هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
HADAF MAN الانا نیست ایمیلامم دو هفته یبار ج میده ///:
سال دیگه بعد کنکور که اومد اگه اخراج نشده بودم آشناتون میکنم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@سجاد-ذوالفقاری اره به پاپ ما میگن ووکال
خواننده ها تو بندا تو دو گروهن یا رپ لاین یا ووکال لاینHADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خواننده ها تو بندا تو دو گروهن یا رپ لاین یا ووکال لایناها اوکی گرفتم چی شد
همون پاپ یواش :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری همین که ارومه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
جیمین و جونگکوک میخونن یه جوری مثل پاپه ولی ارومه
اگر مجیک شاپشو گوش دادی بگم کدوم قسمتش میشه //:اها اره فهمیدم چی میگی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: با توصیفت رسیدم به پاپِ یواش :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خواننده ها تو بندا تو دو گروهن یا رپ لاین یا ووکال لایناها اوکی گرفتم چی شد
همون پاپ یواش :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@سجاد-ذوالفقاری خیلی خوب توضیح میدم چشم نخورم ///:
نه انصافا فهمیدم
اینو یواش خیلی خوبه
مثلا من یه بار دوساعت بحث کردم یاسی با بنفش جه فرقی داره آخرش فهمیدم همون بنفش یواشه :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@سجاد-ذوالفقاری :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اخه پاپ غیر یواشم میشه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اخه پاپ غیر یواشم میشه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:ای نو ای به خدا نو :ok_hand: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@امیرمسعود-جعفری
اینستاتو پیدا کردم
از رو عکس پروفت فمیدم شمایی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@سجاد-ذوالفقاری خیلی خوب توضیح میدم چشم نخورم ///:
نه انصافا فهمیدم
اینو یواش خیلی خوبه
مثلا من یه بار دوساعت بحث کردم یاسی با بنفش جه فرقی داره آخرش فهمیدم همون بنفش یواشه :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اخه پاپ غیر یواشم میشه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:ای نو ای به خدا نو :ok_hand: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
هوف😑
-
@سجاد-ذوالفقاری
به یکی هم گفتم رنگ کتابه یاسی ای فکرد اسمشو به سخره گرفتم //:خو همون بنفشه
یه اسم جدید ساختن براش الکی :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: