هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@ida-shateri ممنون خوبم  ️ ️
 شما خوبین؟
 اوضاع خوبه؟
- 
@ida-shateri ممنون خوبم  ️ ️
 شما خوبین؟
 اوضاع خوبه؟
- 
این پست پاک شده!
- 
@ida-shateri 

سختش نگیر خیلی 
- 
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دختر پاییز بهاری جونم @دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دختر پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: yasin sheibak و همینشم حداقل برای من قشنگه   برای منم بیشتر از اینا قشنگه  ️ ️ ️ ️ دختر پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دختر پاییز چیکارا میکنی هیچی تو چی بیکار بیعار 
 درس چی؟دختر پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @دختر-بهار سلام پروفت چ قشنگه 
 خوبیقابلتو نداره  
 خوب باشی خوبم
 خوبی
 چه خبر
 چیکارا میکنی
 خوش میگذره؟فدای تو تو چطوری خوبی @دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دختر پاییز بهار 
 کجایی
 خوبیهمین کنار دور و اطراف میچرخم 
- 
@دختر-بهار سلام زری خوبی 
- 
@f-seif-0 سلام چطوری خوبی 
- 
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دختر پاییز بهاری جونم @دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دختر پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: yasin sheibak و همینشم حداقل برای من قشنگه   برای منم بیشتر از اینا قشنگه  ️ ️ ️ ️ دختر پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دختر پاییز چیکارا میکنی هیچی تو چی بیکار بیعار 
 درس چی؟دختر پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @دختر-بهار سلام پروفت چ قشنگه 
 خوبیقابلتو نداره  
 خوب باشی خوبم
 خوبی
 چه خبر
 چیکارا میکنی
 خوش میگذره؟فدای تو تو چطوری خوبی @دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دختر پاییز بهار 
 کجایی
 خوبیهمین کنار دور و اطراف میچرخم دختر پاییز 
 سلامممم بهارجوووون
 خوبی؟
 درسا خوبن؟
- 
@f-seif-0 سلام چطوری خوبی دختر پاییز 
 فدات شم عزیزدلم
 خوبم شکر
 چخبرا
- 
@دختر-بهار سلام زری خوبی دختر پاییز سلام 
 خوب باشی خوبم ️ ️
 چه خبر
- 
دختر پاییز 
 سلامممم بهارجوووون
 خوبی؟
 درسا خوبن؟@f-seif-0 سلام عزیز دلم 
 خوبم شکر خدا ت چطوری
 راستش با درسا قهرم خبری ندارم
- 
کسی فایل دینی1 رو داره بفرسته؟ 
- 
@f-seif-0 سلام عزیز دلم 
 خوبم شکر خدا ت چطوری
 راستش با درسا قهرم خبری ندارمدختر پاییز 
 چرا قهر؟   
- 
دختر پاییز 
 فدات شم عزیزدلم
 خوبم شکر
 چخبرا@f-seif-0 سلامتیت 
 وای فاطمه تبریک میگم بهت پیشاپیش نمیگم چرا چون خودت بعدا میفهمی ولی من میشم اولین نفر
- 
دختر پاییز سلام 
 خوب باشی خوبم ️ ️
 چه خبر@دختر-بهار عزیز دلی 
 سلامتی خبری نی
 از ت چخبر

|
 |

شعردانه
شعردانه