هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری چن سالته؟۴یا۵؟  18 با قدرت تصمیم گیری یه فرد 3 ساله @سجاد-ذوالفقاری کمتر... 
- 
@نگین-محمدیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دایی اگه خیلی کنجکاوی بگو برات بگم چی بود       بهش نگو نمیخواستم بفهمه دایی ! 
- 
@سجاد-ذوالفقاری کمتر... amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری کمتر... آفتاب پشتیش به ماست اگه برگیرده این درختو اینا میسوزن همه 
- 
@نگین-محمدیان بگو  amir ahmadi 
 ببخشید رنگش اینجوره کاهش نور صفحه فعال کرده بودم کاهش نور صفحه فعال کرده بودم  
- 
amir ahmadi 
 ببخشید رنگش اینجوره کاهش نور صفحه فعال کرده بودم کاهش نور صفحه فعال کرده بودم  @نگین-محمدیان مرسی  
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری کمتر... آفتاب پشتیش به ماست اگه برگیرده این درختو اینا میسوزن همه @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری کمتر... آفتاب پشتیش به ماست اگه برگیرده این درختو اینا میسوزن همه هار هار هار 
- 
@نگین-محمدیان مرسی  
- 
برنامه ای میشناسین که بشه مثلا یه قسمت یا نوشته از عکس رو پاک کرد باهاش؟ 
- 
@نگین-محمدیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دایی ببینه ادیت میکنم آرامش خودت رو حفظ کن مرسی واقعا 
 فقط زود پاک کن کسی نبینه لطفا   
- 
@نگین-محمدیان ممنونم ازت   ️ ️
- 
اگه حتما باعث ناراحتیش میشه صد در صد نمیگم 
 ولی اگه فیفتی فیفتی باشه ریسک میکنم و میگم
- 
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: برنامه ای میشناسین که بشه مثلا یه قسمت یا نوشته از عکس رو پاک کرد باهاش؟ تو شرایط فعلی برنامه نقاشی ویندوز گذینه خوبیه 
- 
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: برنامه ای میشناسین که بشه مثلا یه قسمت یا نوشته از عکس رو پاک کرد باهاش؟ تو شرایط فعلی برنامه نقاشی ویندوز گذینه خوبیه @سجاد-ذوالفقاری ممنون 
- 
@سجاد-ذوالفقاری مخالف 
 امیر واسه جنگ با کوچیکا ساخته نشده   
- 
اگه حتما باعث ناراحتیش میشه صد در صد نمیگم 
 ولی اگه فیفتی فیفتی باشه ریسک میکنم و میگمamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اگه حتما باعث ناراحتیش میشه صد در صد نمیگم 
 ولی اگه فیفتی فیفتی باشه ریسک میکنم و میگم 
- 
این پست پاک شده!
- 
@سجاد-ذوالفقاری مخالف 
 امیر واسه جنگ با کوچیکا ساخته نشده   amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری مخالف 
 امیر واسه جنگ با کوچیکا ساخته نشده   اوه اوه گلادیاتور ....... ادامشم داش حصین پر میکنه واست    

|
 |

شعردانه
شعردانه