هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
من اگه مشاورم نبود به فنا رفته بودم البته الان یبکم میلنگموعقب موندم واسه خاطر این که بدون اجازهاشاومدم بیشتز بخونم برنامه به هم ریخت اگه. مبگیری طبق برنامه اش پیش بر و هر چی اون میگه من خودم الان به این نتیجهرسیدم هر چی گفت بگم چشم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999 بله کاملا درست میگید . اگه خدابخواد دارم پیگیری میکنم با برنامه ی مشاور خوب پیش برم
-
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصلا عالی مشاور جمعه باید باهاش گفت گو کنم وبگم اشتباه کردم زمان درسا رو تغییر دادم
البته سعیمی کنم تا جمعه خودم برسونم به برنامه
-
@fateme-khanom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan نمیدونم والا .همین دیروز دبیر زیستمون میگفت بهترین مشاور خودتون هستید مشاور که نمیدونه تو چ وضعیتی داری نمیدونه که تو زندگیت با چ مشکلاتی درگیر هستی و...
من سال سومه کنکورمه !تقریبا تمام چاله چچوله ها رو بلدم ! ولی با مشاور پیش میرم ! چون واقعا یه جاهایی یه تاثیر فوق العاده داره
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan بله درست میگید شما
-
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فرق تماشاگر های پرسپولیس و استقلال
پرسپولیس:
واویلا، واویلا بزن یکی دیگه
استقلال:
واویلا، واویلا نزن بسه دیگه(خطاب به حریف) -
@zahra-m1999 بله کاملا درست میگید . اگه خدابخواد دارم پیگیری میکنم با برنامه ی مشاور خوب پیش برم
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fateme-khanom ببین مشاور خوب داد میزنه الان مشاور من با هیچ موسسه ی نیست دانشجو پزشکی هیچ موسسه واستاد ی رو تخریب نمی کنه سطحم رو در نظر میگیره ونمیگه این ازمون بد اون خوب میگه هر کسی باید طبقشرایطش انتخاب کنه ولهترین انتخاب واسه تواینه اما ممکنه واسه دانش اموز دیگم فرق کنه
-
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی نمی دونست الکتریسیته استاد کازرانیان جزوه اش کجا می تونم پیدا کنم دست نویس البته
-
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فعلا من برم درس بخونم خواستم بیشتراز دوازده بلخونم مباحث زود تموم شه به مشساورم نگفت برنامه ام بهم ریخت از بعضی درسا جا موندم
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-yassi سلام.
کاوه..طاها..رامان..رامان به چه زبونیه؟
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرررررسی ....معنی اسم هم ناحیه ای از شهرخودمونه
جالبه
#سپاس -
@dr-yassi
اینم معنی با جزئیات
مرررررسی ....معنی اسم هم ناحیه ای از شهرخودمونه
جالبه
#سپاسنوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi بلیییی
خواهش میکنمم
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اگه پرسپولیس باخت اینو یادتون باشه باید اتحادمونو حفظ کنیم و همو ضایع نکنیم ، دشمنا همینو میخوان، ولی اگه برد همهتونو کچل میکنم استقلالی های 6 تایه ته جدولی
خب باشه خودت شروع کردی فقط دعا کن ببره اگه نبرد خودم میدونم چکارکنم لنگ 4 تایی....
ن دیگه نبر ک باید صلح کنیم عربستان خوشحال نشه
نه این حرفا برا خودت خوبه نه برا من یعنی میکشمتون اگه باختین البته میبازین حتما ولی خب ما میخوای با اختلاف زیاد ببازین...خخخ
وطن فروش :| من کلا دیگه باهات صحبت ندارم تا دربی
دربی خو بحثش کاملا جداست ......وطن فروش هم پرسپولیسی ها هستن که میرن جلو الهلال 4 تا میخورن و ابرو ایران رو میبرین به قولا هم بهترین تیم بودن
آهان 6 تا میخوردیم خوب بودیم ؟
نه خب تیم ما تو شرایط خوبی نبود در ضمن بازیکنامون رو نداشتم و اوضاع تیمون خوب نبود و هر چی باشه افتخار ایران تو اسیا استقلاله با دو ستاره ای که داره نه مثل شما که هنوز فینال اسیا رو ندیدن......
-
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده
سلام
میخوام براتون از مشاور داشتن بگم!
اینکه من خودم 3سال کنکور دادم درسته سال دوم کنکورم رفتم دانشگاه ولی همزمان برای کنکور سال بعدش درس خوندم، میخوام بگم اینکه میگن خودتون مشاور خودتونید تا جایی درسته که فرد تمام توانایاشو بشناسه بدوننه نقطه ضعفش چیه کجای درساشومشکل داره یا اینکه اصلا میتونه روزی 12ساعت درس بخونه میتونه سختیاروتحمل کنه بعضیا فک میکنن مشاورداشتن نشون دهنده ی ضعف ماست اینکه یکی بگه فلان ساعت درس بخون فلان کارو بکن مهمونی نرو یا اینکه تفریحاتتو کمتر کن یا هرچیز دیگه باعث میشه ما از درس زده شیم و نتونیم عملکرد کافیو داشته باشیم،میخوام بگم اگه یه نفر حتی پدرومادر باشه بیاد درساتو چک کنه ساعت مطالعتو چک کنه ببینه تا کجا پیش رفتی باتوجه از اطلاعی که از تواناییات داره ومدیریت کنه برنامه هاتو خیلی از مشکلات حل میشه و دراخر به یه نتیجه درست ومنطقی میرسی
اینکه میگن خودتون مشاورید منظور این نیست که مشاور نداشته باشید . بنظر من اگه یه نفر باشه که راهیو میخوای تو الان بری اون قبلا رفته باشه سختی هاشو بدونه بی خوابی هاشو بدونه و.... وبیاد باتوجه به چیزی تو بهش از تواناییات میگی بیاد وبرنامه ریزی کنه برات وهرروز چک کنه درستو که چندساعت خوندی چجوری خوندی ایا خودتو روسوندی به برنامه ای که داری یا نه خیلی از مشکلات و ضعفات حل میشه
خود من سال دوم کنکورم با مشاور پیش رفتم خیلی خوب بود تمام درسامو طبق برنامه جلو بردم ودرکل راضی بودم. حالا بماند اتفاقاتی افتاد که نشد به هدف اصلیم برسم اما میدونم تمام تلاشمو کردم.
ببخشید که پرحرفی کردم اما لازم بود بگم چون خودم قبلا این مسیری که قراره شما برین رفتم وتجربه دارم
درواقع من پیشکسوت کنکورم
@دانش-آموزان-آلاء -
@fateme-khanom ببین مشاور خوب داد میزنه الان مشاور من با هیچ موسسه ی نیست دانشجو پزشکی هیچ موسسه واستاد ی رو تخریب نمی کنه سطحم رو در نظر میگیره ونمیگه این ازمون بد اون خوب میگه هر کسی باید طبقشرایطش انتخاب کنه ولهترین انتخاب واسه تواینه اما ممکنه واسه دانش اموز دیگم فرق کنه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999 میتونم اسمشون رو بدونم ؟
-
@zahra-m1999 میتونم اسمشون رو بدونم ؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fateme-khanom اسم مشاورتون رو میگم
-
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه سوال من نگاه کردم الکتریسیته فیلم های استاد طلوعی سی دقیقه ی بود استاد کازرانیان یه ساعت به نظرتون من هشت ساعت بزارم فیزیک دکتر طلوعی رو ببینم وهشت ساعت تست بزنم وچهار ساعت حرکت بخونم بهتره یا استاد کازرانیان ببینم ۱۶ ساعت و۴ تست الکتریسیته می خوام ازمون بالا ۶۰ بزنم تورو خدا راهنمایی کنید محدودیت زمان دارم فیزیک حرکت فیلم استاد کازرانیان دیدم وتست هم زدم اما نه زیاد
-
یه سوال من نگاه کردم الکتریسیته فیلم های استاد طلوعی سی دقیقه ی بود استاد کازرانیان یه ساعت به نظرتون من هشت ساعت بزارم فیزیک دکتر طلوعی رو ببینم وهشت ساعت تست بزنم وچهار ساعت حرکت بخونم بهتره یا استاد کازرانیان ببینم ۱۶ ساعت و۴ تست الکتریسیته می خوام ازمون بالا ۶۰ بزنم تورو خدا راهنمایی کنید محدودیت زمان دارم فیزیک حرکت فیلم استاد کازرانیان دیدم وتست هم زدم اما نه زیاد
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه سوال من نگاه کردم الکتریسیته فیلم های استاد طلوعی سی دقیقه ی بود استاد کازرانیان یه ساعت به نظرتون من هشت ساعت بزارم فیزیک دکتر طلوعی رو ببینم وهشت ساعت تست بزنم وچهار ساعت حرکت بخونم بهتره یا استاد کازرانیان ببینم ۱۶ ساعت و۴ ساعت تست الکتریسیته می خوام ازمون بالا ۶۰ بزنم تورو خدا راهنمایی کنید محدودیت زمان دارم فیزیک حرکت فیلم استاد کازرانیان دیدم وتست هم زدم اما نه زیاد
-
سلام
میخوام براتون از مشاور داشتن بگم!
اینکه من خودم 3سال کنکور دادم درسته سال دوم کنکورم رفتم دانشگاه ولی همزمان برای کنکور سال بعدش درس خوندم، میخوام بگم اینکه میگن خودتون مشاور خودتونید تا جایی درسته که فرد تمام توانایاشو بشناسه بدوننه نقطه ضعفش چیه کجای درساشومشکل داره یا اینکه اصلا میتونه روزی 12ساعت درس بخونه میتونه سختیاروتحمل کنه بعضیا فک میکنن مشاورداشتن نشون دهنده ی ضعف ماست اینکه یکی بگه فلان ساعت درس بخون فلان کارو بکن مهمونی نرو یا اینکه تفریحاتتو کمتر کن یا هرچیز دیگه باعث میشه ما از درس زده شیم و نتونیم عملکرد کافیو داشته باشیم،میخوام بگم اگه یه نفر حتی پدرومادر باشه بیاد درساتو چک کنه ساعت مطالعتو چک کنه ببینه تا کجا پیش رفتی باتوجه از اطلاعی که از تواناییات داره ومدیریت کنه برنامه هاتو خیلی از مشکلات حل میشه و دراخر به یه نتیجه درست ومنطقی میرسی
اینکه میگن خودتون مشاورید منظور این نیست که مشاور نداشته باشید . بنظر من اگه یه نفر باشه که راهیو میخوای تو الان بری اون قبلا رفته باشه سختی هاشو بدونه بی خوابی هاشو بدونه و.... وبیاد باتوجه به چیزی تو بهش از تواناییات میگی بیاد وبرنامه ریزی کنه برات وهرروز چک کنه درستو که چندساعت خوندی چجوری خوندی ایا خودتو روسوندی به برنامه ای که داری یا نه خیلی از مشکلات و ضعفات حل میشه
خود من سال دوم کنکورم با مشاور پیش رفتم خیلی خوب بود تمام درسامو طبق برنامه جلو بردم ودرکل راضی بودم. حالا بماند اتفاقاتی افتاد که نشد به هدف اصلیم برسم اما میدونم تمام تلاشمو کردم.
ببخشید که پرحرفی کردم اما لازم بود بگم چون خودم قبلا این مسیری که قراره شما برین رفتم وتجربه دارم
درواقع من پیشکسوت کنکورم
@دانش-آموزان-آلاءدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه ممنونم عزیزم .مرسی از راهنماییت .خیلی بهم کمک کرد
-
فااطمه ممنونم عزیزم .مرسی از راهنماییت .خیلی بهم کمک کرد
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fateme-khanom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فااطمه ممنونم عزیزم .مرسی از راهنماییت .خیلی بهم کمک کرد
خواهش میکنم
موفق باشی عزیزم . -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مچکرم .شماهم موفق باشی گلم
-
@zahra-m1999 میتونم اسمشون رو بدونم ؟
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fateme-khanom مشهور نیست