سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
موزیک بی کلام برای مطالعه
-
سلام بچه ها خوبین؟؟؟
بعضیا میگن موزیک بیکلام برای مطالعه عالیه و خیلی خوب جواب میده
یه سری دیگ میگن **نهههههههه افتضاحه **و این ک کنکور مثل امتحانای مدرسه نیست ک بخوای بیست شی و ...نباید این کارو بکنیحالا من خودم امتحان کردم خوب بود واقعا تاثیر داشت
اما بازم میترسم که بد باشه
البته خوب بسته ب شرایط توی خونه ک همش داد و بیداده دیگ چاره ای ندارم ولی واقعا میترسم نمیدونم چیکا کنم میشه لطفا راهنمایی کنین؟!🥺️@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-همخوانی -
Sara rezaee 0
بعضیا درست نمیگن خب
ممکنه شرطی بشید..یعنی دیگه بدون اهنگ نتونید درس بخونید..میشناسم ادمایی ک اینطور شدن -
Sara rezaee 0
واقعا بجای تمرکز به این نوع حرفا و کارا سعی کنین روزی چهار تا تست بیشتر بزنین
درس خوندن و موفقیت توی کنکور فرمول پیچیده ای نداره
نیاز به کارهای اضافه و عجیب و غریب نیست باور کنیدمطالعهء صحیح
تست زدنِ صحیح
مرورِ صحیح
برنامه ریزیِ صحیح
آزمون دادنِ صحیحشاید یکم نامرتب نوشته باشم اما کلا فرمول موفقیت توی کنکور همینه به والله قسم همینه که همینه
این وقتی که برای نوشتن این تاپیک گذاشتین رو همچنین برای سر زدن ثانیه به ثانیه به آلاخونه میزارین رو برای تست های بیشتر بزارین قطعا بیشتر موفق میشین
امیدوارم حرفام ناراحتتون نکرده باشه این متن طولانی رو فقط برای این نوشتم که بهتون بگم شما درست درس بخونین کافیه نیاز به هیچی نیست
موفق باشین
-
Saudade 19 0 موافقم
کلا من نظرم اینه مهم مطالعس حالا ادم با هر روشی ،هروقتی ؛مهم اینه بهش برسه
همین -
امیر تشنه دل من توی این تایپکت نوشتم ک درس نمیخونم یا تست نمیرنم ؟عزیزم من مشکلم محیطمه که وحشتناک شلوغه و اذیتم میکنه و نمیدونم چطور درستش کنم
-
Sara rezaee 0 سلام
من خیلی نظرات متفاوتی را شنیدم اما یکی قانعم کرد: گفت اگر تونستی با خودت ببری سر جلسه کنکور الآنم گوش کناول کمش کنید یه جوری که با صدای بیرون خنثی بشن
بذارین دم در نه پیش خودتون
کم کم یاد بگیرید که به صدای بیرون عادت کنید ، میشه عادت کرد حتی این عادت خیلی خیلی خوبه، چون کنکور هم درهر شرایطی باید بتونید تمرکز را حفظ کنید -
Sara rezaee 0
یسری نرم افزار های تولید نویز هستن میتونن کمکتون کنن -
سلامـ
یه مقاله خوندم نوشته بود وقتی میخواییم خودمون رو عادت بدیم به انجام کاری، مسیرهای عصبیِ جدید در مغزمون ایجاد میشه. هر چقدر تمرکزمون توی اون کار بالاتر باشه و در ایجاد اون عادت مصر باشیم مسیر هم سریعتر و دقیق تر ایجاد میشه.حالا بیاییم اینو ربطش بدیم به مطالعه برای کنکور.
نفر اول بدون موسیقی داره درس میخونه و عادت به مطالعه ی منظم و بدون موسیقی، داره براش ایجاد میشه. مغز این آدم روی یک کار متمرکزه و مسیر عصبی ای برای همون یک کار، دقیق تر و سریع تر در حال شکل گیریه.
نفر دوم مطالعه رو همراه با گوش دادن به موسیقی داره برای خودش تبدیل به عادت میکنه، در بهترین حالت (اگر غرق در رؤیا نشه و اون آهنگ حواسش رو پرت نکنه و روحیاتش توسط اون آهنگ تحت تاثیر قرار نگیره و ...) مغزش همزمان روی دو تا فعالیت کار میکنه، پس نمیشه انتظار داشت که 1_ مغزش همونقدر کارایی داشته باشه که نفر اول داره (چون روی یک کار متمرکز نیست) و 2_ مسیری که داره ایجاد میشه مسیر دقیق و قابل اعتمادی نیست.
حال با خودتان اندیشه کنید کدام یک بهتر است؟ -
سلام
عادت میکنین بهش و سرجلسه ممکنه اذیت شین
سعی کنین نسبت به صداها بی تفاوت باشین -
Sara rezaee 0
دوست عزیز سلام امیدوارم حالت خوب باشه
من جایی خوندم که وقتی در هنگام انجام یک فرایند همزمان یک کار دیگه انجام میدیم ، برای بازیابی اون کار نیاز داریم تو همون حالت قرار بگیرم
یعنی اگر فیزیک رو با اهنگ یاد گرفتیم برای یاداوری لازمه همون اهنگ رو بشنویم
و واقعیت اینه تو سال کنکور دفع خط احتمالی لازمه
و بر اساس تجربه میگم این موضوع انقدر عادت بدیه که اگر در شرایطی اهنگ نباشه بعد از مدتی اصلا درس ها رو نمیفهمید
موفق باشید -
Sara rezaee 0 سلام سارا جان.منم شنیدم که این کار اصلا خوب نیست چون وقتی میخوای کنکور بدی که برات آهنگ پخش نمیکنن و ممکنه اذیت بشی و ذهنت به هم بریزه .به نظرم به درس خواندن با موزیک عادت نکن اصلا