-
سلام خدمت همه ی آلایی های عزیز.
دوستان ی سوال میپرسم لطفا ب صورت کامل و زیر دیپلم😉جواب بدین.خیلی ممنونم ازتون.
نیتروژن و اکسیژن جزء گازهای گلخانه ای نیستن.
چرااا؟؟؟؟
چ ویژگی دارن ک جزو این گازها حساب نمیشن؟
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاء
ادمین
حامیان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاءSharllot سلام، گازهایی میتونن این پرتوهایی که از زمین گسیل شده رو بازتاب بدن که حداقل، مولکولشون سه اتمی باشه مثل CO2 ... منبع: شیمی مبتکران
-
mohammad dehghani در گازهای گلخانه ای؟؟؟ گفته است:
Sharllot وقتی پرتو خورشید به زمین برخورد میکنه بخشی اش جذب زمین میشه و بخشی هم بازتابانده میشه اما چون انرژیش خیلی کمتره به صورت امواج فروسرخ بازتابانده میشه. گاز های گلخانه ای هم گاز هایی هستن که میتونن نور محدوده فروسرخ رو جذب کنن حالا کربن دی اکسید این توانایی رو داره ولی اکسیژن و نیتروژن این توانایی رو ندارن
یعنی کربن دی اکسید به خاطر این ویژگیشه که هوارو آلوده میکنه؟
gomnam gharib کربن دی اکسید هوا رو آلوده نمیکنه بلکه با جذب انرژی پرتو فروسرخ هوا رو گرم میکنه اصن واسه همین بهش میگن گاز گلخانه ای چون مثل گلخانه انرژی رو محبوس میکنه
آلوده کننده های هوا چیز های دیگه ای هستن -
gomnam gharib کربن دی اکسید هوا رو آلوده نمیکنه بلکه با جذب انرژی پرتو فروسرخ هوا رو گرم میکنه اصن واسه همین بهش میگن گاز گلخانه ای چون مثل گلخانه انرژی رو محبوس میکنه
آلوده کننده های هوا چیز های دیگه ای هستنmohammad dehghani
ببخشید هی سوال میپرسم ولی خب اگه کربن دی اکسید هوارو الوده نمیکنه چرا از ابتدایی تا الان تو همه کتابها میگن سوختهای فسیلی به دلیل ازاد کردن مقادیر زیادی کربن دی اکسید هوا رو آلوده میکنن و باعث آلودگیش میشن؟؟ -
آلوده کننده های هوا چیز های دیگه ای هستنmohammad dehghani
اومدم راه رفتن کبک رو یادبگیرم راه رفتن خودم یادم رفت😐😐😐😐😐😐 -
چرااا؟؟؟؟
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاء
ادمین
حامیان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاءSharllot در گازهای گلخانه ای؟؟؟ گفته است:
چرااا؟؟؟؟
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاء
ادمین
حامیان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاءچون انرژی که پس میدن در محدوده مادون قرمز نیست! به همین دلیل مثل co2 گرما باز تابش نمیکنن به زمین
-
mohammad dehghani
ببخشید هی سوال میپرسم ولی خب اگه کربن دی اکسید هوارو الوده نمیکنه چرا از ابتدایی تا الان تو همه کتابها میگن سوختهای فسیلی به دلیل ازاد کردن مقادیر زیادی کربن دی اکسید هوا رو آلوده میکنن و باعث آلودگیش میشن؟؟خودتون دارین جواب خودتون رو میدید
مقادیر بالای co2
در این طبیعت هر چیزی یه حساب اندازه داره ، افزایش یا کاهشش میشه بدبختیدر خود فصل اسید باز هم خوندید که افزایش یک ماده در محیط الاینده نام دارد! حالا میخواد چرک و چربی باشه یا co2
-
خودتون دارین جواب خودتون رو میدید
مقادیر بالای co2
در این طبیعت هر چیزی یه حساب اندازه داره ، افزایش یا کاهشش میشه بدبختیدر خود فصل اسید باز هم خوندید که افزایش یک ماده در محیط الاینده نام دارد! حالا میخواد چرک و چربی باشه یا co2
mohamad rəza
ممنون فکرکنم فهمیدم فکرکنم -
mohammad dehghani
اومدم راه رفتن کبک رو یادبگیرم راه رفتن خودم یادم رفت😐😐😐😐😐😐gomnam gharib فک کنم اینو باید به من بگید اشتباهی با یه چیز دیگه قاطی کردم :face_with_tears_of_joy:
بله CO2 هم آلاینده هست ولی چیزی که مهمه اینه که گاز های گلخانه ای میتونن انرژی فروسرخ رو جذب کنن ولی مولکول های دو اتمی دارای اتم های شبیه به هم مثل N2 و O2 نمیتونن حالا کربن دی اکسید هم اگر نوعی آلاینده محسوب میشه به خاطر خاصیت گلخانه ایشه -
gomnam gharib فک کنم اینو باید به من بگید اشتباهی با یه چیز دیگه قاطی کردم :face_with_tears_of_joy:
بله CO2 هم آلاینده هست ولی چیزی که مهمه اینه که گاز های گلخانه ای میتونن انرژی فروسرخ رو جذب کنن ولی مولکول های دو اتمی دارای اتم های شبیه به هم مثل N2 و O2 نمیتونن حالا کربن دی اکسید هم اگر نوعی آلاینده محسوب میشه به خاطر خاصیت گلخانه ایشهmohammad dehghani
ببخشید شما به دل نگیرید
من منتظربودم از استدلالتون جویا بشم بعد تشکرکنم که وقت گذاشتین قصد جسارت نداشتم
ممنونم -
mohammad dehghani
ببخشید شما به دل نگیرید
من منتظربودم از استدلالتون جویا بشم بعد تشکرکنم که وقت گذاشتین قصد جسارت نداشتم
ممنونمgomnam gharib لطف دارید اشتباه از من بود به هرحال ببخشید:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
-
gomnam gharib لطف دارید اشتباه از من بود به هرحال ببخشید:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
mohammad dehghani
نه این چه حرفیه
اتفاقا باعث شد اینجا بگید و همیشه این خاطره کوچیک تو ذهنتون میمونه و اشتباه نمیکنید منم تو ذهنم میمونه
سلام بچه ها
توی یکی از تست های سراسری 98 تجربی خارج موضوع بحث ما TCبود و گفته بود کدوم گزینه درسته
یکی از گزینه ها
اندازه یون ان درست به اندازه یون یدید است و در تیرویید جذب می شود
توی اون سال کنکور جواب این سوال صحیح بوده اما توی چاپ کتاب من خود نوشته که این متن مغایر با متن کتاب درسی دهمه
چون یون یدید با یونی که حاوی TCهست اندازه مشابهی دارد و با یون تکنسیم از نظر اندازه متفاوت است
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
@jahad_121
سلام . بنده کلاس دوازدهم ریاضی هستم ، توی درس شیمی مشکل داشتم و واقعا روی خوبی با شیمی نداشتم
ویدئو های استاد حسن معینی واقعا برای درس شیمی منو تغییر داد ، خیلی کامل و خوب و واقعا با زبون روون درس رو آموزش میدن ، از مجموعه آلا و البته از استاد معینی متشکرم و به دوستان دیگه پیشنهاد میکنم که همراه ایشون درس شیمیشون رو تقویت کنن
سلام بچه ها
به صورت خلاصه (نمیخواد مفصل بگین. چون وقت ندارین میدونم)
ممکنه بگین توی مقایسه های نقطه جوش و نیرو های بین مولکولی توی کل دسته بندی های موادی که میخونیم،
ترتیب مواد چجوریه؟
البته می دونم مثلا ترکیبات یونی یا جامد های کووالانسی نیروی بین مولکولی ندارن. اما لطفا جایگاهشون توی رده بندی نقطه جوش بگین. ممنون 🌹
@دوازدهم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
سلام به روی ماهتون :)
فکر کنم از اسم تاپیک کاملا مشخصه که چه راهنمایی میخام
من شیمی ضعیفی دارم و میخام حداقل 30 درصد رو تو کنکور بزنم و نهاییامو خوب بدم :)ولی اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام نظر شما چیه و به خودتون چی کمک کرده؟
من خودم تازگیا فهمیدم وقتی صبح زود میخونم راحت تر پیش میره ولی بازم طاقت فرساعه از کتابای خیلی سبز استفاده میکنم و نشر الگو...
و اینکه مثلا این سوالات بازده و تا انتها مینویسم اما هیچ وقت جواب بدست نمیاد که بتونم گزینه رو بزنم همه مراحل درسته اما جواب نهاییم بدست نمیاد :)
هلپ میبینی
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون