هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mr-perfect در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Mr-Perfect اینم تویی که فقط ظاهرت معصومِ و باطنت پلیده البته من ندیدم فاطمه میگه معصومی پس قبوله😂😂😐سلام خوبی؟🌹
معصوم که هستم فاطمه دقیقا راس میگه ولی آخه تو... .
:expressionless_face: :expressionless_face:
رقیه این که من بودم
یه دفعه هم اینفینیتی
الانم مستر...
:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:fatemeh8181 منظورم حالت هاش بود😂😑
-
fatemeh8181 منظورم حالت هاش بود😂😑
@roghayeh-eftekhari
داشتم فک میکردم هاش بور چیه؟؟؟ :))
فک کردم یچی تو شیمیه :)) -
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
fatemeh8181 این تویی😂😂@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@دختر-بهار این تویی که دلم میخواد لپاتو بکشم😍😌رقیه میدونستی اینا همشون یکیننننننن:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
fatemeh8181 آره میدونم کاراکتر مورد علاقمه😐✋😂
-
منظورش حالت هاش بود😂😂
-
@roghayeh-eftekhari واییی کتابا رو یادم رفت بفرستم :neutral_face: :broken_heart: :broken_heart:
وی قول میدهد اولین فرصت بفرستد:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
چیزه گلی بعضی کتابا رو اجازه ندارم بفرستم ولی باقی رو میفرستم برات:sparkles: -
اینشو دیگه من نمیدونم خواهرت داده بود برام شاید اون دزدیده😂
@roghayeh-eftekhari این هر کاری بگی ازش بر میاد😂
-
fatemeh8181 کیو دیدی؟😂
@roghayeh-eftekhari چنتا از کوچکترها:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
-
@roghayeh-eftekhari تو با کی داری حرف میزنی ؟!
این که نیستش:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:@dr-mahh داره منشنارو با دقت میخونه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@dr-mahh داره منشنارو با دقت میخونه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
fatemeh8181 اها:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
fatemeh8181 اها:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@dr-mahh عادت داره ترکم نمیکنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@dr-mahh عادت داره ترکم نمیکنه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
fatemeh8181 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
HADAF MAN
اره میدونی سادن ولی چون زیاد تکرار میشن ماهیچه ها خسته میشه و رسمت ادم رو بوق:rolling_on_the_floor_laughing:
ولی امروز نیم ساعت کار کردم -
@f-seif-0 اوهوم افرین :beaming_face_with_smiling_eyes: :sparkling_heart:
من ک برم سراغ زومبا کمتر از یه ساعته ولش نمیکنم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: -
امروز یه کتاب پیدا کردم دوهزارو پونصد تومن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
باورم نمیشد -
انگار واقعن فردا ازمونه
من اصلن حوصله ندارمممممم :ا -
HADAF MAN
من هنو اولشممممم خووووو
بعد احساس میکنم تو پام سوزن رفته از اون موقه راه میرم کف پاه میسوزه :/