هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@roghayeh-eftekhari اره   
- 
@roghayeh-eftekhari اره   
- 
@roghayeh-eftekhari غزل 489 
 [audio/3Wh4tkLcCzjKENyR_bPdPZlN.mp3]
 دل خود را از زنگارها پاک کن و برای انجام این نیت خیر آماده ساز. با توکل به خدا و تکیه بر عقل و دانش آنچه در سر داری عملی کن و شک و تردید را از خود دور کن و وسواس بیهوده به خرج نده که پشیمانی به بار خواهد آورد.
- 
- 
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi غزل 355 
 [audio/dkmdK5TnoYadkkl6xSoWx9OC.mp3]
 زمان تصمیم گیری و عمل فرا رسیده. قبل از اینکه زمان از دست برود، با فکری باز و صبر و حوصله تصمیمی عاقلانه بگیر. از اهل ریا و دنیاپرستان و حسودان فاصله بگیر و در راه عملی نمودن تصمیمت قدم بردار، قبل از آنکه آینه دلت را زنگارها سیاه کند.مرسی واقعا لطف کردی  ⚘⚘ ⚘⚘amir ahmadi خواهش دایی جان    
 تفسیرا به نیتا میخورد ؟ 
- 
- 
@roghayeh-eftekhari غزل 489 
 [audio/3Wh4tkLcCzjKENyR_bPdPZlN.mp3]
 دل خود را از زنگارها پاک کن و برای انجام این نیت خیر آماده ساز. با توکل به خدا و تکیه بر عقل و دانش آنچه در سر داری عملی کن و شک و تردید را از خود دور کن و وسواس بیهوده به خرج نده که پشیمانی به بار خواهد آورد.
- 
amir ahmadi خواهش دایی جان    
 تفسیرا به نیتا میخورد ؟ HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi خواهش دایی جان    
 تفسیرا به نیتا میخورد ؟ نه     ️ولی مهم اینه لطف کردی⚘ ️ولی مهم اینه لطف کردی⚘
- 
- 
@roghayeh-eftekhari بعید ندون خب     
- 
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi خواهش دایی جان    
 تفسیرا به نیتا میخورد ؟ نه     ️ولی مهم اینه لطف کردی⚘ ️ولی مهم اینه لطف کردی⚘amir ahmadi ای بابا      
 کاری نکردم دایی 
- 
@roghayeh-eftekhari بعید ندون خب     
- 

این فال من بود که دیشب گرفتم 
 از نظر خودمم کاملا درست بود 
- 

از نظر خودمم کاملا درست بود @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:  
 از نظر خودمم کاملا درست بود گمشدت تام هالند؟  

|
 |

شعردانه
شعردانه