هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
آسمان چشم او آیینه کیست آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آسمان چشم او آیینه کیست آنکه چون آیینه با من روبرو بود... 
- 
میدونی چی میخوام؟ 
 لحظه لحظه ی زندگی رو
- 
@masoumeh-shokrollahi 
 اوکی  
 ببینیم دیگه @infinitie-a خودت خواستی   
- 
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @mitra-ism-rahmani من خیلی وسواسیم رو کتابام    
    آیم سو ساری فور یو    amir ahmadi خیلی تمیزه دایی ؟    
- 
@saghi-mortazavi 
 اعو :(((
 ملسیییییییی
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: من الان حسشو ندارم اون شعر هارو بنویسم 
   بهونه خوبیه برای پنهان کردن دستخط  
- 
آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آسمان چشم او آیینه کیست آنکه چون آیینه با من روبرو بود... @saghi-mortazavi 
 خیلی خوبه اهنگش🥲
- 
0-0ftm خواهش میکنم، قابلی نداشت  
- 
@infinitie-a خودت خواستی   @masoumeh-shokrollahi یجور میگی انگار تفنگ گرفتی جلوم   
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: من الان حسشو ندارم اون شعر هارو بنویسم 
   بهونه خوبیه برای پنهان کردن دستخط  @infinitie-a مثلا داری غیرتیم میکنی؟دکی    
 من چندین دفعه دست خطمو فرستادم
- 
- 
تجربیا رو نریزید تو منطقا  
- 
@saghi-mortazavi 
 خیلی خوبه اهنگش🥲آسِمان آبی معرکست 🥲 
 مخصوصا همونی که خواننده اصلیش میخونه ، آرتوش
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: من که دست خط فوق العاده زیبای خاص خودمو در نمایش برای بقیه نمیزارم  دسخطش: 
  https://forum.alaatv.com/post/2057726 
    چرا دست خط خودتو گذاشتی چرا دست خط خودتو گذاشتی  
 دستخط من بالاییه @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: من که دست خط فوق العاده زیبای خاص خودمو در نمایش برای بقیه نمیزارم  دسخطش: 
  https://forum.alaatv.com/post/2057726 
    چرا دست خط خودتو گذاشتی چرا دست خط خودتو گذاشتی  
 دستخط من بالاییه  
 بدون شرح... 
- 
@roghayeh-eftekhari قربونت  
- 
amir ahmadi خیلی تمیزه دایی ؟    HADAF MAN اوهوم  

|
 |

شعردانه
شعردانه