نقطه ذوب
-
سلام
گفتن دیگهamir ahmadi سلام
بله
تا همون لحظه بودی و همون لحظه رفتی -
سلام چرا جامد های بی شکل مانند شیشه و قیر نقطه ذوب مشخصی ندارند؟
تجربیا
ریاضیا
amir ahmadi -
سلام چرا جامد های بی شکل مانند شیشه و قیر نقطه ذوب مشخصی ندارند؟
تجربیا
ریاضیا
amir ahmadi@roghayeh-eftekhari
سلام
آمورف یا جامد بی شکل
اسمش روشه، اتم هاش نظم و آرایش مشخصی ندارن
پس جاذبه های بین اتم ها هم معلوم نیس چقدره
تو فرآیند ذوب کردن هم هدف غلبه کردن بر همین نیرو های جاذبه ماده هستش
نتیجتا نقطه ذوب مشخصی ندارن
در ضمن بهتره از اصطلاح "مولکول" استفاده نکنیم چون با توجه به مطالبی که فصل سوم شیمی 3 خواهیم خوند شیشه از سیلیس ساخته شده و سیلیس هم واحد هایی به نام مولکول نداره...(پس چی داره؟شبکه ی غول آسایی از اتم های به هم پیوسته)
خب دیگه بیام پایین سر خودمم درد گرفت -
@roghayeh-eftekhari
سلام
آمورف یا جامد بی شکل
اسمش روشه، اتم هاش نظم و آرایش مشخصی ندارن
پس جاذبه های بین اتم ها هم معلوم نیس چقدره
تو فرآیند ذوب کردن هم هدف غلبه کردن بر همین نیرو های جاذبه ماده هستش
نتیجتا نقطه ذوب مشخصی ندارن
در ضمن بهتره از اصطلاح "مولکول" استفاده نکنیم چون با توجه به مطالبی که فصل سوم شیمی 3 خواهیم خوند شیشه از سیلیس ساخته شده و سیلیس هم واحد هایی به نام مولکول نداره...(پس چی داره؟شبکه ی غول آسایی از اتم های به هم پیوسته)
خب دیگه بیام پایین سر خودمم درد گرفتSaudade 19 سلام ،خیلی ممنونم
-
Amirreza Vafaei Moghadam
arthur morgan
Yegane Dehqan
خانومِ_دوست_داشتنی
آیا جواب را میدانید؟@roghayeh-eftekhari
سلام..!
چونکه بعد از گذر از نقطه ذوب ما تغییر فاز داریم.
و جامد های آمورف هم تغییر فاز ندارن. -
@roghayeh-eftekhari
سلام..!
چونکه بعد از گذر از نقطه ذوب ما تغییر فاز داریم.
و جامد های آمورف هم تغییر فاز ندارن.خانومِ_دوست_داشتنی خیلی ممنونم ازت
-
Amirreza Vafaei Moghadam
arthur morgan
Yegane Dehqan
خانومِ_دوست_داشتنی
آیا جواب را میدانید؟ -
@roghayeh-eftekhari
سلام
وقتی فشار زیاد میشه مایع به سختی میتونه به این نیرو غلبه کنه و بخار بشه..بخاطر همین نقطه جوش میره بالا
کارکرد زودپز هم اینطوره
وقتی آب زودپز بخار میشه یه مقدارش، این بخار فشار وارد میکنه به مایع و نقطه جوشش رو میبرم بالا. مثلا از 100 میرسونه به 120
پس میتونیم غذا رو بذاریم تو دمای بالاتری بپزه.
و خب مسلما هرچی دما بیشتر پختش سریع تره.
موفق باشید -
@roghayeh-eftekhari
سلام
وقتی فشار زیاد میشه مایع به سختی میتونه به این نیرو غلبه کنه و بخار بشه..بخاطر همین نقطه جوش میره بالا
کارکرد زودپز هم اینطوره
وقتی آب زودپز بخار میشه یه مقدارش، این بخار فشار وارد میکنه به مایع و نقطه جوشش رو میبرم بالا. مثلا از 100 میرسونه به 120
پس میتونیم غذا رو بذاریم تو دمای بالاتری بپزه.
و خب مسلما هرچی دما بیشتر پختش سریع تره.
موفق باشید -