هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani مبارک آلایی ها باشه
بگو خب
الان ذهنم درگیر شدبلد نیستم چجوری بگمش ://///
مثلا این تاپیک هایی که هنوز بازن و بسته نشدن مثل تودلی
وقتی میخوای یه پستی را لینکشو بفرستی چون پست های دیگه گذاشته میشه یه پست دیگه را نشون میده
علتش اینکه اون بالا سر کد نوشتن هاش تو خود اون باکس لینک گوگلو ببین مثلا فلان پست را اینو زده
https://forum.alaatv.com/topic/35954/هرچی-تو-دلته-بریز-بیرون-5/14?_=1638279274996
بعد ببین اون عدد 14 نشون دهنده شماره پسته خب و این میمونه 14 اما وقتی پست های جدید بعد از اون گذاشته میشه اون پستی که الان 14 هستا بعد گذاشتن پست های دیگه مثلا بعد 10 تا پست میشه پست شماره 24 در حالی که لینکی که من گذاشتم مال پست شمار0 14 هست که یه پست دیگه س
حالا راه حلم براش اینه که ( البته نمیدونم بشه یا نه ) ولی برا عدد گذاری الان پست آخر شماره یک هست و پست اول تاپیک آخرین عدده برا همین متغییره
بیایید پست اول تاپیک ( بر اساس تاریخ منظورمه ) را عدد یک بذارید اینجوری برای همیشه شماره یک میمونه و هر پست جدیدی هم که اضافه میشه شماره خودشو میگیره و لینک ها حتی بعد چند سال هم قابل استفاده س و جابجا نشده
البته من از کامپیوتر و برنامه نویسی چیزی زیاد حالیم نیست و فقط همینقد در حد فهمم بود امیدوارم توهم متوجه منظورم بشی
همین الان که دارم پست را میفرستم همون لینکی که دادم شماره پستش شده 23 -
_ _Mitra_ این تاپیک را در ارجاع داد
-
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani مبارک آلایی ها باشه
بگو خب
الان ذهنم درگیر شدبلد نیستم چجوری بگمش ://///
مثلا این تاپیک هایی که هنوز بازن و بسته نشدن مثل تودلی
وقتی میخوای یه پستی را لینکشو بفرستی چون پست های دیگه گذاشته میشه یه پست دیگه را نشون میده
علتش اینکه اون بالا سر کد نوشتن هاش تو خود اون باکس لینک گوگلو ببین مثلا فلان پست را اینو زده
https://forum.alaatv.com/topic/35954/هرچی-تو-دلته-بریز-بیرون-5/14?_=1638279274996
بعد ببین اون عدد 14 نشون دهنده شماره پسته خب و این میمونه 14 اما وقتی پست های جدید بعد از اون گذاشته میشه اون پستی که الان 14 هستا بعد گذاشتن پست های دیگه مثلا بعد 10 تا پست میشه پست شماره 24 در حالی که لینکی که من گذاشتم مال پست شمار0 14 هست که یه پست دیگه س
حالا راه حلم براش اینه که ( البته نمیدونم بشه یا نه ) ولی برا عدد گذاری الان پست آخر شماره یک هست و پست اول تاپیک آخرین عدده برا همین متغییره
بیایید پست اول تاپیک ( بر اساس تاریخ منظورمه ) را عدد یک بذارید اینجوری برای همیشه شماره یک میمونه و هر پست جدیدی هم که اضافه میشه شماره خودشو میگیره و لینک ها حتی بعد چند سال هم قابل استفاده س و جابجا نشده
البته من از کامپیوتر و برنامه نویسی چیزی زیاد حالیم نیست و فقط همینقد در حد فهمم بود امیدوارم توهم متوجه منظورم بشی
همین الان که دارم پست را میفرستم همون لینکی که دادم شماره پستش شده 23 -
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
نابودم کردی
این احتمالا واسه خودمم پیش بیاد
-
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
نه الکی نبود بعد دیدم تو دم دستمی گفتم ازتوهم بخوام@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
نه خواهش میگنم اوسکله دیگه چیز خاصی نیسیه ویژگی عادی به حساب میاد
-
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
نه الکی نبود بعد دیدم تو دم دستمی گفتم ازتوهم بخوام@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
نه خواهش میگنم اوسکله دیگه چیز خاصی نیسیه ویژگی عادی به حساب میاد
-
با ادبتون اومد
-
با ادبتون اومد
-
@mitra-ism-rahmani
سلاماون قسمتی که تاریخ یه پیام رو نشون میده اونو نگه دارید(اگه با سیستم اومدید راست کلیک و بعد کپی لینک ) و بعد لینک رو از اونجا کپی کنید دیگه تغیرر نمیکنه
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
سلاماون قسمتی که تاریخ یه پیام رو نشون میده اونو نگه دارید(اگه با سیستم اومدید راست کلیک و بعد کپی لینک ) و بعد لینک رو از اونجا کپی کنید دیگه تغیرر نمیکنه
-
@mitra-ism-rahmani
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
دمت گرم داداش چ حرکت خفنی
ولی کلا اگه اینجور برنامه بریزن برا پستا خیلی خوب میشه
جدنی تو متوجه منظورم شدی ؟ -
@f-seif-0
سلام شاگرد
چطوری -
با ادبتون اومد
Saudade 19 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
با ادبتون اومد
به سبک یکی از بچه های اونوره این ولی اون چیز دیگه ای میگه
-
با ادبتون اومد