بهترین فیلم ریاضی ۱۲تجربی
-
سلام برای امتحانات نهایی وامتحانای مدرسه فیلهای جامع استادثابتی خوبن یااستاد امینی
-
-
saleh darepeimaa دانش آموزان آلاءreplied to مهدی نظامی 0 on ۲۰ آذر ۱۴۰۰، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهدی نظامی 0 نگاه داداش اگه راه ابریشم داری که ثابتی خیلی دیوونن ولی اگر نداری امینی راد خیلی ساده و خوب میگه میاد جلو من نگاه کردم قبلا خوب توضیح میده در ضمن برای نهایی نوبت دوم آریان حیدری یه کلاس شش ساعت میزاره که پارسال رایگان بود نهاییت بالای هجده میشی من خودم صفر صفر بودم هیچی نمیدونستم ولی آریان حیدری برا نهایی فوق العادن
-
amirmohammad shakerireplied to Tolue Behzadi on ۲۰ آذر ۱۴۰۰، ۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Tolue Behzadi در بهترین فیلم ریاضی ۱۲تجربی گفته است:
amirmohammad shakeri
سلام می بخشید این فیلم های رایگانی پخش میشه حرام نیست؟اینا بستگی به خودتون داره که اهمیت میدین به این موضوع یا نه.
خیلیا هستن ازینا استفاده میکنن و وقتی به هدفشون میرسن ، به عنوان اون پول کلاسی که ندادن ، میرن تبلیغ اون استاد رو میکنن جاهای مختلف
خیلیام هستن استفاده میکنن ولی اخر سر هم هیچ کاری نمیکنن
-
Mohammad Dehghan دانش آموزان آلاءreplied to مهدی نظامی 0 on ۱۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهدی نظامی 0 فقط ثابتی و تمااام
-
Tolue Behzadi دانش آموزان آلاءreplied to amirmohammad shakeri on ۱۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri
سلام می بخشید این فیلم های رایگانی پخش میشه حرام نیست؟ -
-
مهدی نظامی 0
در این صورت پیشنهاد می کنم اول روی پایتون کار کنید بعد برید فیلم های استاد ثابتی را ببینید -
فقط سلطان ثابتی
-
amirmohammad shakerireplied to مهدی نظامی 0 on ۳ آذر ۱۴۰۰، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهدی نظامی 0 در بهترین فیلم ریاضی ۱۲تجربی گفته است:
amirmohammad shakeri پایم درحد صفره،بااین حال بازم استاد ثابتی خوبن؟
اوه. نه در اون صورت لول استاد ثابتی خیلی براتون بالاس. پیشنهاد میکنم اگر میخواین کلاس ثبت نام کنین یا کلا با دبیر برین ، از دبیرای دیگه استفاده کنین
چه حالا میخواد از دبیرای الا باشه چه موسسات دیگه
لزومی هم نداره که اگر میخواین از موسسات دیگه استفاده کنین ، حتما ثبت نام کنین. همه ویدیو هاشون بعد پخش کلاسا پخش میشن رایگان با جزوات و ... تو چنلای تلگرامی. عذاب وجدان هم نداره. حداقل برای من نداره
-
مهدی نظامی 0 دانش آموزان آلاءreplied to amirmohammad shakeri on ۳ آذر ۱۴۰۰، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri پایم درحد صفره،بااین حال بازم استاد ثابتی خوبن؟
-
پیشنهاد من استاد ثابتیه
پست 9 از 11