هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خیلی جای بحث بیشتری داشت:/ 
 باید طولانی تر مینوشتم  شپ پخیل   Sharllot    شپ شما هم پخیللل شپ شما هم پخیللل 
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @m-ba78 اع سلام 
 خوبی؟ سلام چطوری ساقی؟ مرسی منم خوبم 
- 
الان یعنی داره طومار مینویسه؟  
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @m-ba78 اع سلام 
 خوبی؟ سلام چطوری ساقی؟ مرسی منم خوبم @m-ba78 عالیم 
 شکر که خوبی،بهتر بشی 
 خوب میگذره؟
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شارلوت پلشت اومده      نت دهنمو سرویس کرد   
 عاررر چطوری تو چطوری تو 
 نیستی هیچوقت نیستی چ وضشه  نت دهن همه رو مورد عنایت قرار داده  
 عالی تو چطوری 
 منشنت کردم ببینش🥲 
 دیگه درس و زندگیه دیگع
 باش باشم🥲  @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شارلوت پلشت اومده      نت دهنمو سرویس کرد   
 عاررر چطوری تو چطوری تو 
 عالی تو چطوری 
 منشنت کردم ببینش🥲 
 دیگه درس و زندگیه دیگع
 باش باشم🥲  منم بخوبیت  عالی عالی 
 چش چش
 نصف دیدم نصف مونده حتما تا فردا صوب میبینم 
 آح عار درس و زندگیه قشنگ بگذره برات .. انقد قشنگ که خیلی بهتر و شیرین تر از چتای اینجا باشه .. دیگ خودتم میدونی چقد شیرینه تودلی همراه با دوستا قشنگ بگذره برات .. انقد قشنگ که خیلی بهتر و شیرین تر از چتای اینجا باشه .. دیگ خودتم میدونی چقد شیرینه تودلی همراه با دوستا 
 باشم باشی!؟ واو ساقی چ رمانتیک بود انتظارشو نداشتم بیا بغلم واو ساقی چ رمانتیک بود انتظارشو نداشتم بیا بغلم  
- 
گروه ستاره مشخص شد که 
- 
گروه ستاره مشخص شد که @infinitie-a خواستن من ستاره انجمن باشم 
 که خب افتخار ندادم   
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @m-ba78 عالیم 
 شکر که خوبی،بهتر بشی 
 خوب میگذره؟قربونت 
 خداروشکر فعلا داره خوب میگذره 
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @m-ba78 سلام خوبی  
 حس میکنم اون موضوع گروه ستاره رو تا وقتی من فسیل شم نمیگید🥲 سلام عزیزم من خوبم تو خوبی؟ 
 والا صبر کن هنوز شاید وقتش نرسیده ایشالا دوستان بهتون میگن ایشالا دوستان بهتون میگن
- 
گروه ستاره مشخص شد که 
- 
@infinitie-a خواستن من ستاره انجمن باشم 
 که خب افتخار ندادم   @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a خواستن من ستاره انجمن باشم 
 که خب افتخار ندادم     
- 
@m-ba78 اگه منظورتون ستاره بودنه منه 
 که خب همین الان اعلام میکنم 
 ولی اگر منظورتون اون ستاره های فیک انجمنه  که نه اعلام نکردن که نه اعلام نکردن 
- 
@m-ba78 اگه منظورتون ستاره بودنه منه 
 ولی اگر منظورتون اون ستاره های فیک انجمنه  که نه اعلام نکردن که نه اعلام نکردن @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @m-ba78 اگه منظورتون ستاره بودنه منه 
 ولی اگر منظورتون اون ستاره های فیک انجمنه  که نه اعلام نکردن که نه اعلام نکردن الله اعلم  
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @m-ba78 مرسی خوبم منم  
 🥲 یک سال شدد یک سال شددالان یعنی یه ساله ستاره دارم  ؟ ؟@m-ba78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @m-ba78 مرسی خوبم منم  
 🥲 یک سال شدد یک سال شددالان یعنی یه ساله ستاره دارم  ؟ ؟اره تقریبا   
 ی چن ماه مونده شاید 
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @m-ba78 اگه منظورتون ستاره بودنه منه 
 ولی اگر منظورتون اون ستاره های فیک انجمنه  که نه اعلام نکردن که نه اعلام نکردن الله اعلم  
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شارلوت پلشت اومده      نت دهنمو سرویس کرد   
 عاررر چطوری تو چطوری تو 
 عالی تو چطوری 
 منشنت کردم ببینش🥲 
 دیگه درس و زندگیه دیگع
 چش چش
 آح عار درس و زندگیه قشنگ بگذره برات .. انقد قشنگ که خیلی بهتر و شیرین تر از چتای اینجا باشه .. دیگ خودتم میدونی چقد شیرینه تودلی همراه با دوستا قشنگ بگذره برات .. انقد قشنگ که خیلی بهتر و شیرین تر از چتای اینجا باشه .. دیگ خودتم میدونی چقد شیرینه تودلی همراه با دوستا 
 باشم باشی!؟ واو ساقی چ رمانتیک بود انتظارشو نداشتم بیا بغلم واو ساقی چ رمانتیک بود انتظارشو نداشتم بیا بغلم  Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شارلوت پلشت اومده      نت دهنمو سرویس کرد   
 عاررر چطوری تو چطوری تو 
 عالی تو چطوری 
 منشنت کردم ببینش🥲 
 دیگه درس و زندگیه دیگع
 چش چش
 باشم باشی!؟ واو ساقی چ رمانتیک بود انتظارشو نداشتم بیا بغلم واو ساقی چ رمانتیک بود انتظارشو نداشتم بیا بغلم  شکر شکر    
 بی بلا 
 ببینیا🥲 
 اره بعضی اوقات قشنگه بعضی اوقات نه ،هون بشینیم بخونیم بهتره ،بعد کنکور میام دهن تودلی و صاف میکنیم    به شرط حیات به شرط حیات    
 رمانتیک کی بودم من🥲 

|
 |

شعردانه
شعردانه