه پسر بپرس بعداببین مشکل داره یا نه!!
-
@f-seif-0
اوهم خوبه که بابات اینجوریه:))fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0
اوهم خوبه که بابات اینجوریه:))والا نبود من مرده بودم :ا
-
@f-seif-0 حالا پسر خیلی مشکلی نداره اینو قبول دارم ولی مردی که متاهل خیلی مشکلاتش از شماها بیشتره
@yasin-sheibak دادا اون مال قدیم بود کهمتاهل باید شکم زنو بچه سیر کنه شکر خدا به یاری دوستان الان هم زنا کار میکنن هم مردا
-
@yasin-sheibak دادا اون مال قدیم بود کهمتاهل باید شکم زنو بچه سیر کنه شکر خدا به یاری دوستان الان هم زنا کار میکنن هم مردا
-
@f-seif-0 حالا پسر خیلی مشکلی نداره اینو قبول دارم ولی مردی که متاهل خیلی مشکلاتش از شماها بیشتره
بنظرم مثل همن فرقی نمیکنه
-
fatemeh8181 ببین مرد باید کار کنه که خرج زندگی بده ولی زن میتونه بشینه تو خونه
-
باید بچهارو تربیت کنه اون خیلی کار راحتی نیستا
هرروز بشور بپز جارو کن اینکار اونکار
خدایی مامانا ی روز مریض بشن چقد سخته همچی -
@yasin-sheibak با این اوضاع زن خاندار کم پیدا میشه
اینم بدون
زنا کلا اگه مردی که دوسش دارن تو سختی باشه بیشتر از اون عذاب میکشن -
بنظرم مثل همن فرقی نمیکنه
@f-seif-0 کلا اونطوری نیست که بگی مردا شاد و خرمم اونا هم مشکلشون رو دارن که قابل درک برای شما نیست شماهم مشکل دارید که قابل درک مردا نیست یک ارتباط دوطرفه این موضوع
-
باید بچهارو تربیت کنه اون خیلی کار راحتی نیستا
هرروز بشور بپز جارو کن اینکار اونکار
خدایی مامانا ی روز مریض بشن چقد سخته همچی@f-seif-0 والا دلشون خوشه تازه شام و ناهار بپز خسته کوفته
بیان ایراد بگیرن -
@f-seif-0 والا دلشون خوشه تازه شام و ناهار بپز خسته کوفته
بیان ایراد بگیرنfatemeh8181 هه ینی زنا قر نمیزنن؟!