مرحله پایان رونویسی
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
یه سوال برام پیش اومده
ایا توی مرحله پایان رونویسی شکستن پیوند هیدروژنی بین دو رشته دنا رو داریم؟
تجربیا@sara-haghighatrad سلام و وقت بخیر
بله در این مرحله هم داریم علاوه بر این توالی های پایان توالی هایی هستن که در ساختار DNA هستند و رنا بسپاراز از اون ها هم رونویسی میکنه ( البته بر اساس شکل کتاب) بنابراین پیوند هیدروژنی بینشون شکسته میشه -
@sara-haghighatrad سلام و وقت بخیر
بله در این مرحله هم داریم علاوه بر این توالی های پایان توالی هایی هستن که در ساختار DNA هستند و رنا بسپاراز از اون ها هم رونویسی میکنه ( البته بر اساس شکل کتاب) بنابراین پیوند هیدروژنی بینشون شکسته میشهyasaman yazdani ممنونم🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
@sara-haghighatrad سلام و وقت بخیر
بله در این مرحله هم داریم علاوه بر این توالی های پایان توالی هایی هستن که در ساختار DNA هستند و رنا بسپاراز از اون ها هم رونویسی میکنه ( البته بر اساس شکل کتاب) بنابراین پیوند هیدروژنی بینشون شکسته میشهyasaman yazdani
با خودم گفتم چون میگیم پیوند هیدروژنی ای از جلوتر شکسته میشه
شاید پیوند هیدروژنی توالی پایان توی مرحله طویل شدن شکسته شده
🤔 -
yasaman yazdani
🤔@sara-haghighatrad
نه
توالی پایان اگه رونویسی بشه هم مربوط به مرحله پایان هست
که بر اساس شکل کتاب رونویسی میشه
ولی انگار از لحاظ علمی رونویسی نمیشه.. -
سلام دوستان
یه سوال برام پیش اومده
تجربیا@sara-haghighatrad در مرحله ی پایان فقط شکستن پیوند هیدروژنی بین ریبو نوکلئوتید های RNAتازه تشکیل با دئوکسی ریبو نوکلئوتید های رشته ی الگو داریم و بین دو رشته ی DNAفقط تشکیل پیوند هیدروژنی در مرحله پایان داریم
-
@sara-haghighatrad
نه
توالی پایان اگه رونویسی بشه هم مربوط به مرحله پایان هست
که بر اساس شکل کتاب رونویسی میشه
ولی انگار از لحاظ علمی رونویسی نمیشه..Saudade 19 منم خونده بودم رونویسی میشن
اما پیوند هیدروژنی بینشونم تو همون مرحله پایان میشکنه؟ -
@sara-haghighatrad در مرحله ی پایان فقط شکستن پیوند هیدروژنی بین ریبو نوکلئوتید های RNAتازه تشکیل با دئوکسی ریبو نوکلئوتید های رشته ی الگو داریم و بین دو رشته ی DNAفقط تشکیل پیوند هیدروژنی در مرحله پایان داریم
Shadi Hooshmand ممنونم🌸
این نکته رو جایی خوندید ؟پس پیوند هیدروژنی بین توالی پایان کجا شکسته میشه؟
-
Saudade 19 منم خونده بودم رونویسی میشن
اما پیوند هیدروژنی بینشونم تو همون مرحله پایان میشکنه؟@sara-haghighatrad
آره همون مرحلس
شکل کتاب رو نگاه کنید شکل 2
تو طویل شدن هنوز توالی پایان باز نشده رشته هاش
اما تو مرحله پایان باز میشه -
@sara-haghighatrad
آره همون مرحلس
شکل کتاب رو نگاه کنید شکل 2
تو طویل شدن هنوز توالی پایان باز نشده رشته هاش
اما تو مرحله پایان باز میشهSaudade 19 ممنونم🌸
-
سلام دوستان
یه سوال برام پیش اومده
تجربیا@sara-haghighatrad سلام/ در مرحله پایان :
توالی پایان رونویسی میشه
پیوند فسفودیاستر تشکیل میشه
نوعی پیوند کووالانسی غیر فسفودی استر شکسته میشه
پیوند هیدروژنی رنا - دنا تشکیل میشه
پیوند هیدروژنی رنا- دنا تخریب میشه
پیوند هیدروژنی دنا _ دنا تشکیل میشه
پیوند هیدروژنی دنا _ دنا تخریب میشه -
@sara-haghighatrad سلام/ در مرحله پایان :
توالی پایان رونویسی میشه
پیوند هیدروژنی دنا _ دنا تخریب میشهhamed bagheri 0 ممنونم🌸
-
yasaman yazdani
🤔@sara-haghighatrad نه نه اصلا، ببینید رنا بسپاراز وقتی میرسه به توالی های پایان ازشون ترجمه میکنه و بازی رو ول میکنه اصلا توالی های پایان ما توی طویل شدن نداریم این کد مرحله ی پایان اصلا طویل شدن اسمش با خودشه دیگه این رشته ی شما هی طویل میشه
-
@sara-haghighatrad سلام/ در مرحله پایان :
توالی پایان رونویسی میشه
پیوند هیدروژنی دنا _ دنا تخریب میشهhamed bagheri 0 تو مرحله پایان دیگه دیگه قرار نیس رنا جدید بسازیم پس پیوند هیدروژنی بین دو رشته دنا دیگه تخریب نمیشه ! و جلوتر نمیریم و دو رشته رو دیگه بیشتر از هم باز نمیکنیم و در ضمن فقط رنا هایی که در مرجله طویل شدن ساخته شدن در مرحله پایان فقط ازاد میشن و دیگه رنا جدید درست نمیکنیم پس نهایتا فقط پیوند هیدروژنی بین رنا و دنا تخریب میشه
پیوند فسفودی استر هم تشکیل نمیشه دلیلش هم همون بالا گفتم چون قرار نیس دیگه رنا جدید بسازیم ! -
hamed bagheri 0 تو مرحله پایان دیگه دیگه قرار نیس رنا جدید بسازیم پس پیوند هیدروژنی بین دو رشته دنا دیگه تخریب نمیشه ! و جلوتر نمیریم و دو رشته رو دیگه بیشتر از هم باز نمیکنیم و در ضمن فقط رنا هایی که در مرجله طویل شدن ساخته شدن در مرحله پایان فقط ازاد میشن و دیگه رنا جدید درست نمیکنیم پس نهایتا فقط پیوند هیدروژنی بین رنا و دنا تخریب میشه
پیوند فسفودی استر هم تشکیل نمیشه دلیلش هم همون بالا گفتم چون قرار نیس دیگه رنا جدید بسازیم !sara cherry و برای تشکیل هم فقط دو رشته دنا دوباره باید برگردن حالت اول شون پس دو رشته دنا بسته میشه و تشکیل هیدروژنی دنا دنا داریم فقط
-
hamed bagheri 0 تو مرحله پایان دیگه دیگه قرار نیس رنا جدید بسازیم پس پیوند هیدروژنی بین دو رشته دنا دیگه تخریب نمیشه ! و جلوتر نمیریم و دو رشته رو دیگه بیشتر از هم باز نمیکنیم و در ضمن فقط رنا هایی که در مرجله طویل شدن ساخته شدن در مرحله پایان فقط ازاد میشن و دیگه رنا جدید درست نمیکنیم پس نهایتا فقط پیوند هیدروژنی بین رنا و دنا تخریب میشه
پیوند فسفودی استر هم تشکیل نمیشه دلیلش هم همون بالا گفتم چون قرار نیس دیگه رنا جدید بسازیم !sara cherry / اندکی به کتاب درسی مراجعه کنید مشخصه ک توالی پایان در مرحله پایان رونویسی / رونویسی شده
این نه تنها تو کتابای کمک آموزشی هست / بلکه صد ها تست ازش توی قلمچی اومده
-
sara cherry و برای تشکیل هم فقط دو رشته دنا دوباره باید برگردن حالت اول شون پس دو رشته دنا بسته میشه و تشکیل هیدروژنی دنا دنا داریم فقط
sara cherry به همون دلیلی که گفتم توالی پایان رونویسی میشه / ب همون دلیل هم ، پیوند کووالانسی تخریب میشه
چرا که سنتز آبدهی رخ میده
-
Shadi Hooshmand ممنونم🌸
این نکته رو جایی خوندید ؟پس پیوند هیدروژنی بین توالی پایان کجا شکسته میشه؟
@sara-haghighatrad بله توی فیلم های آقای مقاری گفتن
و پیوند هیدروژنی بینشون در مرحله ی طویل شدن شکسته میشه