هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani میترا سه بار متنت رو خوندم تا همه ی فهوایِ منظورت رو بگیرم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
دقیقن مثل ایمیل حرف زدی با این تفاوت که مقدار رمزی بودنش یکم بالا بود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone:
خب بگم ک اول از همه ایوووول بهت
مورد دوم اینکه رفتی پستت آخر منو خوندی؟!!:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
سوم اینکه ولی من سر اون تاریخ و اینکه شماها پیداش کردین خیلی خوشحالم و ممنونم ازت :sparkles: :lollipop: :lollipop: . وممنون تر ک به دلایل من احترام میزاری و از دور ماچ به پیشونیت!
و مورد چهارم اینکه بله هنوز خیلی آدمای کمی میدونن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: که شماهم شامل میشی!
مورد پنجم اینکه اون خوابت رو باید برام بگی:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :eyes:
مورد ششم اینکه مورد پسند بودن تودلی های ما به سلیقه ی جنابتان باعث افتخار ماست و اینکه ازشون چیزمیز یادمیگیری هم موجب سعادت ما:beaming_face_with_smiling_eyes: . همچنین امید است چیزمیز خوب یادبگیری نه غر زدنامو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مورد هفتم اینکه ممنونم همچنین برای توهم:)
مورد هشتم اینکه منم فکرمیکردم همچین پرستارایی تو فیلما هستن(حالا کره ایی و غیر کره اییش رو دیگه نمیدونم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ) ولی خب من به چشم خودم تو واقعیت دیدمممممم:star-struck: :star-struck:
مورد نهم اینکه اون موردی ک اینجا نمیشه رو اونجا بگو:eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مورد دهم اینکه بسی مثل ایمیل شددددددددددددد فقط فهمیدنش سخت تر از بس ک رمزی بود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :shamrock:
مورد دهم هم اینکه رفتم نگاه کنم ببینم واقعن نشانک زدی یا نع؟؟! که دیدم سه تا نشانک خورده:face_without_mouth: !!!!! به جز تو دیگه کی نشانک زده؟؟!:dizzy_face:
مورد یازدهم اینکه چقدر مورد تو مورد شد حرفام:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:
مورد دوازدهم هم به عشق دوازده امام بهت بگم ایول خرسندم ازت ک تا اینجاشو خوندی و ایشالله ک فهمیدی چی میگم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :palms_up_together_medium-light_skin_tone:سلاااااااااااام :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
واییی زینب فک میکنی ملت درباره این حجم تایپ کردن من و تو چه نظری دارن ؟ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خیلی سعی کردم جوری رمزی بگم که خود اون شخص که اومده بود پی ویم هم اگه خوند نفهمه :face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
درود به شرفت که مچمو گرفتی :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: نه اخه نبودی اصلا گفتم بیام پروت ببینم اصلا انلاین شدی و وسوسه شدم اون اخری را خوندم ببخشید :#
خیلی خوشحالم که خوشحالی از اینکه من اونو فهمیدم :///:face_with_tears_of_joy:
بیا بغلم :face_savoring_food:
عه ایول خوبه پس :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes:
اینو هم میگم ایمیل باید یه لیست بنویسم ایمیل چیا میخوام بگم :sleepy_face: :rolling_on_the_floor_laughing:
نه غر زیاد نمیزنی اینایی هم که هستن غر هات اون قدر بد نیست غر زدن منو باید ببینی :||| ممنون که تودلی های خوب میذاری از خودمم ممنونم که میخونمشون و همه شون یادمه :* (این بوس به خودم بود :sneezing_face: :rolling_on_the_floor_laughing: )
اونم اونجا میگم :smiling_face_with_smiling_eyes:
مشکین یکیشه مطمئن باش نفر دوم هم نمیدونم
خیلی ایمیل شد زینب و همون جریان بالا پایین کردنش که چیزی جا نیوفته :face_with_tears_of_joy:
واییی عالی بود اره خوندم و فهمیدم و ببخشید من بدون مورد گفتم که ممکنه یکم قاطی کنی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
:blue_heart: :blue_heart: :blue_heart:@mitra-ism-rahmani
پست اخر زینب خانم رو میگی؟😐😂😂
علم غیب داری؟😐😂😂من به امامزادگیت ایمان اوردم😂😂😂
از متنش خوشم اومد، نشانکش زدم همونموقع😂
zeinab dehghani تشکرات😂🌹 -
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حانیه افکار پلیدتو بگو
من اصن افکار پلید دارم؟
-
انشالله امشب بخیر بشه...
شبتون بخیر -
حانیه افکار پلیدتو بگو
من اصن افکار پلید دارم؟
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حانیه افکار پلیدتو بگو
من اصن افکار پلید دارم؟
آره همیشه به تعداد زیاد
-
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری باز امشب چی زدی ؟
چیزی نزدم
نمیخواستم بزنم
یهو یه خاطره اومد زدم -
@mitra-ism-rahmani واقعا برام تعجبه میترا خانم که ایموجی نمیذاشت که حالا یا حوصله نداشت یا هم وقتش الکی میرفت الان طومار نویس شده😂😂💔یا قمر بنی هاشم😂💔
@ermia-mirzakhani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani واقعا برام تعجبه میترا خانم که ایموجی نمیذاشت که حالا یا حوصله نداشت یا هم وقتش الکی میرفت الان طومار نویس شده😂😂💔یا قمر بنی هاشم😂💔
به روم نیارین :// :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
صبر کن نرو من برسم به منشن هات :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@infinitie-a یجور؟😐 مثلاً چجوریم ؟ 😐
منظورم اینه که یجوریه اگر کسی در هرحال نصحیت شنیدن باشه و بخواد مسخره بازی در بیاره
یعنی ممکن بود شما فکر کنی من به حرفا و نصحیتات اهمیت نمیدم، اگر اون لحظه شوخی میکردم -
@f-seif-0
شب تو هم بخیر
غماتم به خیر باشه:)) -
به ارمیا خانمم که از غیبت کبری اومدن
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به ارمیا خانمم که از غیبت کبری اومدن
سلامی به گرمی افتاب😂😂
خوبید؟ -
@infinitie-a
مثل اینکه تو کلا در جریان نیستی اصلا مولف این وسط کاره ای نیست و نهایت یک درصد فروش به اون میرسه
همه چیز زیر سر ناشره و قشنگ 95 درصد سود خالص میره تو جیبش
بخاطر محتوا کتاب شده 300؟ یه مشت مرخزفات و این همه قیمت؟
دولت گفته هر صفحه کتابتون رو هزار تومن بفروشید؟
هرچند واقعا بحث بی فایدس... چون بحث ماها از شماها جداسSaudade 19 0 بحث نکن🙃
بیخیال -
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
انشالله امشب بخیر بشه...
شبتون بخیرشبتون خوش
بدورد
-
حانیه افکار پلیدتو بگو
من اصن افکار پلید دارم؟
آره همیشه به تعداد زیاد
حانیه افکار پلیدتو بگو
من اصن افکار پلید دارم؟
آره همیشه به تعداد زیاد
:اااا
-
@infinitie-a یجور؟😐 مثلاً چجوریم ؟ 😐
منظورم اینه که یجوریه اگر کسی در هرحال نصحیت شنیدن باشه و بخواد مسخره بازی در بیاره
یعنی ممکن بود شما فکر کنی من به حرفا و نصحیتات اهمیت نمیدم، اگر اون لحظه شوخی میکردم -
@infinitie-a
خب اینکه ندونی انتظارش میرفت چون تو کلا چیز خاصی نمیدونی🤣😂😂
باشه بهش میگم 😪
بهش بگو
اصلا خودم بهش میگم چی فکرکردی؟😒😂من ازت اون پنجاه درصو میگیرم هرجور شده تا خود قله ام شده دنبالت میام🙂🤣😂
به قول دایی:🙂🙂🙂🙂😂
خودتیییییییییییی😑😂
@infinitie-a
باشه بهش میگم 😪
بهش بگو
اصلا خودم بهش میگم چی فکرکردی؟😒😂من ازت اون پنجاه درصو میگیرم هرجور شده تا خود قله ام شده دنبالت میام🙂🤣😂
خودتیییییییییییی😑😂
خودتو بگو😪😂
نه تویییی😂😂😂 -
صبر کن نرو من برسم به منشن هات :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
صبر کن نرو من برسم به منشن هات :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:سعی میکنم به روتون نیارم😂ولی فقط سعی...
هسم راحت باشید😂🌹🌸 -
@infinitie-a سلام گل بهشتی تر 👋
خوبم تو چطوریایی@masoumeh-shokrollahi ممنون تو چطوری؟
-
@infinitie-a
باشه بهش میگم 😪
بهش بگو
خودتیییییییییییی😑😂
خودتو بگو😪😂
نه تویییی😂😂😂 -
@infinitie-a فیزیک ۱۲ رو درسنامه خیلی سبز
۱۱ رو تدریس آقای یاری
ریاضی تدریس جدید آقای ثابتی + تستای منتشران معمولاً یه در میان@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a فیزیک ۱۲ رو درسنامه خیلی سبز
۱۱ رو تدریس آقای یاری
ریاضی تدریس جدید آقای ثابتی + تستای منتشران معمولاً یه در میانبه همه تستاشون میرسی بزنیشون؟
الان ازمون بعد از جمعبندی دهم، فیزیک دهمش کل فشاره😕
خب کل فشار برای من که از گاج میزنم، حدود ۳۰۰ تا تست داره، چطور بزنمشون؟ -
@f-seif-0
شب تو هم بخیر
غماتم به خیر باشه:))