هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
romisa فدا سرت یکم استراحت کن دوباره شروع کن تفریح کن یکاری ک سرحالت میاره انجام بده دختر پاییز خیلی وقته تفریح نکردم نمی دونم چه کاری حالمو خوب می کنه از کجا شروع کنم  
- 
دختر پاییز خیلی وقته تفریح نکردم نمی دونم چه کاری حالمو خوب می کنه از کجا شروع کنم  romisa با یه اهنگ شروع کن 
- 
__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: romisa 
 عه
 سلام
 .
 مایل به دادن امتحان بیوشیمی نیستی? سلام 
 من خودم اونو به زور پاس شدم 
 دیسیپلین یا ساختار؟romisa 
 راضیم هیچکیم دل خوشی ازش نداره 
 عا
 نمیدونم
 پروتئین و نوکلئوتید و کربوهیدرات و امینواسید
 چیزی نیس
- 
@roghayeh-eftekhari رقیه دیگ بهم نمیگی یخمک ک جفت پا میام تو حلقت 
 میدونی حرفای ادمایی ک دوسشون تاثیر میزاره روم خیلی
 و پیرامون این یخمک بودن هووووووووووفدختر پاییز الان تو منو تهدید به زدن کردی؟    
- 
romisa با یه اهنگ شروع کن دختر پاییز قبلیا رو خیلی گوش کردمقدیمی شدخیلی سخت از یه اهنگ خوشم میاد متاسفانه و تعدادشون کمه:/ 
- 
__chakisaldva__ 
 برا من جالب تر بود  
 تازه ی بار یادمه خیلی وقت پیش یه پیامی و ازت دیدم
 خیلی خوب بود اصلا فکرشم نمیکردم کسی همچین کاری کنه
 ولی بت نمیگم چی بود 
- 
دختر پاییز سلام پلشت ترسیدم روانی گفتم چی شده باید به این ویژگی ، یخمک بودن موجی بودنتم اضافه کنم   اتفاقا الان میخواستم برم جواب فاطمه ارو بدم بعد بیام بپرسم یخمک من شطوری ؟ حالا میپرسم یخمک من شطوری؟   @roghayeh-eftekhari موجی نه ولی رفیق فابریکم میگه تو عین یه ماشینی یه دفعه موتورت روشن میشه ادم کیف میکنه ولی اونموقعه ک موتورت خاموشه ادم دلش میخواد خفت کنه 
 وقتی اولین دفعه این حرفو گفت جدی نگرفتم ولی الان چندمین دفعس و دیگ طواقعا باورم شده چون مامانمم میگ
- 
romisa 
 راضیم هیچکیم دل خوشی ازش نداره 
 عا
 نمیدونم
 پروتئین و نوکلئوتید و کربوهیدرات و امینواسید
 چیزی نیس__chakisaldva__ ساختار یا واکنش ها و متابولیسمشون یا هردو با هم؟  
- 
دختر پاییز الان تو منو تهدید به زدن کردی؟    @roghayeh-eftekhari اره و من همیشه اگه تهدید کنم موقعیتش پیش بیاد عملیش میکنم 
- 
@roghayeh-eftekhari موجی نه ولی رفیق فابریکم میگه تو عین یه ماشینی یه دفعه موتورت روشن میشه ادم کیف میکنه ولی اونموقعه ک موتورت خاموشه ادم دلش میخواد خفت کنه 
 وقتی اولین دفعه این حرفو گفت جدی نگرفتم ولی الان چندمین دفعس و دیگ طواقعا باورم شده چون مامانمم میگدختر پاییز نوچچچچچچ تو همه جوره یخمک منی یخ بندون منی در هر حالتیم از شعور هیچ بهرهای نبردی خداروشکر    
- 
شاید چون کسی منو نمیفهمه 
 من یه بیوشیمی ام(_:
- 
دختر پاییز قبلیا رو خیلی گوش کردمقدیمی شدخیلی سخت از یه اهنگ خوشم میاد متاسفانه و تعدادشون کمه:/ romisa اوهو سخت شد 
 یه فیلم یه کاری کاردستی چیزی
- 
@roghayeh-eftekhari اره و من همیشه اگه تهدید کنم موقعیتش پیش بیاد عملیش میکنم دختر پاییز آها هیچی محض اطلاعات عمومی پرسیدم ممنون از پاسخ گویی شما دوست عزیز  اگه دستت رسید بزن😂🤣
- 
romisa اوهو سخت شد 
 یه فیلم یه کاری کاردستی چیزیدختر پاییز یه فیلم خوب معرفی کن  
- 
دختر پاییز نوچچچچچچ تو همه جوره یخمک منی یخ بندون منی در هر حالتیم از شعور هیچ بهرهای نبردی خداروشکر    @roghayeh-eftekhari ب طور غیر مستقیم بهم گفتی بیشهور 
 خودتی
 اصلانم یخمک نیستم
- 
@roghayeh-eftekhari ب طور غیر مستقیم بهم گفتی بیشهور 
 خودتی
 اصلانم یخمک نیستمدختر پاییز نه نه عزیزم آروم باش 
 ببین من به طور کاملا مستقیم بهت گفتم بیشعور ، نه غیر مستقیم
 نه تو شبیه یخمک نیستی منم موافقمتو خود یخمکی   
- 
دختر پاییز یه فیلم خوب معرفی کن  romisa نمیدونم   مال من سریال همشم یا عاشقانه یا غمگین مال من سریال همشم یا عاشقانه یا غمگین
- 
دختر پاییز نه نه عزیزم آروم باش 
 ببین من به طور کاملا مستقیم بهت گفتم بیشعور ، نه غیر مستقیم
 نه تو شبیه یخمک نیستی منم موافقمتو خود یخمکی   @roghayeh-eftekhari خیلی گاوی 

|
 |

شعردانه
شعردانه