هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ftm-montazeri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0 اصلا یه مقاومت عجیبی واسه خوندن دارم
از صبح😕من از غروب :/
@f-seif-0 یکشنبه بابام امد دم در کلاسمون صدا زد گفت بیا اینجا رفتم گفت بیا رفتیم تو دفتر معاون اموزشی بعد دفتر نمره ماهانه رو نشون داد گفت این 8 چیه گرفتی از ریاضی یعنی تو دلم اینقدر دبیرمون رو فوش دادم
بعد امروز با اقتدار 8 رو کردم 18! -
@ftm-montazeri :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
امروز چقد از بودن من راضی بودین:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@ftm-montazeri
واقعنننن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@f-seif-0
مشاوره ما چیشد حاج خانوم :| -
@f-seif-0 یکشنبه بابام امد دم در کلاسمون صدا زد گفت بیا اینجا رفتم گفت بیا رفتیم تو دفتر معاون اموزشی بعد دفتر نمره ماهانه رو نشون داد گفت این 8 چیه گرفتی از ریاضی یعنی تو دلم اینقدر دبیرمون رو فوش دادم
بعد امروز با اقتدار 8 رو کردم 18!@yasin-sheibak :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
من کمترین نمرم 13بود
سال هفتم سر فیزیک -
@سجاد-ذوالفقاری سلام
خواهش میکنم خوشحالم که دوست داشتین🌿
به هرحال هرکاری سختی خودش رو داره
مهم اینه که از کارتون با همه سختیاش حس خوب بگیریدmaryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری سلام
خواهش میکنم خوشحالم که دوست داشتین🌿
به هرحال هرکاری سختی خودش رو داره
مهم اینه که از کارتون با همه سختیاش حس خوب بگیریددقیقا این یه کار واقعا هیچ جوره به من نمیخوره
-
@ftm-montazeri :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
امروز چقد از بودن من راضی بودین:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@f-seif-0
مشاوره ما چیشد حاج خانوم :|Saudade 19 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0
مشاوره ما چیشد حاج خانوم :|گفتم چه درسایی رو داری؟
-
باز هم شب شد و
دلتنگیِ ما روشن شد...|ꯁ- شبتون بخیر ✋🏻✨
@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
باز هم شب شد و
دلتنگیِ ما روشن شد...|ꯁ- شبتون بخیر ✋🏻✨
شب بخیر
-
@ftm-montazeri
من که 18 ساله هستم بقیه رو نمیدونم (: -
@ftm-montazeri
فاطمه مو طلایی امید تیم مایی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@yasin-sheibak
مثل اینکه شما خیلی وارد هستی؟
من اینا رو زیاد نمیشناسم ولی اگه خیلی خیلی اوکی هستی و ریسکی فارکس هم سر بزن
@mr-perfect فارکس هم دیدم اون یکم حرفه ایی تره تو باید خیلی خبره باشی تو تحلیل تیکنیکال که ببین تو چه تایم فریمی قیمتش بالا میره یا میاد پایین
-
@yasin-sheibak :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
من کمترین نمرم 13بود
سال هفتم سر فیزیک@f-seif-0
فیزیک عشقه 🤩🤩
تو زرنگی من سال هشتم فیزیک در بخش الکترواستاتیک ۱۱.۲۵ گرفتم دقیقا یادمه
کتاب تتا رو خوندی؟
-
@ftm-montazeri
من که 18 ساله هستم بقیه رو نمیدونم (:Saudade 19
من تو عمرم کلا یبار درس خوندم اونم شیشم برا تیزهوشان
بعد اون دیگ متاسفانه آب و قطع کردم .. :| -
@ftm-montazeri
فاطمه مو طلایی امید تیم مایی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ftm-montazeri
فاطمه مو طلایی امید تیم مایی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😂😂😂
-
@f-seif-0
فیزیک عشقه 🤩🤩
تو زرنگی من سال هشتم فیزیک در بخش الکترواستاتیک ۱۱.۲۵ گرفتم دقیقا یادمه
کتاب تتا رو خوندی؟
@mr-perfect اهل گیم هستی؟!
-
@mr-perfect فارکس هم دیدم اون یکم حرفه ایی تره تو باید خیلی خبره باشی تو تحلیل تیکنیکال که ببین تو چه تایم فریمی قیمتش بالا میره یا میاد پایین
@yasin-sheibak
اگه دوست داشتی بعد از کنکور برو دنبالش الان به درست ضربه میزنه
-
Saudade 19 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0
مشاوره ما چیشد حاج خانوم :|گفتم چه درسایی رو داری؟
@f-seif-0
حالا سرت شلوغه بعد امتحان حرف میزنیم:face_with_tears_of_joy: -
@yasin-sheibak
اگه دوست داشتی بعد از کنکور برو دنبالش الان به درست ضربه میزنه
@mr-perfect نه خیلی سرگرمش نیستم ولی بعد کنکور میرم متاورس اون حال میده بازی هاش هم بازیه هم پول داره توش
-
@ftm-montazeri
من که 18 ساله هستم بقیه رو نمیدونم (:Saudade 19 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ftm-montazeri
من که 18 ساله هستم بقیه رو نمیدونم (:بله؟؟
خب منم ۲۱ سالمه
ولی متوجه ربطش نشدم🤔 -
@mr-perfect اهل گیم هستی؟!
@yasin-sheibak
نه