هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
معلومه من خوبم   
- 
هولا   
- 
معلومه من خوبم   
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عار تو خوبی   میدونم شانسی دیدم باید منشن میکردی ننداز وسط خودتو 
 با من بود 
 تو که افتضاحی اصن 
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شبتون خوش    خوب بخوابی   تا صبح انقد خواب خوب دیدم همش خواب دیدم دارم خفت میکنم 
- 
سلام  
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عار تو خوبی   میدونم شانسی دیدم باید منشن میکردی تو هم خوبیییی عارررر 
- 
@سجاد-ذوالفقاری   اومدی صفات منو به اسم خودت زدی، حاشا هم  میکنی؟ اومدی صفات منو به اسم خودت زدی، حاشا هم  میکنی؟  
- 
سلام  @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سلام  Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi 
 هالو  شطورین؟    
- 
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری بله؟ maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خانم ناظم تبادل آیدی باشه زیر 1 ثانیه جواب میدید ببخشید خسته بودم خوابم برد خب  خواهش میکنم 
 هیچی دیگه درمورد امیر بود که خوب خودش سر عقل اومد
- 
نجورسن؟   
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سلام  Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi 
 هالو  شطورین؟    @saghi-mortazavi خوب  
 شما خوبی؟
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سلام  Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi 
 هالو  شطورین؟    
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:                  چرا این 4 تا لایک خورد؟ محبوبیت  (چرت میگم حالا یبار اینجور شد چشم بزن (چرت میگم حالا یبار اینجور شد چشم بزن     ) )zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:                  میترااااا      @mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:                  چرا این 4 تا لایک خورد؟ محبوبیت  (چرت میگم حالا یبار اینجور شد چشم بزن (چرت میگم حالا یبار اینجور شد چشم بزن     ) )نه چشمت نمیزنم 
 دعا میکنم دیگه بالای دوتا لایک نخورن پستات

|
 |

شعردانه
شعردانه