هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اینفینیتی یاد شبی افتادم که از خواب بیدار شده بودی وسر یه چیزی کلافه بودی حسابی 
 منم حسابی گشنم بود و دلم کیکی و میخواست که نخورده بودم    
 @Infinitie-A     
 چقد اعصابم خورد شده بود      
 باز شانس آوردم رقیه خانم آف بود  و الا نابودم میکرد و الا نابودم میکرد   @infinitie-a اهوم نزدیک بود خودتو خفه کنی    
 و چقد حسرت خورد از اف بودنش 
- 
محمد اون سوالا رو میپرسی یا خودم بپرسمشون؟ 
 Saudade 19
- 
_تو که باز اینجایی  
 +خب کجا باشم؟
 _داری حوصلمو سر میبری پاشو برو تا ننداختمت بیرون 
 +باشه باشه چرا عصبانی میشی؟
 _همین که گفتم برو!!!
 +یه کاری میکنم همه
 حرفشونو پس بگیرن
 _من و تو رو رو دست بگیرن
 +آخرش بیان همه
 _با من و تو عکس بگیرن
 +خب برو دیگه مراقب خودتم باش
 درس هم بخون
 _چسم فرمایش دیگه ای نیست؟
 +نه بسلامت.تا وقتی باز امیدت به اینجا برنگشته تو هم برنگرد
 _چشم-فعلا
- 
@infinitie-a اهوم نزدیک بود خودتو خفه کنی    
 و چقد حسرت خورد از اف بودنش @masoumeh-shokrollahi اونم مثل دیشب شما، توفیق زیارت منو اونموقع نداشته  
- 
@masoumeh-shokrollahi اونم مثل دیشب شما، توفیق زیارت منو اونموقع نداشته  @infinitie-a # امام زاده پرو   
- 
     الانم توفیق زیارت منو نداری الانم توفیق زیارت منو نداری
 به همون کارای دنیایی (امتحان ریاضی) خودت برس    
 @roghayeh-eftekhari
- 
@infinitie-a # امام زاده پرو   @masoumeh-shokrollahi    
- 
@infinitie-a # امام زاده پرو   @masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a # امام زاده پرو            
 وقتی امام زاده بودم که امام زاده بودن مد نبود :((
 zeinab dehghani
 Bio 0-0ftm @Saghi-Mortazavi
- 
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a # امام زاده پرو            
 وقتی امام زاده بودم که امام زاده بودن مد نبود :((
 zeinab dehghani
 Bio 0-0ftm @Saghi-Mortazavi@mitra-ism-rahmani توام توفیق زیارتتو بقیه نداشتن؟ 
- 
سالها طول میکشه تا درست بشه.... 
 سالها
- 
محمد اون سوالا رو میپرسی یا خودم بپرسمشون؟ 
 Saudade 19@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: محمد اون سوالا رو میپرسی یا خودم بپرسمشون؟ 
 Saudade 19اگه نیستی خودم بپرسمشون؟ 
 Saudade 19
- 
@mitra-ism-rahmani توام توفیق زیارتتو بقیه نداشتن؟ @masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @mitra-ism-rahmani توام توفیق زیارتتو بقیه نداشتن؟ من فرق داشتم وقتی اسممو میبردن کنارشون میومدم میگفتم حاجتت چیه ؟ 
 مراد هم میدادم تازه   
- 
بریم که داشته باشیم اولین بلاکی رو 
- 
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: محمد اون سوالا رو میپرسی یا خودم بپرسمشون؟ 
 Saudade 19@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: محمد اون سوالا رو میپرسی یا خودم بپرسمشون؟ 
 Saudade 19خودم میپرسمشون محمد  
 Saudade 19
- 
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @mitra-ism-rahmani توام توفیق زیارتتو بقیه نداشتن؟ من فرق داشتم وقتی اسممو میبردن کنارشون میومدم میگفتم حاجتت چیه ؟ 
 مراد هم میدادم تازه   @mitra-ism-rahmani پس بیایم از اون پارچه سبزا ببیندیم به دستت بلکه حاجت روا شیم  

|
 |

شعردانه
شعردانه