هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
zeinab dehghani اره منظورم همینه😂🤦
🙂خیلی خیلی نا حقه
ی طوری میخوان جلو تقلب رو بگیرن انگاری خودشون تا حالا تقلب نکردن و ماجرا رو درک نمیکنن0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
🙂خیلی خیلی نا حقه
ی طوری میخوان جلو تقلب رو بگیرن انگاری خودشون تا حالا تقلب نکردن و ماجرا رو درک نمیکننبیشعورن بیشعور:/
هیعی یا امامزاده همایون خودت واسطه بشو براشون:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@masoumeh-shokrollahi قاطینگاوپاتینگا🥲:face_with_tears_of_joy:
پ.ن:من هنوز هم ک هنوز هست این آهنگ رو دانلود کردم و گاهن با خواهرزاده هام باهم باهاش میرقصیم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:zeinab dehghani کی بود که گف پاتینگا🥲😂
خدا بده از این خاله ها😂👋 -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
🙂خیلی خیلی نا حقه
ی طوری میخوان جلو تقلب رو بگیرن انگاری خودشون تا حالا تقلب نکردن و ماجرا رو درک نمیکننبیشعورن بیشعور:/
هیعی یا امامزاده همایون خودت واسطه بشو براشون:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani 😂😂🤲🏻
-
zeinab dehghani
مغسره ابو علی نیما 😂😂😂😂
نگذره نگذره😂😂@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani
مغسره ابو علی نیما 😂😂😂😂
نگذره نگذره😂😂:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
این ابوعلی سینا و نیما آخرش منو بی آبرو میکنه
تو گروه بعد از مدت ها رفتم ببینم چه خبره ک یکی از بچه ها گفت بیشترین جایی ک از شهر ما رفتین کجاست؟!
من نوشتم مقبره ابوعلی نیما:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :broken_heart:
رسمن سنا شون منو با خاک یکسان کرد:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پ.ن:ابوعلی سینا منو ببخش ک با داداشت ابوعلی نیما شوخی کردم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: تو جدی نگیر باو -
@infinitie-a اگ فک کردی مثل این خواهر برادرای فیلما ساعتا میشستید درد و دل میکردید و همه چی به خوبی ختم میشد سخت در اشتباهی 😂👋
حداقل روزی پنج بار به قصد کشت دعوا میکردید 😐😂@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a اگ فک کردی مثل این خواهر برادرای فیلما ساعتا میشستید درد و دل میکردید و همه چی به خوبی ختم میشد سخت در اشتباهی 😂👋
حداقل روزی پنج بار به قصد کشت دعوا میکردید 😐😂😑😂اقا
تصورمو از خواهر عزیزم، خراب نکن😂😂😂
خواهرم دلش نمیاد به من چیزی بگه😒😂😂😂😂 -
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حداقل روزی پنج بار به قصد کشت دعوا میکردید 😐😂😑😂اقا
تصورمو از خواهر عزیزم، خراب نکن😂😂😂
خواهرم دلش نمیاد به من چیزی بگه😒😂😂😂😂 -
@infinitie-a با ۱۸ سال سن پس انداز داری براشون ؟ماشالله😐😂
@masoumeh-shokrollahi کلی گفتم😑😂
-
@dr-mahh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani والا دگ باش حرف نمیزنم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
تو مثلا اینط فرض کن که هیچ جایی باش در ارتباط نیسم
تل دیلیت زد
تگش کن همینجا شاید زیر ابی میاد چک میکنه:face_with_tears_of_joy:پلیدامون هم ک یکی دوتا نیست:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:
@Ermia-Mirzakhani حالا تولدت هروقت هست....ولی توی همین ماهِ به قولِ خودتون جذاب که هست..
پس مبارک باشه برا خودتون و تمام کسایی ک شمارو دارن.
بهترینا براتون.
چشماتون همیشه خندون.
ودعاها وآرزوهای دیگه
نیای و جواب ندی هم عیبی نداره.
راحت باش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm غر بزن.
مثل من ک غر میزنم:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ناراحتیم رو گفتم با یه طومار به عنوان فلان میتونم بنویسم
که عنوانش خودش اندازهی یه طومار کوتاه بود
پ.ن:لُس رو بعدن با ویس برا ساقی میفرستم ک برات بفرسته بفهمی.
یکم نوشتاری توضیح دادنش سخته:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:😂😂هوم غرام تموم شد
😂👍🏻0-0ftm آورین:face_with_tears_of_joy:
-
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani
مغسره ابو علی نیما 😂😂😂😂
نگذره نگذره😂😂:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تو گروه بعد از مدت ها رفتم ببینم چه خبره ک یکی از بچه ها گفت بیشترین جایی ک از شهر ما رفتین کجاست؟!
من نوشتم مقبره ابوعلی نیما:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :broken_heart:
رسمن سنا شون منو با خاک یکسان کرد:broken_heart: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
پ.ن:ابوعلی سینا منو ببخش ک با داداشت ابوعلی نیما شوخی کردم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: تو جدی نگیر باوzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani
مغسره ابو علی نیما 😂😂😂😂
پ.ن:ابوعلی سینا منو ببخش ک با داداشت ابوعلی نیما شوخی کردم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: تو جدی نگیر باوخراب کردی کع ابجی🤣🤣🤣🤣🤣
ابو علی نیما🤣🤣🤣🤣
ابو علی سینا ازت بگذره ان شاءالله تعالا😂 -
zeinab dehghani بریم یه تیک کادر قرمز ایجاد کنیم کنار صفحه ؟!دلت میخواد عزیزم🥲😂
آره توهم خیلی وقته چتت رفته پایین برام:)
بزن ساقی بزن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
آره توهم خیلی وقته چتت رفته پایین برام:)
بزن ساقی بزن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani چشم🥲😋
-
@sania-andiravan با همچین ادمی همین کار رو بکن و دیگه کلن قطع ارتباط کن:)