هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کی فیزیک پیش گاج داره
می خوام بدونم قسمت سوم فصل حرکت شناسیش همش مال دانش امزای تجربی هست
-
خدایی اونو کسی حل نکردش :| تست 95 شبیش بود! اما واقعا گلابی بود اون!
-
حالتون چطوره؟
-
خاتون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan
راستی ریاضی افتضاح زدم ینی اصلن فکرشم نمیکردم انقد افتضاح بزنم
الان دارم بیشتر تست میزنم روانی شدم ریاضی رو انقد خراب کردمریاااااضیش فوق العاده قشنگ بود سوالاتش !
-
@dr-sobhan من نمیدونم واقعن هنگ کردم اصلن نتونستم حل کنم الان خیلی سبز گرفتم دارم تستاشو میزنم
@dr-sobhan من نمیدونم واقعن هنگ کردم اصلن نتونستم حل کنم الان خیلی سبز گرفتم دارم تستاشو میزنم
بزن دستت راه بیوفته !خیلی تستاش قشنگ بود حتما تحلیل کن جاییشو مشکل داشتی بپرس برات توضیح بدم
-
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
حالتون چطوره؟
مرسی ممنون شما چطورین؟؟
متشکر . بد نیستم
-
-
بزن دستت راه بیوفته !خیلی تستاش قشنگ بود حتما تحلیل کن جاییشو مشکل داشتی بپرس برات توضیح بدم
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من استاد کازرانیان می بینم باید بخش های که گفته حرکت پرتابی نبینم ؟
مگه شما ریاضی هستین . فک کنم حرکت پرتا بی برا رشته ریاضی باشه؟
-
@dr-sobhan
من آمار کل تستای ستاره دار گاجو زده بودم اصلن هنگ مونده بودم سر آزمون چرا اینجوری شدم نمیتونستم اصلن تمرکز کنم رو تستاخاتون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan
من آمار کل تستای ستاره دار گاجو زده بودم اصلن هنگ مونده بودم سر آزمون چرا اینجوری شدم نمیتونستم اصلن تمرکز کنم رو تستاراستش زیاد رو آمارش فوکوس نکردم !سر سری نگه کردم !از بس عاشق تستای احتمالش شده بودم !
-
@dr-sobhan
من آمار کل تستای ستاره دار گاجو زده بودم اصلن هنگ مونده بودم سر آزمون چرا اینجوری شدم نمیتونستم اصلن تمرکز کنم رو تستا