خرابی سایت
-
سلام آقا سایت به من تخفیف 100 درصد داد رفتم برای تهیه دوره دیدم هیچی اعمال نشده.. چندین بار هم تست کردم.. یه راست انتقال میده به درگاه بانکی!
علیرضا شادی برا همه همینطوره گفتن صبر کنید تا مشکل سایت حل شه دوباره امتحان کنید
-
این تخفیف تا کی معتبره؟
M.an -
بچهها الان سایت رو چک بکنید ببینید مشکل برطرف شده یا نه؟
-
@m-an
آره
اضافه کردن گدار به داشبورد راه ابریشمی ها فراموش نشه -
این تخفیف تا کی معتبره؟
M.an -
@m-an
آره
اگه این ساعت درست شده فردا با شلوغی سایت دوباره خراب نشه؟
-
Dr Aryan 0
تا پایان جشنواره یلدا -
@m-an
آره
@m-an سایت بالا نمیاد فیلم ها لود نمیشه
-
@M-an
سلام.بخش -فیلم ها و جزوه های من- با مرورگر نمیاد(با اپ موبایل بعد نیم ساعت میاد که به کار نمیاد) -
سلام صبح به خیر
فقط برای من سایت بالا نمیاد؟باز خراب شد؟
@دانش-آموزان-آلاء -
باز خراب شد؟
@دانش-آموزان-آلاء -
Ilya Mansouri
متاسفانه -
باز سایت خراب شد که
-
@ftm-montazeri ای خدااااااا
باز خراب شد چرا ، اه
اصلا دیگه حوصله ندارم . این یک ماه بلایی به سرمون اومده .
یه لحظه با دل خوش آلاء ندیدیم .
الان ماه دی هست .
فرسنگ پنج مونده
گدار مونده ، این جوری بخواد پیش بره که هیچی .
حالا باز تابستون بود این قطعی ها رو میشد تحمل کرد .
الان اوج کار ماست ، اینم هی قطع میشه . -
سلام صبح به خیر
فقط برای من سایت بالا نمیاد؟سلام
من فردا امتحان ترم ریاضی دارم و میخواستم گدار ببینم حداقل چندتا فیلم و واقعا خیلی نیاز داشتم! این از چند روز که کلا اپ و سایت نابود بود و گدار هم دیر برامون قرار دادید با اینکه قرار بود قبل از یک دی قرار بگیره اینم از الان
قصد توهین ندارم و میدونم شماهم در تلاشید برای ما و خیلی هم زحمت کشیدید و واقعا ممنونم ازتون، ولی واقعا دیگه شورش دراومده صبر و تحمل هم یه حدی داره لطفا مشکلشو برطرف کنید
@M-an -
بچه ها ، باور کنید پیام دادن و وقت هدر دادن اینجا براتون سودی نداره ، از قصد بر نداشتن سایتو قطع نکردن ک ، در ضمن مطمئنا علاقه ای هم ندارن برای مدت طولانی سایت قطع بمونه ، در نتیجه تمام تلاششونو میکنن تا مشکل حل بشه ، ما همه این مشکلاتو و تاخیر تو انتشارارو پارسال تجربه کردیم ، فقط تو یک کلام وقتتون ک ارزشش اندازه طلاس رو اینطور نابود نکنید ، سایت هم بالاخره درست میشه ، گدارم آپلود میشه ، کسایی ک در هر صورت از زمانشون استفاده میکنن دارن از شما جلو میزنن ، شما تو این تایم خودتون ی گوشه کارو بگیرین و یکم خودخوان پیش برین ، صد درصد بهتر از کاری نکردنه
-
sohrab
سلام و خسته نباشید.آقای ابوذرخانی فرد، یه خبر میدین ببینیم مشکل تا کی حل میشه؟
منتظر باشیم یا بریم خودمون بخونیم؟