هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
rose77 چی؟
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 چی؟
هیچی میگم برنج که میگه............... نیست
-
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 چی؟
هیچی میگم برنج که میگه............... نیست
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrose77 آها آها گرفتم . خدارو شکر
-
rose77 تا اینجا هر کار کردیو ولش
سعی کن از این لحظه به بعد همه چیو درس کنی فک کردن به گذشته ادمو داغون میکنهنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سعی کن از این لحظه به بعد همه چیو درس کنی فک کردن به گذشته ادمو داغون میکنهاره واقعا ولی....
-
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سعی کن از این لحظه به بعد همه چیو درس کنی فک کردن به گذشته ادمو داغون میکنهاره واقعا ولی....
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
آره به نظر من گذشته رو فراموش کن
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط Sobhan.1999 انجام شده
@f_ssu ممنون از لایک هاتون .
-
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من گذشته رو فراموش کنم گذشته من رو فراموش نمیکنه این اخر شبا میاد قشنگ اول میگه چه خبر بعد شروع میکنه هی برام مرور میکنه هی برام مرور میکنم حالا من هر چی هیچی بهش نمیگم اون بدتر میکنه
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrose77 همه بالخره تو گذشتشون اشتباه دارن مهم اینه که ازشون درس بگیری و دوباره تکرارشون نکنی یه نقطه واسه زندگیت بذار و از نو شروع کن
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط mrz انجام شده
گذشته رو وقتی میشه فراموش کرد که چیزایی رو که باید از توش کشید بیرون مثلا اینکه چرا مسیرم اشتباه بوده چرا انتخابم غلط بوده دلیلشو پیدا کنی و حالا بگردی دنبال راهی که بهت میخوره...
-
rose77 همه بالخره تو گذشتشون اشتباه دارن مهم اینه که ازشون درس بگیری و دوباره تکرارشون نکنی یه نقطه واسه زندگیت بذار و از نو شروع کن
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 همه بالخره تو گذشتشون اشتباه دارن مهم اینه که ازشون درس بگیری و دوباره تکرارشون نکنی یه نقطه واسه زندگیت بذار و از نو شروع کن
راستش ما نقطه که هیچ پاره خط هم بزاریم درست نمیشه
-
راستش ما نقطه که هیچ پاره خط هم بزاریم درست نمیشه
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrose77 چرا نشه خوبشم میشه
-
rose77 چرا نشه خوبشم میشه
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی اصن به نظر من ادم هر کاریو که اراده کنه میتوونه انجامش بده
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید بچه ها در این مورد حرف زدم یه دفعه نمیدونم چرا حرفام رسید به اینجا بیخیال .....حالا شادش کنیدخخ
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی اینکه میگیم گذشته رو فراموش کنیم درواقع نمیشه چون بخشی از زندگیمونه.اما میشه شستش گذاشتش کنار..
-
@f_ssu ممنون از لایک هاتون .
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 میگم یه اهنگ گذاشتم گوش کنید کردیه ....خخخ
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها یه جوری گریه امو دراوردن ک تو هنگم فقط
-
ببخشید بچه ها در این مورد حرف زدم یه دفعه نمیدونم چرا حرفام رسید به اینجا بیخیال .....حالا شادش کنیدخخ
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrose77 ایشالا حل بشه توکل به خدا کن
-
rose77 ایشالا حل بشه توکل به خدا کن
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مرسی انشا الله
-
@zohre-nowrouzi چرااا چیشدههه مشاورت چیزی گفته؟
-
@zohre-nowrouzi چرا؟؟؟؟؟؟؟
-
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مرسی انشا الله
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrose77 آهنگ کجاس