هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
yasin sheibak از گلوتون پایین نره   @roghayeh-eftekhari تازه فیلم هم دارم دانلود میکنم باهاتون چت میکنم  
- 
@roghayeh-eftekhari جات خالی اینجا سرعت جته برا خودش yasin sheibak از گلوتون پایین نره   
- 
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 اوهوم  
 فوتبال ک عشق ابدیه منه   
 نه عزیزم من فعلا قصد ازدواج ندارم : :   منم متاسفانه پسر ندارم وگرنه اجازه نداشتی جواب رد بدی 
 داداشم ندارم متاسفانه :_)
- 
@f-seif-0 وایییی از دست تو فاطمه    yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 وایییی از دست تو فاطمه    بخداااااااااااااا 
- 
@roghayeh-eftekhari تازه فیلم هم دارم دانلود میکنم باهاتون چت میکنم  yasin sheibak کوفتتون میشه من مطمئنم 
- 
yasin sheibak کوفتتون میشه من مطمئنم @roghayeh-eftekhari نچ اصلا ضعیف نمیشه بسوز رقیه خانوم  
- 
به قول @دختر-بهار  
 چه نظری درباره ی من دارین ؟
 همیشه عاشق بیشتر دونستن درباره خودمم   
 از بس تست روانشناسی دادم فکر کنم دیگه تستی نمونده دیگه   
- 
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 اوهوم  
 فوتبال ک عشق ابدیه منه   
 نه عزیزم من فعلا قصد ازدواج ندارم : :   منم متاسفانه پسر ندارم وگرنه اجازه نداشتی جواب رد بدی 
 داداشم ندارم متاسفانه :_)
- 
ماه پیش 150 گیگ استفاده کردیم بازم 50 تا موند الان 116 گیگ مونده سه روز 
- 
- 
- 
yasin sheibak کوفتتون میشه من مطمئنم @roghayeh-eftekhari رقیه امتحان زیست دادین تو این چند وقته؟! 
- 
@roghayeh-eftekhari نچ اصلا ضعیف نمیشه بسوز رقیه خانوم  yasin sheibak من راضی نیستم میدونم حلالتون نیست 
- 
@f-seif-0      
 اره دیگه صبا عم انتظار دیگه ای ازم نمیره ( وی باید مواظب سقف باشد   ) )
 منتظر شگفتی های دیگر از سمت وی باشید HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0      
 اره دیگه صبا عم انتظار دیگه ای ازم نمیره ( وی باید مواظب سقف باشد   ) )
 منتظر شگفتی های دیگر از سمت وی باشید چشم چشم منتظرممممم        
- 
yasin sheibak من راضی نیستم میدونم حلالتون نیست @roghayeh-eftekhari باش هروقت مسیر سمت ما خورد بیا استفاده کن یه دوتا صلوات هم بفرست  
- 
همیشه دوست دارم مصداق بارز اون تیکه شعری باشم که میگه با اون استایل بی نقصت موهات تو باد میرقصه @امیرمسعود-جعفری اشناس موزیکش 
- 
@امیرمسعود-جعفری اشناس موزیکش yasin sheibak مهرزاد اسفندیاری مو مشکی 

|
 |

شعردانه
شعردانه