هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
اقا امیر مسعود احوال شما ؟ @fargol-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اقا امیر مسعود احوال شما ؟ سلام خوب هستید؟ 
 ببخشید تازه دیدم
- 
@roghayeh-eftekhari معذرت متوجه نشدم (استیکرتونم مستطیل اومده) 
- 
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @امیرمسعود-جعفری عاره :| نمیدونم ولی فکر نکنم آلا رضایت داشته باشه از این کانال ها دان کنند بچه ها.سایت هنوز مشکل داره؟ @امیرمسعود-جعفری قصدم مزاح بود... 
 مشکل که چه عرض کنم . رسما پوکیده
- 
@fargol-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اقا امیر مسعود احوال شما ؟ سلام خوب هستید؟ 
 ببخشید تازه دیدم@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @fargol-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اقا امیر مسعود احوال شما ؟ سلام خوب هستید؟ 
 ببخشید تازه دیدممرسی 
 خواهش میکنم
 چخبر ؟
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-seif-0 متلک؟؟؟ همونجا با گالن نفت و کبریت کارتو تموم میکنه    من بدبخخخخخخخخخ :_) 
- 
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مامانجون یه نگاه هم به ما بفرست 
 ته صفحتیم ما توی فهرستحتما باید منشن کنم؟  
- 
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @fargol-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اقا امیر مسعود احوال شما ؟ سلام خوب هستید؟ 
 ببخشید تازه دیدممرسی 
 خواهش میکنم
 چخبر ؟@fargol-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @fargol-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اقا امیر مسعود احوال شما ؟ سلام خوب هستید؟ 
 ببخشید تازه دیدممرسی 
 خواهش میکنم
 چخبر ؟انشاالله همیشه حال دلتون خوب باشه 
 خبر هم که سلامتی و درس و اگه خدا بخواد حال خوب
- 
@roghayeh-eftekhari اها نه بابا مشکلی نیست 
 جواب خط دوم هم خیر است(چرا اینو پرسیدید؟ ) )
- 
@امیرمسعود-جعفری قصدم مزاح بود... 
 مشکل که چه عرض کنم . رسما پوکیده@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @امیرمسعود-جعفری قصدم مزاح بود... 
 مشکل که چه عرض کنم . رسما پوکیده   پس من روش حساب باز کرده بودم پس من روش حساب باز کرده بودم
- 
@fargol-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @fargol-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اقا امیر مسعود احوال شما ؟ سلام خوب هستید؟ 
 ببخشید تازه دیدممرسی 
 خواهش میکنم
 خبر هم که سلامتی و درس و اگه خدا بخواد حال خوب@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @fargol-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @fargol-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اقا امیر مسعود احوال شما ؟ سلام خوب هستید؟ 
 ببخشید تازه دیدممرسی 
 خواهش میکنم
 خبر هم که سلامتی و درس و اگه خدا بخواد حال خوبانشالله 
 موفق باشید 
- 
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @امیرمسعود-جعفری قصدم مزاح بود... 
 مشکل که چه عرض کنم . رسما پوکیده   پس من روش حساب باز کرده بودم پس من روش حساب باز کرده بودم@امیرمسعود-جعفری هعییی دیشب فیلمارو دان کرده بودم و تا پاسی از امروز هم یاری کرد و خودمم یکم تست زدم ولی الان بشدت به فیلمای جدید نیاز دارم :_) 
- 
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @fargol-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @fargol-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اقا امیر مسعود احوال شما ؟ سلام خوب هستید؟ 
 ببخشید تازه دیدممرسی 
 خواهش میکنم
 خبر هم که سلامتی و درس و اگه خدا بخواد حال خوبانشالله 
 موفق باشید 
- 
@امیرمسعود-جعفری هعییی دیشب فیلمارو دان کرده بودم و تا پاسی از امروز هم یاری کرد و خودمم یکم تست زدم ولی الان بشدت به فیلمای جدید نیاز دارم :_) 
- 
@امیرمسعود-جعفری امتحان نکردم ولی بچه ها میگن نمیاد 
- 
@امیرمسعود-جعفری امتحان نکردم ولی بچه ها میگن نمیاد 
- 
@امیرمسعود-جعفری فیلما تو اپ ؟ 
- 
@امیرمسعود-جعفری فیلما تو اپ ؟ 
- 
اگه بدونی چه موقعیتی رو داری از دست میدی 
 همجات میسوزه
 از ما گفتن بود
- 
maryam111 تاپیک رو قفل کن یا هر روز میام میگم فال بگیر  amir ahmadi   بیا فالت بگیرُم بیا فالت بگیرُم

|
 |

شعردانه
شعردانه