هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
M Tg من خیلی چیزا رو دیدم ادما مهم زندگیت هم یجا ضربه میزنن بهت برای همین میگم خودت از همه مهم تری
-
@infinitie-a نه فرضم از تو نبوده
فکره خودم بود وقتی کسی جواب نمیده@masoumeh-shokrollahi خو خداروشکر
-
M Tg یه روزی یجایی میفهمی که این حرص خوردن ها ارزشی نداشته
-
M Tg من که نمیدونم چیه
ولی خب هرجور صلاح میدونی -
M Tg پس وقتی میدونی چرا خودتو اذیت میکنی؟!! هوم؟!
-
M Tg من خیلی چیزا رو دیدم ادما مهم زندگیت هم یجا ضربه میزنن بهت برای همین میگم خودت از همه مهم تری
-
ترکِ آرزو کردم رنجِ هستی آسان شد
سوخت پرفشانیها کاین قفس گلستان شد
بیدل دهلویِ جان
روزگارتون خوش -
M Tg اوهوم نگا زیادی بودنت برای یه عده ادم که از نظر تو مهم ولی از نظر اون نه اذیت کنندس پس برای کسی باش که نظرش درمورد تو مثل نظرتو درباره اون باشه
-
M Tg این که تو فکر میکنی بقیه رو اذیت میکنی خوب فقط از ارزش خودت کم میکنه
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقت کن، داری میگی از نظر خودش!
خب بدیهیه که ادما از نظر خودشون فکر میکنن خیلی از کارهارو نمیتونن انجام بدن!
یه ایه قران هست که حالا دقیقش یادم نیست ولی مضمونش اینه که خدا تکلیفی رو که تو نتونی انجام بدی، روی دوشت نمیزاره!!
خب همین کافیه برای رد این ادعای شمابازم ببخشید
خب شما مطمئنی که خدا گفته حتما حتما بنده من تو باید ۱۰ کار همراه فشرده انجام بدی؟؟؟؟
خدا میگه هرکس به اندازه خودش برداره
این بیشتر برداشتنه میشه اذیت کردن نفس که خب میشه حق النفسخب بزار بینم
اینم میشهولی خب
اینطور ادمو دو به شک میکنه، که نکنه الان من دارم کم کاری میکنم؟
ببین یه قاعده ایی هس، میگه که اگر به ادما برای انجام کاره یک ساعته، ده ساعت مهلت بدی، توی همون ده ساعت همون کار رو انجام میدن، در حالیکه میتونستن توی یه ساعت همونو انجام بدن! منظورم اینه که ارزش وقت مشخص میشه که کم باشه، خب وقتی این کمتر در دسترس باشه، باعث میشه من ارزششو بیشتر درک کنم و بالطبع به کارام بیشتر برسم!
بحثم اینهمیفهمم چی میگی این دقیقا میشه همون خودشناسی که خدا میگه بارسیدن بهش به شناخت منم میرسین
یعنی بنده من تو وقتی خودتو و ظرفیتتو بشناسی میدونی چطور مسیر رسیدن به منو بیایی و درست میایی و وسط راه چپ نمیکنی دچار افراط و تقریط نمیشی گمراه نمیشی خسته نمیشی چون به اندازه ات برداشتی ، چون تو اون آجرارو محکم گذاشتی با توجه به خودت
خیلی راه برای خودشناسی هستبه نظر من اتفاقا این خودشناسی خیلی خوبه که من میدونم نمیتونم ذهنم نمیکشه برای رسوندن چندتا کار باهم
یکیم مثل شما خب میگی من میتونم و اینکارارو انجام میدم و این هم عالیه اما حواست باشه هیچ چیز مهم تر از آرامش ذهن تو نیست و تو باید به این آرامشه برسی که قرار نیست حال چون من صرفا نمیخوام فقط خودم رو وقف درس کنم بیام کلا خودم رو آرامش رو فراموش کنم یادم بره که حق دارم زندگی کنم نفس بکشم و تایم استراحت میخوام و لیست کارامو زیاد کنمسوال: حق دارم زندگی کنم و نفس بکشم و تایم استراحت میخوام، آیا درسته یا نه؟
اصلا زندگی کردن در معنای درستش چیه؟
کی گفته حتما اینکه ماها یه وقت فراغت داشته باشیم برای سرگرمی، حتما معنیه درست زندگیه؟
یا اصن، خب من زندگی رو در گوش دادن به موزیک و فیلم دیدن میبینم، آیا این نظر بازم درسته؟؟
اینجاست که بحث پیش میاد!!هرکسی نیاز به استراحت داره قطعا ولی خب هرکسی باتوجه به میل و سلیقه و سبک زندگی و عقایدش این رو انتخاب میکه
حالا اون تفریح درسته ام که با یخورده جستجو تو دین میشه پیدا کردمن استراحت رو یجور تفسیر میکنم
استراحت البته منظورم جسمی نیستا، خواب منظور نیست، استراحت یعنی ذهنم استراحت کنه دیگه!
عاشق های واقعی رو دیدی؟بیس چاری به فکر معشوقن
من میگم اگه اونی که واقعا عاشق خدا باشه، باشه، دیگه خستگی فکری براش معنی نداره، چرا؟ چون هرکاری انجام میده در راستای معشوقشه! و از اینکار لذت میبره، بخاطر همین خسته نمیشه، تازه این تنها لذتیم هست که ما میگیم ادم رو زده نمیکنه!!! و باعث نمیشه ادم اذیت بشه اخرش!
اگه اینطور بشه، استراحت معنی نداره!! مثل زمان جنگ و دفاع مقدس!!یه سوال ازت میپرسم چرا امام علی با چاه درد و دل میکرد؟؟
نمیدونم، اولین باره میشنوم، چرا؟
-
M Tg پس وقتی میدونی چرا خودتو اذیت میکنی؟!! هوم؟!
-
@masoumeh-shokrollahi
وایس چی
به اون پروفم پشت ماسک میخورد خیلی چطور باشم؟؟
یکی بهم گفت خیلی شسته رُفته ایی@infinitie-a من اصن فک میکردم خب چون اهواز زندگی میکنید پوستت سبزه و این چیزا
ولی اصن اونجوری نبودی
به پروفتم میخورد مظلوم باشی
حالا نه خیلی پاستوریزه
حد وسط -
M Tg این که تو فکر میکنی بقیه رو اذیت میکنی خوب فقط از ارزش خودت کم میکنه
-
@masoumeh-shokrollahi خو خداروشکر
@infinitie-a
-
@roghayeh-eftekhari خدایی اینو کجا گفتن!؟
-
@yasin-sheibak اخه اب میخورمم درست نمیشه
شادو باز کردم اصن...
خیلی با صحنه قشنگی مواجه شدم
چقد برداشتای جالب و عجیب
اونجا یه برداشت جالب از دوستم
اینجا یه برداشت جالب از ی غریبهM Tg برداشت هرکس مربوط به طرز فکره خودشه
برای من به شخصه مهم نیست کی دربارم چی فکر میکنه من همینی که هستم،هستم اینکه تو درباره من چه فکری میکنی به طرز فکر خودت ربط داره -
M Tg اوهوم دقیقا اون افراد کمه
-
@roghayeh-eftekhari هیچی...
-
M Tg اوهوم دقیقا اون افراد کمه