کدوم دبیر واسه کنکور 97 ؟؟؟
-
اقای امینی راد ریاضی
نحوه تدریسشون برا منی که ضعیف بودم خوبه -
برا مبحث ژنتیک فیلم کدوم استاد ببینم؟؟
@دانش-آموزان-آلاء -
-
میشه منو برای ادبیات راهنمایی کنید . همه فیلم های رو چک کردم کامل ادبیات رو نمیتونم رو یه استاد پیدا کنم.
من مدتی است از ادبیات دور افتادم(چند سال) نیاز به آموزش دارم .
قلمچی هم ثبت نام کردم . اما این فیلم ها سردرگمم کردن . دارم دونه دونه همرو دانلود میکنم . ولی برای آزمون تابحال کمکم نکردن . با خوندن خودم در حد 10 درصد میزنم . کمکم کنید لطفا
فیلمی که همه مباحث رو شامل بشه معرفی کنید . یا حداقل به تفکیک بگید کدوم استاد کدوم مطلب . اگه بتونید استادی که با کانن پیش میره بگید عالی میشه . ممنون -
سلام ، ادبیات رو ب صورت موضوعی بخونید نه درس به درس ! من خودم زبان فارسی استاد کاظمی رو دیدم خوب بود، ایشون خودشون طراح قلم چی هم هستن
-
سلام ، ادبیات رو ب صورت موضوعی بخونید نه درس به درس ! من خودم زبان فارسی استاد کاظمی رو دیدم خوب بود، ایشون خودشون طراح قلم چی هم هستن
forough فروغ زبان فارسی بخش چند جزیی ها خوب توضیح داده؟
-
forough لینکشو میتونی بدی؟
-
الان یادم نیس تو کدوم قسمت توضیح داده اما از روی جزوه تست حل میکردن ، البته همه رو حل نکردن اول ب اون ی نگاهی بنداز بعد اگه خواستی فیلمارو ببین
-
شیمی مهندس اقاجانی
ریاضی استاد امینی راد
فیزیک دکتر طلوعی
زیست بعضی مباحث دکتر رحیمی
و بقیه دروس سرکار خانم محدثه محمدی ک خودم هستم -
شیمی: اقای صنیعی تهرانی
فیزیک: اقای فدایی فرد و اقای طلوعی
ریاضی: اقای نباخته
ادبیات: اقای هامون سبطی و اقای راوش
دینی رنجبر زاده
عربی: ناصح زاده
این اساتید واقعا خوبن.... -
خیلی جالبه همتون میگین تدریس اقای طلوعی خیلی خوبه وخیلی خوب میفهمین در صورتی که واسه من اصلا اینجوری نیس .نمیدونم شاید بخاطر پایه به شدت ضعیفم تو فیزیکه
-
خیلی جالبه همتون میگین تدریس اقای طلوعی خیلی خوبه وخیلی خوب میفهمین در صورتی که واسه من اصلا اینجوری نیس .نمیدونم شاید بخاطر پایه به شدت ضعیفم تو فیزیکه
@fateme-khanom
کازرانیان ببین -
baghi1377 ایشون هم باید ی خرده پیش نیاز داشته باشی .اصن نمیدونم برا فیزیک چکارکنم
-
بستگی داره کدوم مبحث دیده باشی من از سال سوم شروع کردم با جزوه خودشون هم خوندم خیلی خوب بود ولی مبحث حرکت شناسی اقای فدایی فرد که جدید گذاشتن بهتره.... از نظر من...
fatemeh77 برو نکته و تست حرکت شناسی دکتر طلوعی رو ببین عشق کن