کدوم دبیر واسه کنکور 97 ؟؟؟
-
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۳۹۶، ۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لطفا برای زیست پیش هم از استاد امینی راد استفاده کنید ایشون نکات رو مرتب و دقیق(حتی گاهی وقتها از تصاویر کتب مرجع و فیلمهای زبان اصلی استفاده میکنندکه باعث شده درک درس به حداکٍثر خودش برسه) و باانرژی بیان میکنند خواهش میکنم ما رو از توضیحات پراکنده پیش نجات بدید .من تدریس سایر اساتید رو دیدم لطفا دوباره با ایشون فیلم برداری کنید .سپاس فراوان آلای عزیز
-
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۳۹۶، ۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط dr.ariana97 انجام شده
برای هندسه پایه من پارسال تنها فیلم موجود یعنی تدریس استاد کبریایی رو دانلود کردم اما ایشون از صفر شروع نمیکردند بنابراین من اصلا متوجه تدریس ایشون نمیشدم چون پیش از تدریس درس تست میدادند خب طبیعیه که ادم دل زده بشه از هندسه اونم در رشته تجربی.خواهش میکنم از استادی برای 97 استفاده کنید که از صفر تا 100 باشند .سپاس
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۳۹۶، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقای امینی راد ریاضی
نحوه تدریسشون برا منی که ضعیف بودم خوبه -
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۶، ۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط parastou انجام شده
برا مبحث ژنتیک فیلم کدوم استاد ببینم؟؟
@دانش-آموزان-آلاء -
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ahmad-mola
ادبیات -
عربی جلادتی
دینی رنجبرزاده شک نکنید
زبان علی اکبر عزتی شک نکنید
دیف و ریاضی پایه ثابتی
گسسته بهمن موذنی پور شک نکنید
تحلیلی _
هندسه پایه کبریایی
فیزیک فدایی فرد بسیار مفهومی و اروم درس میدن شک نکنید
شمی آقاجانی -
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میشه منو برای ادبیات راهنمایی کنید . همه فیلم های رو چک کردم کامل ادبیات رو نمیتونم رو یه استاد پیدا کنم.
من مدتی است از ادبیات دور افتادم(چند سال) نیاز به آموزش دارم .
قلمچی هم ثبت نام کردم . اما این فیلم ها سردرگمم کردن . دارم دونه دونه همرو دانلود میکنم . ولی برای آزمون تابحال کمکم نکردن . با خوندن خودم در حد 10 درصد میزنم . کمکم کنید لطفا
فیلمی که همه مباحث رو شامل بشه معرفی کنید . یا حداقل به تفکیک بگید کدوم استاد کدوم مطلب . اگه بتونید استادی که با کانن پیش میره بگید عالی میشه . ممنون -
سلام ، ادبیات رو ب صورت موضوعی بخونید نه درس به درس ! من خودم زبان فارسی استاد کاظمی رو دیدم خوب بود، ایشون خودشون طراح قلم چی هم هستن
-
سلام ، ادبیات رو ب صورت موضوعی بخونید نه درس به درس ! من خودم زبان فارسی استاد کاظمی رو دیدم خوب بود، ایشون خودشون طراح قلم چی هم هستن
forough فروغ زبان فارسی بخش چند جزیی ها خوب توضیح داده؟
-
RAHIL_28 من همایشش رو دیدم اما اره خوب بود !
-
forough لینکشو میتونی بدی؟
-
الان یادم نیس تو کدوم قسمت توضیح داده اما از روی جزوه تست حل میکردن ، البته همه رو حل نکردن اول ب اون ی نگاهی بنداز بعد اگه خواستی فیلمارو ببین
-
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شیمی مهندس اقاجانی
ریاضی استاد امینی راد
فیزیک دکتر طلوعی
زیست بعضی مباحث دکتر رحیمی
و بقیه دروس سرکار خانم محدثه محمدی ک خودم هستم -
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شیمی: اقای صنیعی تهرانی
فیزیک: اقای فدایی فرد و اقای طلوعی
ریاضی: اقای نباخته
ادبیات: اقای هامون سبطی و اقای راوش
دینی رنجبر زاده
عربی: ناصح زاده
این اساتید واقعا خوبن.... -
شیمی: اقای صنیعی تهرانی
فیزیک: اقای فدایی فرد و اقای طلوعی
ریاضی: اقای نباخته
ادبیات: اقای هامون سبطی و اقای راوش
دینی رنجبر زاده
عربی: ناصح زاده
این اساتید واقعا خوبن....fatemeh77
پس آقای آقاجانی چی؟ -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی جالبه همتون میگین تدریس اقای طلوعی خیلی خوبه وخیلی خوب میفهمین در صورتی که واسه من اصلا اینجوری نیس .نمیدونم شاید بخاطر پایه به شدت ضعیفم تو فیزیکه
-
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بستگی داره کدوم مبحث دیده باشی من از سال سوم شروع کردم با جزوه خودشون هم خوندم خیلی خوب بود ولی مبحث حرکت شناسی اقای فدایی فرد که جدید گذاشتن بهتره.... از نظر من...
-
خیلی جالبه همتون میگین تدریس اقای طلوعی خیلی خوبه وخیلی خوب میفهمین در صورتی که واسه من اصلا اینجوری نیس .نمیدونم شاید بخاطر پایه به شدت ضعیفم تو فیزیکه
@fateme-khanom
کازرانیان ببین -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
baghi1377 ایشون هم باید ی خرده پیش نیاز داشته باشی .اصن نمیدونم برا فیزیک چکارکنم