هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari منم همینطور
(یاد یکی افتادم میگفت باید بجا اینکه بگیم خوشحال شدم بگیم خوش وقت شدم میدونم همینجا بود ولی یادم نمیاد کی بود دلیلیش رو هم یادم رفته)
-
M Tg بعد کنکور انشاله در خدمتم
-
@first متاسفانه تعداد ابوالفضلا چون زیاد بود برادرانم زیاد شدن همرو به همین اسم یادمه
اصن برا اینکه ناراحت نشی رقیه رو هم ابوالفضل صدا میکنم دیگهM Tg عجببببب
-
(یاد یکی افتادم میگفت باید بجا اینکه بگیم خوشحال شدم بگیم خوش وقت شدم میدونم همینجا بود ولی یادم نمیاد کی بود دلیلیش رو هم یادم رفته)
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب میخواستم بگم ولی واقعا دیدم تو خوشبختی و بدبختیم هیچ تاثیری نداشت اینو گفتم
-
-
M Tg عجببببب
-
zeinab dehghani
میدونی چیه اگه نیومده بودم حسابت اصلا نمیدیدم چون تگش برام نیومده بود شایدم ندیده بودم
من تا حالا نشده برم اون چیزی که میگیو برا هیچکسی بخونم چون خودمم دوس ندارم کسی بره اون چیزو از من بخونه
و اون روز اگه اون شخص نیومده بود پی ویم و اونو نگفته بود تا وقتی که خودت نگفته بودی من نمیفهمیدم
من دلیلش را نمیدونم ولی اینو حتی اگه اون عددو نمیدونستم هم قبول میکردم و میکنم که حتما یه دلیل مشخص مثل همه دلیلات داری که نگفته بودیو حالا که گفتی یادم اومد یه خواب از فروم دیدم که تو به همه بچه ها گفتی و همه هم هعی ..... و ....
و بگم که حداقلش اگه الانم مثل قبل باشه و کس زیاد ندونه من خیلی خیلی خوشحالم که از اونایی ام که میدونه
و بخش دومش به من نباید مربوط باشه ها ولی 99 درصد مواقع تودلی هات عالی اند و خیلی چیزا میشه ازشون یادگرفت که این یکی از بهتریناش بود ( خوب هم میدونی که من وقتی تودلی هاتو یبارم بخونم تو ذهنم کاملا ثبت میشه)
و درباره جایی که بودی ان شاء الله خیلی خیلی خیلی خیلی کم اونجا بری چه خودت چه عزیزانت :))
و یه چیز دیگه اینکه من همیشه فکر میکردم اینجور پرستارا فقط تو سریالای پزشکی کره ای پیدا میشه
و دلم یه چیز دیگه هم میخواد اینجا نمیشه گفت بعدا میگم :|||
پ.ن: شد مثل ایمیل
ها یه چیز دیگه اینکه نشانکش زدم@mitra-ism-rahmani میترا سه بار متنت رو خوندم تا همه ی فهوایِ منظورت رو بگیرم
دقیقن مثل ایمیل حرف زدی با این تفاوت که مقدار رمزی بودنش یکم بالا بود
خب بگم ک اول از همه ایوووول بهت
مورد دوم اینکه رفتی پستت آخر منو خوندی؟!!
سوم اینکه ولی من سر اون تاریخ و اینکه شماها پیداش کردین خیلی خوشحالم و ممنونم ازت. وممنون تر ک به دلایل من احترام میزاری و از دور ماچ به پیشونیت!
و مورد چهارم اینکه بله هنوز خیلی آدمای کمی میدوننکه شماهم شامل میشی!
مورد پنجم اینکه اون خوابت رو باید برام بگی
مورد ششم اینکه مورد پسند بودن تودلی های ما به سلیقه ی جنابتان باعث افتخار ماست و اینکه ازشون چیزمیز یادمیگیری هم موجب سعادت ما. همچنین امید است چیزمیز خوب یادبگیری نه غر زدنامو
مورد هفتم اینکه ممنونم همچنین برای توهم:)
مورد هشتم اینکه منم فکرمیکردم همچین پرستارایی تو فیلما هستن(حالا کره ایی و غیر کره اییش رو دیگه نمیدونم) ولی خب من به چشم خودم تو واقعیت دیدمممممم
مورد نهم اینکه اون موردی ک اینجا نمیشه رو اونجا بگو
مورد دهم اینکه بسی مثل ایمیل شددددددددددددد فقط فهمیدنش سخت تر از بس ک رمزی بود
مورد دهم هم اینکه رفتم نگاه کنم ببینم واقعن نشانک زدی یا نع؟؟! که دیدم سه تا نشانک خورده!!!!! به جز تو دیگه کی نشانک زده؟؟!
مورد یازدهم اینکه چقدر مورد تو مورد شد حرفام
مورد دوازدهم هم به عشق دوازده امام بهت بگم ایول خرسندم ازت ک تا اینجاشو خوندی و ایشالله ک فهمیدی چی میگم -
@سجاد-ذوالفقاری عااا اینو شنیدم یه مدت قفلی بودم روش خیلی خوبه یچیزی یادم اومد یه لحظه صب کن الان بهت میگم
صدا این زنه چیه که یاس کوراسو میخونه؟ -
M Tg تمرینو تکرار راز موفقیت هر درسیه
-
M Tg تمرینو تکرار راز موفقیت هر درسیه
-
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب میخواستم بگم ولی واقعا دیدم تو خوشبختی و بدبختیم هیچ تاثیری نداشت اینو گفتم
@roghayeh-eftekhari به هر حال لطف داری
-
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
باشه
شنیدم زینبی برات ویس فرستاده
زینب حرفاش واقعا عالی و ارامش بخشه مثل مال من
استفاده کن
پ.ن: وی به همه اونایی که صدای زینبو شنیدن و زینب براشون ویس داده حسد میورزد بسی زیاد
zeinab dehghani فقط دست خط و چهره تو دیدم
دست خطت که خیلی ناز بود و چهره ت هم خیلی معصوم و ناز صدات چجوریه ؟ ):@mitra-ism-rahmani وایییییییییییییییییییییی
همه فهمیدن
خداااااااااااع
بله بله چهره و دست خطم ک خیلی خوبههههه
صدام هم ک دیگه بیشتررررر
سقف رو بگیرین الان مصدوم میدیم
حسد نورز میترااااااااا
اصن برای تو پادکست میسازم خوبه؟! -
M Tg اره راس میگی احتمال داره