خرابی سایت
-
@آرمان-میرانی هعیییییی
مثلا داشتن میرفتم کنکورچه رو چک کنم خورد تو ذوقمنوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShadab Rad برید بقیه اش هم حل کنید یک جا بعد برسی میکنید
-
Pilot Ali بگید خداییش
-
سلام سلاااام
همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه
قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم
در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه
و فقط بدونید که ورزش خوبه
خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره
هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه
هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه
هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه
در روز باید ورزش کنیم
*دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه
حالا چه نوع ورزشی؟
هر رشته ای که رشته تخصصیتون باشه میتونید انجام بدید
والیبال، بسکتبال
، بدمینتون🥎، فوتبال
️، پیاده روی
️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید
ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید
و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه
قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم
و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه
بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟
مثلا:
2 آذر روز اول چالش
۲۰ دقیقه پیاده روی
۵ لیوان آب
این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه
به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو
میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصیتون رو معرفی کنید
امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش
چالش از همین امروز شروع میشه
شب منتظر گزارشاتون هستمممم -
@m-an خواهش میکنم زودتر یه کاری بکنید حداقل تا بعدظهر اوکی بشه برنامهی امروز نمونه چون شیمی هست و خیلی سنگینه نمیشه جبرانش کرد
-
@m-an خواهش میکنم زودتر یه کاری بکنید حداقل تا بعدظهر اوکی بشه برنامهی امروز نمونه چون شیمی هست و خیلی سنگینه نمیشه جبرانش کرد
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShadab Rad زود تر رسیدگی کنید دو روزه برناممون مونده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آلا عزیز
از دیروز تا الان تقریبا یه روزه که سایت بالا نمیاد ، چه برسه به این که بشه تیکت زد ، الان هم راه ابریشمی ها دم ازمونشون عقب افتادن ، هم اونایی که شنبه امتحان دارن نمیتونن وارد پنل ابریشمشون بشنمن نه متخصصم نه هیچی ، ولی بنظرم سرور ها آلا اگه از یه حدی شلوغ تر بشه ، کار نمیکنه چون صبح اول وقت کار میکرد ، هر چی زمان گذشت و تعداد بیشتری وارد سایت شدن ، همین باعث شد که دوباره سایت قطع بشه
توروخدا اگه میخواین درست کنید سرور رو زوتر انجام بدید منتظر تیکت بچه ها نمونید ، چون حتی نمیشه تیکت زد
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهShadab Rad به من تخفیف 100 درصد در اومد ولی رفت درگاه پرداخت کل مبلغ پک رو خواست یعنی چی
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an ببخشید یک سوال امکان این که کل درس رو به صورت یکجا دانلود کنیم هست؟
نه اینکه یکی یکی دانلود کنیم همش رو باهم -
Shadab Rad به من تخفیف 100 درصد در اومد ولی رفت درگاه پرداخت کل مبلغ پک رو خواست یعنی چی
mahmood 0 یعنی اینکه سایت قاطی کرده کلا
-
@m-an ببخشید یک سوال امکان این که کل درس رو به صورت یکجا دانلود کنیم هست؟
نه اینکه یکی یکی دانلود کنیم همش رو باهم -
سلام
دوست خوب شما حتی اگه کلاس حضوری هم شرکت کنید ممکنه چند روز مشکلی پیش بیاد و کلاستون برگزار نشه
سایت هم هر روز قطع نیست
دیروز مشکل فنی پیدا کرد و درست کردیم
الان هم مشکلی که گفتین در حال بررسی هستدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an تا شما بخواید بررسی کنید مشکلو پیدا کنید دو سه روز گذشته
یعنی واقعا از دیروز تا الان نفهمیدین مشکل کار از کجاست ؟؟؟
-
آلا عزیز
از دیروز تا الان تقریبا یه روزه که سایت بالا نمیاد ، چه برسه به این که بشه تیکت زد ، الان هم راه ابریشمی ها دم ازمونشون عقب افتادن ، هم اونایی که شنبه امتحان دارن نمیتونن وارد پنل ابریشمشون بشنمن نه متخصصم نه هیچی ، ولی بنظرم سرور ها آلا اگه از یه حدی شلوغ تر بشه ، کار نمیکنه چون صبح اول وقت کار میکرد ، هر چی زمان گذشت و تعداد بیشتری وارد سایت شدن ، همین باعث شد که دوباره سایت قطع بشه
توروخدا اگه میخواین درست کنید سرور رو زوتر انجام بدید منتظر تیکت بچه ها نمونید ، چون حتی نمیشه تیکت زد
امیر رضا فتح اللهی بله منم چنین نظری دارم .ساعت دوی شب وارد شدم برای تست کردن دیدم سایت و هم اپ کار میکنه
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an
خوب الان اون تخفیف که پریده رو چیکار میسه کرد
-
گفتن تیکت بزنید سایت مشکل داره
قسمت تیکت هم کار نمیکنه -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۰، ۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چشام سفید شد بس که اومد چک کردم سایت درست شد یا نه
-
گفتن تیکت بزنید سایت مشکل داره
قسمت تیکت هم کار نمیکنهAlireza a2 دقیقا
-
آلا عزیز
امیر رضا فتح اللهی دقیقا همینطوره
من صبح خوشحال بودم که اوکی شده و برنامهی دیروز رو تا حدودی جبران کردم ولی ظاهراً با این اوضاع از برنامهی امروز هم قراره عقب بمونم