b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
mohammad dehghani در گازهای گلخانه ای؟؟؟ گفته است:
Sharllot تاپیک مال سه سال پیشه
بله
دوستان لطف کردن تاپیک قدیمی ک جواب داده شده بود بهش رو آپ کردن بالاخره اشتباه پیش میاد ممنون از جواب دادنتون -
mohammad dehghani
هیچوقت برای فهمیدن دیر نیست دوست عزیز -
Saudade 19 0 بله قبول دارم فقط موندم چطور این تاپیکو پیدا کردید
-
احسنت به تلاش و پشتکار شما در پیدایش تاپیک های خاک خورده پرقدرت ادامه بدیدن دوستان
-
یک سوال باتوجه به توضیحاتتون میتونیم این هم بگیم:
گازهایی که میتونن لایه اوزون رو سوراخ کنن گازهای گلخانه ای هستن؟یعنی گازهای کلخانه ای گازهایی هستن که قابلبت سوراخ کردن لایه اوزون رو دارن
حالا این گازها پرتو دارن؟ -
mohammad dehghani در گازهای گلخانه ای؟؟؟ گفته است:
Sharllot وقتی پرتو خورشید به زمین برخورد میکنه بخشی اش جذب زمین میشه و بخشی هم بازتابانده میشه اما چون انرژیش خیلی کمتره به صورت امواج فروسرخ بازتابانده میشه. گاز های گلخانه ای هم گاز هایی هستن که میتونن نور محدوده فروسرخ رو جذب کنن حالا کربن دی اکسید این توانایی رو داره ولی اکسیژن و نیتروژن این توانایی رو ندارن
یعنی کربن دی اکسید به خاطر این ویژگیشه که هوارو آلوده میکنه؟
-
gomnam gharib کربن دی اکسید هوا رو آلوده نمیکنه بلکه با جذب انرژی پرتو فروسرخ هوا رو گرم میکنه اصن واسه همین بهش میگن گاز گلخانه ای چون مثل گلخانه انرژی رو محبوس میکنه
آلوده کننده های هوا چیز های دیگه ای هستن -
mohammad dehghani
ببخشید هی سوال میپرسم ولی خب اگه کربن دی اکسید هوارو الوده نمیکنه چرا از ابتدایی تا الان تو همه کتابها میگن سوختهای فسیلی به دلیل ازاد کردن مقادیر زیادی کربن دی اکسید هوا رو آلوده میکنن و باعث آلودگیش میشن؟؟ -
mohammad dehghani
اومدم راه رفتن کبک رو یادبگیرم راه رفتن خودم یادم رفت -
Sharllot در گازهای گلخانه ای؟؟؟ گفته است:
سلام خدمت همه ی آلایی های عزیز.
دوستان ی سوال میپرسم لطفا ب صورت کامل و زیر دیپلمجواب بدین.خیلی ممنونم ازتون.
نیتروژن و اکسیژن جزء گازهای گلخانه ای نیستن.
چرااا؟؟؟؟
چ ویژگی دارن ک جزو این گازها حساب نمیشن؟
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
@حامیان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاءچون انرژی که پس میدن در محدوده مادون قرمز نیست! به همین دلیل مثل co2 گرما باز تابش نمیکنن به زمین
-
خودتون دارین جواب خودتون رو میدید
مقادیر بالای co2
در این طبیعت هر چیزی یه حساب اندازه داره ، افزایش یا کاهشش میشه بدبختیدر خود فصل اسید باز هم خوندید که افزایش یک ماده در محیط الاینده نام دارد! حالا میخواد چرک و چربی باشه یا co2
-
mohamad rəza
ممنون فکرکنم فهمیدم فکرکنم -
gomnam gharib فک کنم اینو باید به من بگید اشتباهی با یه چیز دیگه قاطی کردم
بله CO2 هم آلاینده هست ولی چیزی که مهمه اینه که گاز های گلخانه ای میتونن انرژی فروسرخ رو جذب کنن ولی مولکول های دو اتمی دارای اتم های شبیه به هم مثل N2 و O2 نمیتونن حالا کربن دی اکسید هم اگر نوعی آلاینده محسوب میشه به خاطر خاصیت گلخانه ایشه -
mohammad dehghani
ببخشید شما به دل نگیرید
من منتظربودم از استدلالتون جویا بشم بعد تشکرکنم که وقت گذاشتین قصد جسارت نداشتم
ممنونم -
gomnam gharib لطف دارید اشتباه از من بود به هرحال ببخشید
-
mohammad dehghani
نه این چه حرفیه
اتفاقا باعث شد اینجا بگید و همیشه این خاطره کوچیک تو ذهنتون میمونه و اشتباه نمیکنید منم تو ذهنم میمونه