هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
فک کنم دوباره غش کرد
@infinitie-a نخیرم نتم ضعیف بود
-
@masoumeh-shokrollahi
خیلی ممنون
.
اتفاقا امروز اونجا بودم__chakisaldva__ کجا بودی
-
@infinitie-a اره پس منو مسخره نکن
@masoumeh-shokrollahi نه حال میده خو
-
@infinitie-a نخیرم نتم ضعیف بود
@masoumeh-shokrollahi نه نه، خودم دیدم یه لحظه غش کردی
-
سوال یکی از بچه ها: دو نفر هم سن من تو همین دنیا ، یکی میاد تو همین دنیا تحصیل میکنه چندین سال بهش سخت میگذره و اینکه آینده طبیعتا بهتری داشته باشه ولی یه شخص میره تو یه شرکت کار میکنه خرج خودش رو در میاره و خوش گذرونی میکنه
استاد : خب برگردیم به بحث اصلی ، بحث این بود که شما وقتی جواب سوال های اساسیتون رو گرفتین برای تک تک کارهاتون حتی جزئی ترینشون یه پیش زمینه دارین ، یه اتاق فرمان دارین ، اتاق فرمان ذهن شما پر از اعتقادات مختلفه شاید شما هیچ وقت وارد اتاق فرمان های ذهنتون نشین مثلا طرف بجای اینکه بره تجربی بخونه میره انسانی با خودش میگه خب دیگه تصمیم گرفتم اما یه عالمه گذاره و یک عالمه اعتقاد توی اون ضمیر ناخودآگاه ذهنش هست که منجر به این رفتار میشه اگه شما میخوای نگاه بازتری به زندگی خودتون داشته باشین اول باید وارد اتاق فرمان ذهنتون بشین
خیلی از دستورهایی که شما می گیرید و رفتارتون که دارید ناشی از فرمان هایی که اتاق فرمان به شما داده و همینطور رفتار های دیگران روهم خیلی بهتر میتونید تحلیل کنید
من هنوز جواب سوال شمارو ندادم ما فقط میخواییم بگیم علت اینکه ما تصمیم های مختلف تو زندگی میگیریم چیه
کی میشه یه رفتار رو از ریشه تغییرش بدیم؟
وقتی که اعتقادت ذهنیتون رو ، پیش زمینه های ذهنیتون رو تغییر بدین والا یا زوره یا جبر آقا فلان کارو کن مثلا شما وارد یه شرکتی میشید بهتون میگن از این به بعد اینجور لباس بپوش اینجور سوال بپرس اینجور رفتار کن اینجا مجبوری که رفتار متناسب با خواست اون هارو انجام بدی اما این رفتار واقعی شما نیست رفتار واقعی شما اون هایی هستند که دل یه خواه انجام میدین و میگید من دلم میخواد اینکارو کنم اتفاقا بجای کلمه دلم باید بگیم اعتقاد من ، فکر من میگه اینکارو کن حالا یه نفر تو یه موقعیتی شروع میکنه به داد و فریاد کردن خودشم پشیمون میشه میگه چرا من اینکارو کردم اها این سوال خیلی مهمیه که من چرا اینجا این رفتارو کردم؟
قطعا پشت این رفتار هزارتا اعتقاد خوابیده که اون اعتقادات از چه راهی باید وارد ذهن بشن میگیم این فعلا مهم نیست حالا اومدن تو اتاق فرمان و شما احساس می کنید اختیاری عمل میکنید اما اونا قبلا اومدن و اختیار و از شما گرفتن -
@masoumeh-shokrollahi نه حال میده خو
@infinitie-a فقط یه رب گذش تا فمیدم چی به چیه
دیدم گوشیم دستمه شارژشم ته کشیده🥲
-
چرا بیدارین تا الان
-
@infinitie-a برو بابا من الان خودمم خودممو نمیبینم تو دیدی بعد؟
-
همیشه سعی کردم هر چیزیو تو تودلی نگم
اکثرا اعتراضا سر اینکه چرا نمیشه پست و پاک کرد همینه بعضی اوقات درباره چیزایی حرف زده میشه که نباید
بعد میگن پاکم بشه
مگه تو دنیای واقعی میتونی حرفیو که زدی پاک کنی؟
میتونی بعد ۳ دیقه حرفتو ویرایش کنی ؟
میتونی بگی ببخشید نمیخواستم بگم مفت خور میخواستم بگم کسی که از دیگران استفاده میکنه!؟
حرفتو زدی رفتههههه
گند زدی به حال طرف
بعد پاکش کنی
دکی
زهی خیال باطل
اینکه این چیزا باشه خوبه
ولی اینجا یه قسمتی از زندگیه که یسری چیزا یاد میگیریم ازش
یکیش همینه که قبل اینکه اون دهن مبارک و باز کنیم
اندازه سر سوزن فک کنیم به اون حرف...
والا -
@roghayeh-eftekhari عمرا برم اگه اینطوره
نمیدونستم میخوای ویس رو تایپ کنی
و الا عمرا نمیگفتم، فکر کردم خلاصه ی خودت یا چیزیه -
@roghayeh-eftekhari بدم میاد ازش🥲
-
-
سوال یکی از بچه ها: دو نفر هم سن من تو همین دنیا ، یکی میاد تو همین دنیا تحصیل میکنه چندین سال بهش سخت میگذره و اینکه آینده طبیعتا بهتری داشته باشه ولی یه شخص میره تو یه شرکت کار میکنه خرج خودش رو در میاره و خوش گذرونی میکنه
استاد : خب برگردیم به بحث اصلی ، بحث این بود که شما وقتی جواب سوال های اساسیتون رو گرفتین برای تک تک کارهاتون حتی جزئی ترینشون یه پیش زمینه دارین ، یه اتاق فرمان دارین ، اتاق فرمان ذهن شما پر از اعتقادات مختلفه شاید شما هیچ وقت وارد اتاق فرمان های ذهنتون نشین مثلا طرف بجای اینکه بره تجربی بخونه میره انسانی با خودش میگه خب دیگه تصمیم گرفتم اما یه عالمه گذاره و یک عالمه اعتقاد توی اون ضمیر ناخودآگاه ذهنش هست که منجر به این رفتار میشه اگه شما میخوای نگاه بازتری به زندگی خودتون داشته باشین اول باید وارد اتاق فرمان ذهنتون بشین
خیلی از دستورهایی که شما می گیرید و رفتارتون که دارید ناشی از فرمان هایی که اتاق فرمان به شما داده و همینطور رفتار های دیگران روهم خیلی بهتر میتونید تحلیل کنید
من هنوز جواب سوال شمارو ندادم ما فقط میخواییم بگیم علت اینکه ما تصمیم های مختلف تو زندگی میگیریم چیه
کی میشه یه رفتار رو از ریشه تغییرش بدیم؟
وقتی که اعتقادت ذهنیتون رو ، پیش زمینه های ذهنیتون رو تغییر بدین والا یا زوره یا جبر آقا فلان کارو کن مثلا شما وارد یه شرکتی میشید بهتون میگن از این به بعد اینجور لباس بپوش اینجور سوال بپرس اینجور رفتار کن اینجا مجبوری که رفتار متناسب با خواست اون هارو انجام بدی اما این رفتار واقعی شما نیست رفتار واقعی شما اون هایی هستند که دل یه خواه انجام میدین و میگید من دلم میخواد اینکارو کنم اتفاقا بجای کلمه دلم باید بگیم اعتقاد من ، فکر من میگه اینکارو کن حالا یه نفر تو یه موقعیتی شروع میکنه به داد و فریاد کردن خودشم پشیمون میشه میگه چرا من اینکارو کردم اها این سوال خیلی مهمیه که من چرا اینجا این رفتارو کردم؟
قطعا پشت این رفتار هزارتا اعتقاد خوابیده که اون اعتقادات از چه راهی باید وارد ذهن بشن میگیم این فعلا مهم نیست حالا اومدن تو اتاق فرمان و شما احساس می کنید اختیاری عمل میکنید اما اونا قبلا اومدن و اختیار و از شما گرفتن@roghayeh-eftekhari
قسمت دوم این
تو لحظه اوج، تموم شد -
@infinitie-a فقط یه رب گذش تا فمیدم چی به چیه
دیدم گوشیم دستمه شارژشم ته کشیده🥲
@masoumeh-shokrollahi
-
چرا بیدارین تا الان
@masoumeh-shokrollahi عبادت خدا
-
@infinitie-a برو بابا من الان خودمم خودممو نمیبینم تو دیدی بعد؟
@masoumeh-shokrollahi نه دیگه دیدمت، انکار نکن
-
@roghayeh-eftekhari
قسمت دوم این
تو لحظه اوج، تموم شد -
چرا همش به خودت میگیری
-
چرا بیدارین تا الان
-
چرا همش به خودت میگیری