چالش ۲۱ روزه ۵ صبحی ها![🤓 🤓](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f913.png?v=ec412923409)
-
آلایی هااااا
این دوره چالشمون هم تموم شداااا
ادامه بدیم؟
چون میدونم میپرسید:
۴ صبح که نمیریم قطعاااmaryam111
خانم پرستااار
اگه من با شما کار داشتم و سوال داشتم کجا بپرسم؟ -
من چند روزه امتحان کردم رو خودم بچه ها اگه میخوایید بخوابید و در طول روز کسل نباشید و کمتر آسیب ببینید ساعت ۹ خواب باشید تا ۳ که میشه ۶ ساعت بعد اگه مدرسه میرید نیم ساعت خواب خیلی کمک میکنه بعد مدرسه اگه مدرسه هم نمیرید زیاد لازم نیست تازه بعضی ها که خوابشون کمتر هست میتونن ۹ تا ۱۲ بخوابم شاید غیر منطقی به نظر بیاد اما بیشترین بازدهی رو داره من در رابطه با خوابیدن همه چی رو امتحان میکنم فعلا برای خواب کم زیر ۵ ساعت این مدل خیلی بیشتر جواب میده خواب هاتون هم حتی باکس بندی یک ساعت و نیمه کنید که یک دوره خواب کامل باشه مثلا ۳ یا ۴:۳۰ یا ۶ ساعت اینجوری خیلی بهتر هست
-
maryam111
خانم پرستااار
اگه من با شما کار داشتم و سوال داشتم کجا بپرسم؟gomnam gharib
راستی شما تنها خانم پرستاری هستین که ازش نمیترسم و منو تهدید به امپول زدن نمیکنه -
maryam111
خانم پرستااار
اگه من با شما کار داشتم و سوال داشتم کجا بپرسم؟gomnam gharib تاپیک بزنید منشن کنید پاسخ میدم
-
من چند روزه امتحان کردم رو خودم بچه ها اگه میخوایید بخوابید و در طول روز کسل نباشید و کمتر آسیب ببینید ساعت ۹ خواب باشید تا ۳ که میشه ۶ ساعت بعد اگه مدرسه میرید نیم ساعت خواب خیلی کمک میکنه بعد مدرسه اگه مدرسه هم نمیرید زیاد لازم نیست تازه بعضی ها که خوابشون کمتر هست میتونن ۹ تا ۱۲ بخوابم شاید غیر منطقی به نظر بیاد اما بیشترین بازدهی رو داره من در رابطه با خوابیدن همه چی رو امتحان میکنم فعلا برای خواب کم زیر ۵ ساعت این مدل خیلی بیشتر جواب میده خواب هاتون هم حتی باکس بندی یک ساعت و نیمه کنید که یک دوره خواب کامل باشه مثلا ۳ یا ۴:۳۰ یا ۶ ساعت اینجوری خیلی بهتر هست
@آرمان-میرانی درود به این تلاش و پشت کاااار
-
gomnam gharib
راستی شما تنها خانم پرستاری هستین که ازش نمیترسم و منو تهدید به امپول زدن نمیکنهgomnam gharib آمپول که ترس نداره
-
gomnam gharib آمپول که ترس نداره
maryam111
داره
تازه باباها بیشتر میترسن -
maryam111 خواهش میکنم اصولاً یک هفته ای رو خودم امتحان میکنم فک کنم یه یک یا دو روش دیگه هم امتحان کنم
-
gomnam gharib بگو
maryam111
ناراحت میشین من خانم پرستار صداتون کنم؟ چون ازمن بزرگتر هستین دوست ندارم مریم صداتون کنم -
M maryam111 این تاپیک را در ارجاع داد
-
M maryam111 این تاپیک را در ارجاع داد
-
maryam111
ناراحت میشین من خانم پرستار صداتون کنم؟ چون ازمن بزرگتر هستین دوست ندارم مریم صداتون کنمgomnam gharib نه مشکلی نیست
-
الان این از فردا 2۱ روز جدید میشه؟
-
gomnam gharib نه مشکلی نیست
maryam111
ممنون -
سلام صبحتون سرشار از انرژی
خواب:۱۲
بیداری:۵:۲۰ -
الان این از فردا 2۱ روز جدید میشه؟
amir ahmadi
بله ظاهرا بیشتر بچه هایی که قبلا بودن میخوان ادامه بدن -