خرابی سایت
-
@m-an
آره
اضافه کردن گدار به داشبورد راه ابریشمی ها فراموش نشه -
اگه این ساعت درست شده فردا با شلوغی سایت دوباره خراب نشه؟
-
Dr Aryan 0
تا پایان جشنواره یلدا -
@m-an
آره
اضافه کردن گدار به داشبورد راه ابریشمی ها فراموش نشه -
بچهها الان سایت رو چک بکنید ببینید مشکل برطرف شده یا نه؟
@m-an سایت بالا نمیاد فیلم ها لود نمیشه
-
@M-an
سلام.بخش -فیلم ها و جزوه های من- با مرورگر نمیاد(با اپ موبایل بعد نیم ساعت میاد که به کار نمیاد) -
سلام صبح به خیر
فقط برای من سایت بالا نمیاد؟باز خراب شد؟
@دانش-آموزان-آلاء -
باز خراب شد؟
@دانش-آموزان-آلاء -
Ilya Mansouri
متاسفانه -
باز سایت خراب شد که
-
@ftm-montazeri ای خدااااااا
باز خراب شد چرا ، اه
اصلا دیگه حوصله ندارم . این یک ماه بلایی به سرمون اومده .
یه لحظه با دل خوش آلاء ندیدیم .
الان ماه دی هست .
فرسنگ پنج مونده
گدار مونده ، این جوری بخواد پیش بره که هیچی .
حالا باز تابستون بود این قطعی ها رو میشد تحمل کرد .
الان اوج کار ماست ، اینم هی قطع میشه . -
سلام صبح به خیر
فقط برای من سایت بالا نمیاد؟سلام
من فردا امتحان ترم ریاضی دارم و میخواستم گدار ببینم حداقل چندتا فیلم و واقعا خیلی نیاز داشتم! این از چند روز که کلا اپ و سایت نابود بود و گدار هم دیر برامون قرار دادید با اینکه قرار بود قبل از یک دی قرار بگیره اینم از الان
قصد توهین ندارم و میدونم شماهم در تلاشید برای ما و خیلی هم زحمت کشیدید و واقعا ممنونم ازتون، ولی واقعا دیگه شورش دراومده صبر و تحمل هم یه حدی داره لطفا مشکلشو برطرف کنید
@M-an -
بچه ها ، باور کنید پیام دادن و وقت هدر دادن اینجا براتون سودی نداره ، از قصد بر نداشتن سایتو قطع نکردن ک ، در ضمن مطمئنا علاقه ای هم ندارن برای مدت طولانی سایت قطع بمونه ، در نتیجه تمام تلاششونو میکنن تا مشکل حل بشه ، ما همه این مشکلاتو و تاخیر تو انتشارارو پارسال تجربه کردیم ، فقط تو یک کلام وقتتون ک ارزشش اندازه طلاس رو اینطور نابود نکنید ، سایت هم بالاخره درست میشه ، گدارم آپلود میشه ، کسایی ک در هر صورت از زمانشون استفاده میکنن دارن از شما جلو میزنن ، شما تو این تایم خودتون ی گوشه کارو بگیرین و یکم خودخوان پیش برین ، صد درصد بهتر از کاری نکردنه
-
sohrab
سلام و خسته نباشید.آقای ابوذرخانی فرد، یه خبر میدین ببینیم مشکل تا کی حل میشه؟
منتظر باشیم یا بریم خودمون بخونیم؟ -
سلام به همه و یه تاپیک و فوری!
کسایی که دسترسی به لپ تاپ و یا ویندوز دارند
گوگل کروم رو باز کنند و ctrl+shift+n رو بگیرند تا صفحه ناشناس یا همون incognito window باز بشه بعدش وارد سایت الا بشید و ورود کنید و کل فیلما باز میشه
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-دینی
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
بچه ها ، باور کنید پیام دادن و وقت هدر دادن اینجا براتون سودی نداره ، از قصد بر نداشتن سایتو قطع نکردن ک ، در ضمن مطمئنا علاقه ای هم ندارن برای مدت طولانی سایت قطع بمونه ، در نتیجه تمام تلاششونو میکنن تا مشکل حل بشه ، ما همه این مشکلاتو و تاخیر تو انتشارارو پارسال تجربه کردیم ، فقط تو یک کلام وقتتون ک ارزشش اندازه طلاس رو اینطور نابود نکنید ، سایت هم بالاخره درست میشه ، گدارم آپلود میشه ، کسایی ک در هر صورت از زمانشون استفاده میکنن دارن از شما جلو میزنن ، شما تو این تایم خودتون ی گوشه کارو بگیرین و یکم خودخوان پیش برین ، صد درصد بهتر از کاری نکردنه
shayan jafari بله واقعنم . اصن همینه که میگن خودتون بخونید درسارو تا ....
-
سلام
من فردا امتحان ترم ریاضی دارم و میخواستم گدار ببینم حداقل چندتا فیلم و واقعا خیلی نیاز داشتم! این از چند روز که کلا اپ و سایت نابود بود و گدار هم دیر برامون قرار دادید با اینکه قرار بود قبل از یک دی قرار بگیره اینم از الان
قصد توهین ندارم و میدونم شماهم در تلاشید برای ما و خیلی هم زحمت کشیدید و واقعا ممنونم ازتون، ولی واقعا دیگه شورش دراومده صبر و تحمل هم یه حدی داره لطفا مشکلشو برطرف کنید
@M-an