هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari
خواهش میکنم چشات خوشگل میبینه
(میدونم زیاد ربط نداره ولی خب بپذیر منظورم یچیزی تو همین مایه هاس
)
بعد اینکه قربونت تو خوووبی؟
-
@roghayeh-eftekhari
:|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| -
خیلی هم خوشم میاد اتفاقا :|
مشهور میشم -
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi چی میبینی؟؟؟؟
قرار بود اخر ابان بیاد
از اونموقع منتظر بودم...amir ahmadi ژانرش چیه؟؟
راستی فیلم طنز زیاد پیدا کردم تو چطور اینارو ندیدی کلا با فیلم طنز حال نمیکنی نه؟ -
amir ahmadi رودابس
-
@roghayeh-eftekhari
خب چه خبری میخوای؟
-
amir ahmadi
به جونِ دایی هیچ اکانتی بجز اسم سوداد نداشتم تا الان :|Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
به جونِ دایی هیچ اکانتی بجز اسم سوداد نداشتم تا الان :|باشه
-
خیلی هم خوشم میاد اتفاقا :|
مشهور میشمSaudade 19 0 خب بذارم ساجده؟
-
Saudade 19 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
به جونِ دایی هیچ اکانتی بجز اسم سوداد نداشتم تا الان :|باشه
amir ahmadi من یه مریم نجاتی داشتم
-
@ftm-montazeri سلام بخواب
-
amir ahmadi اصلا هرچی دلت خواس بگو تو
-
amir ahmadi ژانرش چیه؟؟
راستی فیلم طنز زیاد پیدا کردم تو چطور اینارو ندیدی کلا با فیلم طنز حال نمیکنی نه؟@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi ژانرش چیه؟؟
راستی فیلم طنز زیاد پیدا کردم تو چطور اینارو ندیدی کلا با فیلم طنز حال نمیکنی نه؟شاید من بهشون طنز نگم
چی؟
ژانرش افسردگیه -
@n-n-good در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ftm-montazeri سلام بخواب
سلام
بخوابم کی تست های دینی میزنه -
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا اخه؟
نمیدونم ولی یه بار رفتم یه ایمیل دیگه درست کردم اسمشو از قصد اینطوری گذاشتم نمیدونم دنبال چی میگشتم
-
amir ahmadi
اقا اصلا نه رودابه نه سودابه
اعتراف میکنم
نوشابه